Günaydın canım, afiyet olsun ben de şimdi yapacağım kahvaltı.Eki Görüntüle 2550497 Gunaydin herkeslere :) ben aksam erken yiyince sabahta bu saatte kahvalti yapiyorum :))
Simit peynir ve zeytin sahane oluyor ya domates birde :) menunüz iyi gibi.. ama tatli yiyebiliyormuydukki.. ben tatli işimi persembeye saklayacaģim arkadasa gidicem. Tatli hafta da 1 gun olabilir sanirim:) ben ve tatli haftada 1 gun yersem rekor benm icin. :)) size de gunaydin.Günaydınlar
Az kalorili, çok hareketli ve keyifli bir gün olsun inşallah.
Cimbomlukız tebrik ederim canım
Rakibem güzel bir başlangıç oldu bu hafta, ben de seni tebrik ederim canım bu haftada devamı gelir inşallah.
Dün ki menüm,
Kahvaltıda,
Bir simit
Bir dilim peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğlen,
Bir kase sütlaç
Akşam,
İki çorba kaşığı kadar makarna
Bir fırın köfte
İki kaşık yogırt
Ara,
Yarım armut yedim.
Su 2 lt, yarım saat yürüyüş yaptım.
Sen hiç uyumamışsın kiSimit peynir ve zeytin sahane oluyor ya domates birde :) menunüz iyi gibi.. ama tatli yiyebiliyormuydukki.. ben tatli işimi persembeye saklayacaģim arkadasa gidicem. Tatli hafta da 1 gun olabilir sanirim:) ben ve tatli haftada 1 gun yersem rekor benm icin. :)) size de gunaydin.
Sabah 6 da yicektim aslinda ama yazlik kişlik ayrimi yapiyordum islerimden 7 e sarkti. 4 te uyandim.ac ken uyunmuyor
:)) yok aksamdan uyudum esim de vardiyaliydi. Ben 9 bucukta uyudum sabah 4 te kalktim genelde aksamlari erken yatarim.Sen hiç uyumamışsın kikolay gelsin, ben de o işlere bakacağım, bu hafta da geçsin.
Tatlı sütlü olursa haftada bir gün yenebilir, porsiyon abartmadan canım. Simit ben çok seviyorum, dediğin gibi zeytin, peynir, domates, cay. Kaptan görmesin duymasın. Neyse ki kg ye yansımadı.
Bende onun için yiyorum canimbide vitamin olsun diye tabii
Eki Görüntüle 2550497 Gunaydin herkeslere :) ben aksam erken yiyince sabahta bu saatte kahvalti yapiyorum :))
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2550497 Gunaydin herkeslere :) ben aksam erken yiyince sabahta bu saatte kahvalti yapiyorum :))
Insallah canim.. benm bu ay saglksiz gebelğm oldu maalesef. Yeni ciktim işin icinden. Kendimi buna odakladim.tedaviler ilaclar derkene aldik kilo. Bunlari verip tekrar dondurulmuslarimi denicem insallah.İnşallah ilimizde bebeklerimize kavuşuruz canım
Afiyet olsun
Günaydın canım AminnGünaydın kızlar hepimize mutlu bir hafta sonu diliyorum enerjimiz tavan yapsın bugün
Günaydın canım benim evet bu haftaya iyi başladık inşalahh daim olur her haftamız böyle eksili geçsin canımGünaydınlar
Az kalorili, çok hareketli ve keyifli bir gün olsun inşallah.
Cimbomlukız tebrik ederim canım
Rakibem güzel bir başlangıç oldu bu hafta, ben de seni tebrik ederim canım bu haftada devamı gelir inşallah.
Dün ki menüm,
Kahvaltıda,
Bir simit
Bir dilim peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğlen,
Bir kase sütlaç
Akşam,
İki çorba kaşığı kadar makarna
Bir fırın köfte
İki kaşık yogırt
Ara,
Yarım armut yedim.
Su 2 lt, yarım saat yürüyüş yaptım.
Aynen oyle bende oyle dusunuyorum vakti gelince gelicekler insallah balayina devamGunaydin kizlar .
Kahvalti yapanlara afiyet olsun
Bebek bekleyenlere Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah.
Zira acele etmeyinn cunku bebek oldugunda ben diye birsey kalmiyor hep o hep o ..
Yani tadini cikarin esinizle hayatinizin.
Ben 3 cocuk annesiyim hepside peş peşe oldu . Simdi kendime ayiracak vaktim yok inanin..
Acele etmeyin yalnizligin tadini cikarin derim. Zaten vakti zamani ne zamansa geliyor bebeler.
Hadi bol eksili gunler olsun insallah .
İnşallah canım aynı performans gelirse neden olmasın@cimbomlukiz sizide tebrik ederiz
Onumuzdeki haftanin rekoru bende olur insallah :))
Sabir lazm. Sabir olmadimi zor. :) insalllah olur buyuk konusmiyim.Gunaydinİnşallah canım aynı performans gelirse neden olmasın
Hoş buldum moniikahvaltı güzel, kek hazır değil de ev yapımı olsaydı kızmıcaktım
sen bugün yemek yememişsin ki hep atıştırmışsın
doğum günü olayına hiç girmiyim, saç kalmıcak başında
olan ama yemediğin bir sürü şey içinde tebrik ederim
selam canım hoşgeldin
hem cızz lı hem de boş bir menükoca gün bir şey yememişsin resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?