Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

PAZARTESİ TARTISI

LaleZar86 (62,4/62,1)
nezesali(56,7/57,1)
Ehlimuhabbet (57,5/57,5)
cimbomlukiz(61,4 /60,9)
peaceful16 (73/73,5)
canevim(72,3/72,4)
jtaime020626 ( 79/79,2)
H M ( 70,5/70,2 )

60kiloyum(87,6/86,8)
sara_28(88,1/88,1)
antepia27 (119,7/?)
vorones(/?)
-aydalinka(82/?)
GIDI (96/?)
-efser(95,9/?)
-Ekrl (65,0/63,6)
-BLUEDENİZ(/?)
-nympha (/? )

KİLO BİLDİRİMLERİ GELSİN

Kizlar ogle/ aksama ne yemek dusunuyorsunuz?
Ben parca et cikardim buzluktan, nohut yemegi yapicam. Bir de evde kabak var onu rendeleyip soteliyorum uzerine maydanoz dereotu ne varsa katip sarimsakli yogurtluyorum oyle bir yan yemek oluyor.
Valla ben tarhana çorbası karışık ot kavurma ve kuru biber yogurtlaması yapıcam bugün

Afiyet olsun canim . Fazla kacirma dikkat et .

Ben bugunki menum,
Hayirli aksamlar diliyorum herkese
Sabah
Ceyrek muz , Ceviz , Badem , 1 t.bgday cikolatali ekmek, yogurt 1 kase corek otlu

(Sabah ac karna 1.tatli kaşigi incir, 1 tatli kaşigi pekmez)
Ikindi : bulgur pilavi , kofte , Salata
2 litre su. Hareketli bi gundu evle vs ugrastm gene.

Ooo süper menü bi de kilo düşünmeden yiyebilsek afiyet olsun

Aynen ya kilolar bu hafta davetliydim 3 eve diyetteyim diye diye yiyemediklerimde aklım kaldı ya çok zor bu hafta ben de 2 boy misafir davet edeceğim Perşembe günü bide inşallah fazla yemeden atlatirim ya
Eyvahh. Sen misafir cagircagin gün hic birsey yeme açlik yap. Onlar gelince birlikte atstir ufaktan. Ben oyle yapiyorum aksama kadar misafirler gelene kadar birsey yemiyorum.

Eyvahh. Sen misafir cagircagin gün hic birsey yeme açlik yap. Onlar gelince birlikte atstir ufaktan. Ben oyle yapiyorum aksama kadar misafirler gelene kadar birsey yemiyorum.
İkindin çayına gelecekler akşama birşeyler yemem artık cumaya eksi çıkmam lazım

İkindin çayına gelecekler akşama birşeyler yemem artık cumaya eksi çıkmam lazım
Dusün ki yiyince eline ne gecicek? Tadimlik yarim porsiyonlar yap.
1 tane hamurisi unlu mamul olsun tabaginda gerisi salata vs olsun. Bol limonlu cay ic.
Hizmet edersin gecer zaman hemencik :)

Dusün ki yiyince eline ne gecicek? Tadimlik yarim porsiyonlar yap.
1 tane hamurisi unlu mamul olsun tabaginda gerisi salata vs olsun. Bol limonlu cay ic.
Hizmet edersin gecer zaman hemencik :)
Evet öyle yapiyim. Cumartesi de kızımın doğum günü var 1 kilo daha vermiş olmak istiyorum fit oluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…