Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı geceler

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,dere otu maydanoz,peynir,zeytin,biberli çörekotlu süzme yoğurt,1 ufak pankek

Oglen:tavuklu şehriye çorbası, cey rek bugday ekmegi

Ara:limonlu çay,ceviz,kuru uzum

Aksam:3 er kaşık kereviz ve bamya yemeği,Yoğurt

2 lt su
Spor yok malesef

(Memeleketten misafir geldidee)

günaydın kızlar

Cuma 61,4
bugün 60,9
detoksu bıraktım devam edemedim
Şu detoksun da sır gibi saklı.Bi söylemedin cimbomlum.Arkadaşın kimseye söyleme demiş seni anlıyorum.Ama gerçekten çok ilginç.Ben olsam özellikle söylerim ki herkes faydalansın.Neyse sen faydalanıyorsun en azından

Vaaayyy cimbomlum,kaptanlık da yakıştı sana.Kız sen kaptan yardımcısı olsana,moninin de çok ihtiyacı var

Kizlar ogle/ aksama ne yemek dusunuyorsunuz?
Ben parca et cikardim buzluktan, nohut yemegi yapicam. Bir de evde kabak var onu rendeleyip soteliyorum uzerine maydanoz dereotu ne varsa katip sarimsakli yogurtluyorum oyle bir yan yemek oluyor.
Kabak soteye bende bayılıyorum bol dereotlu olucak bide
Açlıktan midem kazınıyor valla,olsa da yesek nasıl canım çekti

Uff saram sen ne yaptın ellerine sağlık.Bu saatte menüleri okumamak lazım bence.Açlıktan midem öyle bi kazınıyor ki.Kabak sotenin üstüne de ıslak kurabiyemi yedim.Uyuyayım artık

Hoşbuldum bitanem

Hoşbuldum bende bu stres oldukça gidip geri gelicek gibi çok kilo aldım dayanamadım diyetisyen e başladım dün hemen burayada geldim ki burada güzel gidiyo kilo
Evet bende dizginliyorum burda kendimi.
Istah hangimizde yokki ah ah.
Ama tutuyoruz mcbur aliskanlik kazanana kadsr devam etmek lazim.

Evet bende dizginliyorum burda kendimi.
Istah hangimizde yokki ah ah.
Ama tutuyoruz mcbur aliskanlik kazanana kadsr devam etmek lazim.
Yaşam tarzı hâline getiremiyorum ben kilo vermişsin dediklerindede şımarıyorum sanırım bide psikolojik yiyici olunca canım sıkıldıkça arkasına sığınıp yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…