Sagol kaptanım ayrıca takımı tebrik ettim ama ilk başta sana tebriklereşine geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
Cok sagol canım benim AminnÇok geçmiş olsun Allah'ım bir daha yasatmasin inşallah
Ben kilo bildirimini görmedim o yüzden yazmıştım ama sonradan gördümİnternetim bitmişti canım ya giremedim meraktan catladim.
Çook teşekkür ediyorum canimNice senelere canm Yeni yasit fit ve mutlu gecsin
Çook teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömrün olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu
Aminn Allah razı olsunRabbim nice guzel yillara nasip etsin insallah saģlikla hayirla
Amiin insaallah çok teşekkür ederimİyi ki doğdun canım yeni yaşın sana sağlık ,mutluluk ,huzur getirsin istediğin kilonada kavuştursun inşallah doğum günün kutlu olsun
Çook teşekkür ediyorum kaptanımdoğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yaşlara.
Rabbim tez vakitte sifa versin insaallahTebrikler takımım süpersiniz kızlar @cimbomlukiz harikasın canım hepinizi tek tek kutluyorum Allah devamını göstersin banada banada b as banada inşallah ben hastane ortamı maglum dengesiz ve abur cubur atar oldum hep agzıma. Bugun taburcuyuz ve sıkı yönetim başlayacak inşallah pazartesi bende sizler gibi eksiyle göz göze gelirim tartıda seviyorum sizi 10.takım vemoni
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımRabbim tez vakitte sifa versin insaallahkilolar gider geç olsun güç olmasın yeter ki
Sanırım bende hepsi var
Selam kızlar
Yine listeyi sallamışsınız, tebrik ederim hepinizi
Dogum gunun kutlu olsun nice yillaraAmiin insaallah çok teşekkür ederim❤
Kararlı olursak hiç şansları yokSanırım bende hepsi varama onlar mı inat ben mi gideceksiniz istemiyorum sizi kilolar yaglar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?