Niye komik olsun süper ben aynı çıktımBen bugün 100 gram eksi çıktım ne komik dimi
Niye komik olsun süper ben aynı çıktım
Cok şükür iyi canım böbrek taşı kanala yapışmıştı kırıp alabildiler iyiyiz şükür Allah ne eksik etsin ne düşürsün canım gercekten zor haklısın diyet zor orda inşallah cuma bende sizler gibi eksili gelirimEşin nasıl oldu canım hastane ortamını iyi bilirim orda diyet yspamazsın sen şimdi bunu dert etme eve gidince düzenini sağlarsın
Bunlardan sadece peynirli pogacayi biliyorum digerlerinden ne yaptım ne de yedimAkşama misafirim var önce evi temizleyip dobrafa ikramlık hazırlayacam menüm şöyle sizde fikir verin
Yeşil domates kızartması
Yeşil mercimek salatası
Haşhaşlı sütlü bir tatlı
Peynirli poğaça
Ben sabah kahvaltımı güzel yapıp akşama kadar bişey yemiyecem akşamda bu yaptıklarımdan çok az yerim nasıl olur kızlar
Cok şükür iyi canım böbrek taşı kanala yapışmıştı kırıp alabildiler iyiyiz şükür Allah ne eksik etsin ne düşürsün canım gercekten zor haklısın diyet zor orda inşallah cuma bende sizler gibi eksili gelirim
Çok geçmiş olsun Allah'ım bir daha yasatmasin inşallahCok şükür iyi canım böbrek taşı kanala yapışmıştı kırıp alabildiler iyiyiz şükür Allah ne eksik etsin ne düşürsün canım gercekten zor haklısın diyet zor orda inşallah cuma bende sizler gibi eksili gelirim
Bunlardan sadece peynirli pogacayi biliyorum digerlerinden ne yaptım ne de yedim
Hamdolsun iyim bende bugun şimarttim kendimi biraz cısssssladim:)) gecen cumartesi de yspmjstim sanirim benim cıslama günlerim cumartesi.İyiyim canım bugünümüze çok şükür
sen nasılsın
doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yaşlara.Tebrikler biricik takımıım
Bugun Iki sevinç birden oldu bana. Azıcık doğum günümdüdee
Hasılı menüm
Kahvaltıdan evvel gün kurusu suyu içip meyvesini yedim..
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,dereotu,maydanoz,salatalık,zeytin,
peynir, kepekli ekmek,çay
Öğlen:yarım kase etli bulgur pilavı,yoğurt,yeşil salata
Aksam: supriz yaptılar sağolsunlar. 1 ince dilim pasta,3 mercimek köfte marul,çay
2,5 lt su
35 mekik
eşine geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.Cok şükür iyi canım böbrek taşı kanala yapışmıştı kırıp alabildiler iyiyiz şükür Allah ne eksik etsin ne düşürsün canım gercekten zor haklısın diyet zor orda inşallah cuma bende sizler gibi eksili gelirim
Ooo güzelmis anlatınca canım istedisalata türü canım yeşil domatesi biz tuzlayıp kış için hazırlarız sonra çıkarıp haşlayıp yumurtayla kızartırız yeşil mercimeğide haşlayıp arpa şehriyeyle beraber bol yeşillikle salatasını yaparız çok besleyici ve lezzetli oluyor
Teşekkür ederim canım benim sagol bazen ödem oluşuyor vucutta eve geldim ilk iş tartılmak oldu pazartesi kilomdan 300 grm artı dayım inşallah cuma günü eksi leri görürüz canımÇok geçmiş olsun tekrardan canım
Ben eksi değildim bu hafta fazla fazla artıdaydım ama bu hafta toparlıyacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?