Veee size muhtesem bir haberim daha var . Cumartesi gunu nişan var . Ve ben uzerime olmayan 44 beden bir elbisem var . Ve artik o bana oluyoryani azmin sonu zaferdir diye boşa demiyorlar. Sonunda elbiseme girecem insallh
Gecmis olsun Allah şifa versinHerkese iyiakşamlarmoni beni yarın için izin yazabilir misin eşim ameliyat oldu bugun hastanedeyiz yarın malum tartılamıcam haftaya bildirim yapsam olabilir mi acaba
Yarın için herkese bol bol eksiler diliyorum
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versinHerkese iyiakşamlarmoni beni yarın için izin yazabilir misin eşim ameliyat oldu bugun hastanedeyiz yarın malum tartılamıcam haftaya bildirim yapsam olabilir mi acaba
Geçmiş olsunHerkese iyiakşamlarmoni beni yarın için izin yazabilir misin eşim ameliyat oldu bugun hastanedeyiz yarın malum tartılamıcam haftaya bildirim yapsam olabilir mi acaba
Herkese iyiakşamlarmoni beni yarın için izin yazabilir misin eşim ameliyat oldu bugun hastanedeyiz yarın malum tartılamıcam haftaya bildirim yapsam olabilir mi acaba
Evt ya cok sukur sonundaHadi gözün aydın, ben demiştim giyersin diye
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallhHerkese iyiakşamlarmoni beni yarın için izin yazabilir misin eşim ameliyat oldu bugun hastanedeyiz yarın malum tartılamıcam haftaya bildirim yapsam olabilir mi acaba
Kizlar insallh yarin hepimiz bol bol eksileri goruruz. IyiKizlar insallh yarin hepimiz bol bol eksileri goruruz. Iyi geceler herkese ..
İnşallah iyi gecelerKizlar insallh yarin hepimiz bol bol eksileri goruruz. Iyi geceler herkese ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?