Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam-ı şerifleriniz hayrolsun

Sabah: mantarlı ıspanaklı omlet,bol yeşillik,salatalik, peynir,zeytin,cay

Öğlen: akşamdan kalan mercimek köftesi,marul,derotu,1 üçgen börek, ayran

Bugunki 2 öğün yaptım erken bitirdim. Şimdi eliptik ve mekik inşaallah..

1.5 lt su (yatana kadar devam)

Canim irade saģlamaya calisiyorum bunyeyi alistirmaya yani yoksa yiyesim yok deģil ama
Ben aslinda normal yiyorum 2 ogün seklinde birtek aksmlari erken kapatiyorum mumkun olduģunca
Yavastan azalttim hep zaten ama bi ara cok halsizdim 1 2 gun. Sora vucudum direnc kazandi alisti.kendimi cok iyi hissediyorum artik. Esmeray34 bogaza dur demessek veremeyiz canim

iyi akşamlar kızlar bu haftasonu evden çıkmayacaktım. çok yorgunum çünkü. beyin ve vücut detoksuna ihtiyacım var. ayrıca regl gerginliği ama arkadaşım çok ısrar etti illa dışarı çıkalım dedi. ısrar çok olunca kıramadım. fazla birşey yapmadım ama yoruldum. istemeden gittim.oysa evde kalsam film izleyip kitap okuyacaktım. ama yapacak birşey yok. şimdi azcık bakayım. yarın da azcık iş yapar sonra kafama göre takılırım.

Neteketdesin canım beğenip beğenip gidiyorsun yokluğun çok belli oluyor benim için
Çok yoğunum, hâlâ Türkiye deyim.
Bisürü mesaj birikmiş, kahve molasinda hızlıca okuyup beğendim.
Az önce misafir yolladım, sabah kahvaltıya yine misafirim var. Galiba bana dinlenmek yok

Hayırlı akşamlar

Sabah: 1 h. Yumurta, 1 çatal helva ,peynir ,1 dilim ekmek ,

Öğlen:2 küçük dilim börek ,2 kaşık patates salatası

Akşam : 2 kaşık etli patlıcan,2 kaşık bulgur pilavı,

Ara:1 mercimek köftesi,2 kurabiye , biraz kuru yemiş 1 bardak çay

Su 1 .5 litre

Spor gittiğim ev dubleks ti aşağı yukarı derken baya bir spor oldu camları sildim bugün kol kaslarimda çalıştı baya sanki

Hayırlı akşamlar

Sabah: 1 h. Yumurta, 1 çatal helva ,peynir ,1 dilim ekmek ,

Öğlen:2 küçük dilim börek ,2 kaşık patates salatası

Akşam : 2 kaşık etli patlıcan,2 kaşık bulgur pilavı,

Ara:1 mercimek köftesi,2 kurabiye , biraz kuru yemiş 1 bardak çay

Su 1 .5 litre

Spor gittiğim ev dubleks ti aşağı yukarı derken baya bir spor oldu camları sildim bugün kol kaslarimda çalıştı baya sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…