- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Evt aynen oyle valla.Ne mutlu sana maşallah iyi azim oldu şimdi sana
Teşekkür ederimmonitör ne alaka dimi
Kizlar 30 dk daha yurudum geldim eve
Bugun aksam 2 ev gezmesine gittim kizlar moralim arşa cikti
Saclarimi kestirdim e tabi zayifladim ortamlarda epey iltifat aldimAyy bi gaza gelmisim suan sababa kadar yuruyesim var
Durmak yok 5 kilo daha verecegim insallah
Ben domatesi çeri domates alıyorum diger domatesi bende kestim salatalık da kardeşim bahçesinden getirmişti son 2 tane yoksa onuda kestim almıyorum zaten 2 günde bozuluyor seralar ve hiç tat yokKizlar domates salataliğin tadini aliyormusun ya.. ben biraktim 1 aydir domates salatalik yemiyorum yesillik yiyorum.
Sera oluyor ssnirim artik onlar.
İşte ah bu 60 lar o kadar dirençli oluyorlar ki pis yaglar yapışmış resmen gitmiyor Bi türlü 62 diyemedim ama olacak inşallah:)) 200 300 gr oynama olur ama yinede mutlu ediyor tabi. 70 ler sorun deģilde 60 larda tıkanicam ben asil :)) hayirlisi bakalim
Sen bu azimle 40 bedene bile girersin canım benim Allahını izniyle olacakHayirli geceler kizlar. Bugunede cok sukur.
Yarin insallh . Bol eksilerimiz olsun. Olmasada canininizi sıkmayin nasil olsa asil onemli olan cuma gunu ..
Onumuzdeki ayda dugun varresim soyledi .
O zamana kadar 42 beden elbisem var onun icine girmem lazim.
Kişin bende canim cok cekerse çeri aliyorum ya da almiyorum gercekten hic tad alamiyorum bende.. domates olmazsa olmazimdir yani yoksaaa ama yaziiin cok guzel yerim depolarim :))Ben domatesi çeri domates alıyorum diger domatesi bende kestim salatalık da kardeşim bahçesinden getirmişti son 2 tane yoksa onuda kestim almıyorum zaten 2 günde bozuluyor seralar ve hiç tat yok
Sorma o 60 lar beni varya fena tıkıyooor.İşte ah bu 60 lar o kadar dirençli oluyorlar ki pis yaglar yapışmış resmen gitmiyor Bi türlü 62 diyemedim ama olacak inşallah
Herkese hayirli sabahlar bu arada,
Bugune de bismillah dedik sukür
Benm kilomu yazayim.
Kilom : gecen cuma 70.5 tim
Pazartesi : 70.2
Kizlar domates salataliğin tadini aliyormusun ya.. ben biraktim 1 aydir domates salatalik yemiyorum yesillik yiyorum.
Sera oluyor ssnirim artik onlar.
Aynen hormonlular bide.ben domates aliyodum onceden ama almicam bu kis oyle karar verdim tadi yokki. Yemeklere salca kullanirim bide annem konserve domates verdi, ben de buzluga rende attim onlari kullanirim.
kahvaltida ben her gun yerdim onun yerine meyve veya siyah zeytin yiyorum. Salatalik aliyorum ama
cacik yapiyorum. Kahvaltida yemiyorum kisin guzel olmuyor tadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?