- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Valla ben tarhana çorbası karışık ot kavurma ve kuru biber yogurtlaması yapıcam bugünKizlar ogle/ aksama ne yemek dusunuyorsunuz?
Ben parca et cikardim buzluktan, nohut yemegi yapicam. Bir de evde kabak var onu rendeleyip soteliyorum uzerine maydanoz dereotu ne varsa katip sarimsakli yogurtluyorum oyle bir yan yemek oluyor.
Takıma geleli bugün tam 2 ay olmuş ve toplam 6 kilo gitmiş, 4 kilo ilk ay 2 kilo da ikinci ay. Geriye kaldı 4 kilo onu da kısa zamanda veririm inşallah.
Afiyet olsun canim . Fazla kacirma dikkat et .Benim misafirlerim var menümde bunlar var
Sarma
Yeşil domates tuzlaması kızartması
Peynirli poğaça
Sarımsaklı yoğurtlu mantı
Yeşil mercimek salatası
Kakaolu ıslak kurabiye
Ben hiç bişey yemeyi düşünmüyorum brlki iki kaşık mantı yerim bilmiyorum
Afiyet olsun canim . Fazla kacirma dikkat et .
Ooo süper menü bi de kilo düşünmeden yiyebilsekBenim misafirlerim var menümde bunlar var
Sarma
Yeşil domates tuzlaması kızartması
Peynirli poğaça
Sarımsaklı yoğurtlu mantı
Yeşil mercimek salatası
Kakaolu ıslak kurabiye
Ben hiç bişey yemeyi düşünmüyorum brlki iki kaşık mantı yerim bilmiyorum
Ooo süper menü bi de kilo düşünmeden yiyebilsekafiyet olsun
Aynen ya kilolarşahane bi menu ama kiloooolaarrr
Eyvahh. Sen misafir cagircagin gün hic birsey yeme açlik yap. Onlar gelince birlikte atstir ufaktan. Ben oyle yapiyorum aksama kadar misafirler gelene kadar birsey yemiyorum.Aynen ya kilolarbu hafta davetliydim 3 eve diyetteyim diye diye yiyemediklerimde aklım kaldı ya çok zor bu hafta ben de 2 boy misafir davet edeceğim Perşembe günü bide inşallah fazla yemeden atlatirim ya
İkindin çayına gelecekler akşama birşeyler yemem artık cumaya eksi çıkmam lazımEyvahh. Sen misafir cagircagin gün hic birsey yeme açlik yap. Onlar gelince birlikte atstir ufaktan. Ben oyle yapiyorum aksama kadar misafirler gelene kadar birsey yemiyorum.
Dusün ki yiyince eline ne gecicek? Tadimlik yarim porsiyonlar yap.İkindin çayına gelecekler akşama birşeyler yemem artık cumaya eksi çıkmam lazım
Evet öyle yapiyim. Cumartesi de kızımın doğum günü var 1 kilo daha vermiş olmak istiyorum fit oluyum.Dusün ki yiyince eline ne gecicek? Tadimlik yarim porsiyonlar yap.
1 tane hamurisi unlu mamul olsun tabaginda gerisi salata vs olsun. Bol limonlu cay ic.
Hizmet edersin gecer zaman hemencik :)
Kac yasina giriyor. Rabbim bahtini guzel ömrunu hayirli eylesinEvet öyle yapiyim. Cumartesi de kızımın doğum günü var 1 kilo daha vermiş olmak istiyorum fit oluyum.
Ooo süper menü bi de kilo düşünmeden yiyebilsekafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?