Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Simit peynir ve zeytin sahane oluyor ya domates birde :) menunüz iyi gibi.. ama tatli yiyebiliyormuydukki.. ben tatli işimi persembeye saklayacaģim arkadasa gidicem. Tatli hafta da 1 gun olabilir sanirim:) ben ve tatli haftada 1 gun yersem rekor benm icin. :)) size de gunaydin.
Sabah 6 da yicektim aslinda ama yazlik kişlik ayrimi yapiyordum islerimden 7 e sarkti. 4 te uyandim.ac ken uyunmuyor

Sen hiç uyumamışsın kikolay gelsin, ben de o işlere bakacağım, bu hafta da geçsin.
Tatlı sütlü olursa haftada bir gün yenebilir, porsiyon abartmadan canım. Simit ben çok seviyorum, dediğin gibi zeytin, peynir, domates, cay. Kaptan görmesin duymasın. Neyse ki kg ye yansımadı.

:)) yok aksamdan uyudum esim de vardiyaliydi. Ben 9 bucukta uyudum sabah 4 te kalktim genelde aksamlari erken yatarim.
Kiloya yansimasidigi surece tabi problem olmaz ama ust uste yendimi vucut sekere donusturüp kilo da sabitleme oluyor. Neyse arada yapicaz kacamaklar. Ben persembeyi seçtim.evimde tatli yapicam ama yemeyeceģim.. :))

İnşallah ilimizde bebeklerimize kavuşuruz canım

Afiyet olsun
Insallah canim.. benm bu ay saglksiz gebelğm oldu maalesef. Yeni ciktim işin icinden. Kendimi buna odakladim.tedaviler ilaclar derkene aldik kilo. Bunlari verip tekrar dondurulmuslarimi denicem insallah.

Günaydın canım benim evet bu haftaya iyi başladık inşalahh daim olur her haftamız böyle eksili geçsin canım

Gunaydin kizlar .
Kahvalti yapanlara afiyet olsun
Bebek bekleyenlere Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah.
Zira acele etmeyinn cunku bebek oldugunda ben diye birsey kalmiyor hep o hep o ..
Yani tadini cikarin esinizle hayatinizin.
Ben 3 cocuk annesiyim hepside peş peşe oldu . Simdi kendime ayiracak vaktim yok inanin..
Acele etmeyin yalnizligin tadini cikarin derim. Zaten vakti zamani ne zamansa geliyor bebeler.

Hadi bol eksili gunler olsun insallah .

Aynen oyle bende oyle dusunuyorum vakti gelince gelicekler insallah balayina devam
ALLAH sizinde yardimciniz olsun pes pesede zor oluyordur ya.. 1 cocuģa yetisilemezken:)
Hafta sonu nuda atlatsam kendjmi dizginlemem kolaylasicak insallah.. pazartesiye tartida dusmüs olmak istiyorum:)
Umarim herkes dikkatli beslenir.

Gunaydinlar herkese mutlu haftasonlari,

yine sonuncu olmam uzucu

Haftaya kilo vermezsem takimdan ayrilmak istiyorum.
kendi kendime devam ederim diyete, hem takimin rakamlari etkilenmesin hem de ben stres oluyorum.

Hormonlarimda bir sorun oldu bu ay, bu sebepten canim tatli karbonhidrat cekti yedimde, vucudum cok odem de tuttu bu hormonlardan dolayi.
yani dedigim gibi bu hafta dikkatli gidicem , eksiye gecmezsem ayrilicam takimdan.

moni selam yazdim 2 konuya da.

Hoş buldum monii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…