Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşama misafirim var önce evi temizleyip dobrafa ikramlık hazırlayacam menüm şöyle sizde fikir verin

Yeşil domates kızartması
Yeşil mercimek salatası
Haşhaşlı sütlü bir tatlı
Peynirli poğaça

Ben sabah kahvaltımı güzel yapıp akşama kadar bişey yemiyecem akşamda bu yaptıklarımdan çok az yerim nasıl olur kızlar

Eşin nasıl oldu canım hastane ortamını iyi bilirim orda diyet yspamazsın sen şimdi bunu dert etme eve gidince düzenini sağlarsın
Cok şükür iyi canım böbrek taşı kanala yapışmıştı kırıp alabildiler iyiyiz şükür Allah ne eksik etsin ne düşürsün canım gercekten zor haklısın diyet zor orda inşallah cuma bende sizler gibi eksili gelirim

Bunlardan sadece peynirli pogacayi biliyorum digerlerinden ne yaptım ne de yedim

Çok geçmiş olsun tekrardan canım
Ben eksi değildim bu hafta fazla fazla artıdaydım ama bu hafta toparlıyacam inşallah

Çok geçmiş olsun Allah'ım bir daha yasatmasin inşallah

Bunlardan sadece peynirli pogacayi biliyorum digerlerinden ne yaptım ne de yedim

salata türü canım yeşil domatesi biz tuzlayıp kış için hazırlarız sonra çıkarıp haşlayıp yumurtayla kızartırız yeşil mercimeğide haşlayıp arpa şehriyeyle beraber bol yeşillikle salatasını yaparız çok besleyici ve lezzetli oluyor

doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yaşlara.

eşine geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

Ooo güzelmis anlatınca canım istedi

Çok geçmiş olsun tekrardan canım
Ben eksi değildim bu hafta fazla fazla artıdaydım ama bu hafta toparlıyacam inşallah
Teşekkür ederim canım benim sagol bazen ödem oluşuyor vucutta eve geldim ilk iş tartılmak oldu pazartesi kilomdan 300 grm artı dayım inşallah cuma günü eksi leri görürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…