Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar kizlar dunden berli cok misafirim vardi. Son partiyide gonderdim.

Kahvlti
Domates
Salatalik
Peynir
Yumurta tavada biraz
Zeytin
Cay
1 dilim ekmek

Ara ogun
2 ceviz
1 tane ufacik tuzlu kurabiye
Cay

2.ci ara ogun
Yarim cennet hurmasi

Saat 3.te bitirdim bugun kizlar.

Dun gecenin artilari 3 gundur spor yapmiyorum.
Insallh yarin fazla cikmam tartida . Cikarsam ilk defa olacak .
Davetlerin en kotu yanida bu iste.
Neyse zaten baska yok cok sukur.

Su 2.5 litre olack.
Bu kadar bugunluk cok sukur

Hayırlı akşamlar

Sabah :1h.yumurta ,bal,1 dilim ekmek ,domates eritmesi

Öğlen :3 kaşık peynirli erişte

Saat 5 de :1 ıspanaklı rulo börek,1 tuzlu kurabiye,2 parça tavuk ,yine misafirlikteydim
Abartmamaya çalıştım ama

Su 1 lt

Yürüyüş yok

Spor yatmadan yapacağım sabaha eksi gelirim inşallah sabit gelsem de olur

Kizlar domates salataliğin tadini aliyormusun ya.. ben biraktim 1 aydir domates salatalik yemiyorum yesillik yiyorum.
Sera oluyor ssnirim artik onlar.
Ben domatesi çeri domates alıyorum diger domatesi bende kestim salatalık da kardeşim bahçesinden getirmişti son 2 tane yoksa onuda kestim almıyorum zaten 2 günde bozuluyor seralar ve hiç tat yok

:)) 200 300 gr oynama olur ama yinede mutlu ediyor tabi. 70 ler sorun deģilde 60 larda tıkanicam ben asil :)) hayirlisi bakalim
İşte ah bu 60 lar o kadar dirençli oluyorlar ki pis yaglar yapışmış resmen gitmiyor Bi türlü 62 diyemedim ama olacak inşallah

Sen bu azimle 40 bedene bile girersin canım benim Allahını izniyle olacak

Ben domatesi çeri domates alıyorum diger domatesi bende kestim salatalık da kardeşim bahçesinden getirmişti son 2 tane yoksa onuda kestim almıyorum zaten 2 günde bozuluyor seralar ve hiç tat yok
Kişin bende canim cok cekerse çeri aliyorum ya da almiyorum gercekten hic tad alamiyorum bende.. domates olmazsa olmazimdir yani yoksaaa ama yaziiin cok guzel yerim depolarim :))

Kizlar domates salataliğin tadini aliyormusun ya.. ben biraktim 1 aydir domates salatalik yemiyorum yesillik yiyorum.
Sera oluyor ssnirim artik onlar.

ben domates aliyodum onceden ama almicam bu kis oyle karar verdim tadi yokki. Yemeklere salca kullanirim bide annem konserve domates verdi, ben de buzluga rende attim onlari kullanirim.
kahvaltida ben her gun yerdim onun yerine meyve veya siyah zeytin yiyorum. Salatalik aliyorum ama
cacik yapiyorum. Kahvaltida yemiyorum kisin guzel olmuyor tadi..

Aynen hormonlular bide.
Benmde sosluklar var iste hala baslamadim kullanmaya az daha soğusun havalar kullanicam gerektikce insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…