- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Kizlar iyi geceler hepinize
46 dkk tempolu yuruyus
8 9 dk bolgesel hareket
2.5 litre su
Son gaz devam kizlar .
73 kilo olursam esim soz verdi hem yemege cikaracak hemde elbise aalacak. Insallh zaten yil basina kadar hedefim 73 bakalim ne zamn 73 olurum.
[/QUOTE
İnşallah sen bu azimle istekle başarırsın
Şu detoksun da sır gibi saklı.Bi söylemedin cimbomlum.Arkadaşın kimseye söyleme demiş seni anlıyorum.Ama gerçekten çok ilginç.Ben olsam özellikle söylerim ki herkes faydalansın.Neyse sen faydalanıyorsun en azındangünaydın kızlar
Cuma 61,4
bugün 60,9
detoksu bıraktım devam edemedim
Vaaayyy cimbomlum,kaptanlık da yakıştı sana.Kız sen kaptan yardımcısı olsana,moninin de çok ihtiyacı varPAZARTESİ TARTISI
LaleZar86 (62,4/62,1)
nezesali(56,7/57,1)
Ehlimuhabbet (57,5/?)
cimbomlukiz(61,4 /60,9)
peaceful16 (73/73,5)
canevim(72,3/72,4)
jtaime020626 ( 79/?)
H M ( 70,5/70,2 )
60kiloyum(87,6/86,8)
sara_28(88,1/88,1)
antepia27 (119,7/?)
vorones(/?)
-aydalinka(82/?)
GIDI (96/?)
-efser(95,9/?)
-Ekrl (65,0/63,6)
-BLUEDENİZ(/?)
-nympha (/? )
KİLO BİLDİRİMLERİ GELSİN
Kabak soteye bende bayılıyorum bol dereotlu olucak bideKizlar ogle/ aksama ne yemek dusunuyorsunuz?
Ben parca et cikardim buzluktan, nohut yemegi yapicam. Bir de evde kabak var onu rendeleyip soteliyorum uzerine maydanoz dereotu ne varsa katip sarimsakli yogurtluyorum oyle bir yan yemek oluyor.
Uff saram sen ne yaptın ellerine sağlık.Bu saatte menüleri okumamak lazım bence.Açlıktan midem öyle bi kazınıyor ki.Kabak sotenin üstüne de ıslak kurabiyemi yedim.Uyuyayım artıkBenim misafirlerim var menümde bunlar var
Sarma
Yeşil domates tuzlaması kızartması
Peynirli poğaça
Sarımsaklı yoğurtlu mantı
Yeşil mercimek salatası
Kakaolu ıslak kurabiye
Ben hiç bişey yemeyi düşünmüyorum brlki iki kaşık mantı yerim bilmiyorum
Hoşgeldin cnm ❤Selamun aleyküm kızlar nasılsınızmoni monim ben geldim beni kabul edersen napiyosunuz nasilsiniz
gerçi ismimi değiştirdim ssy8491 mezun üye
HoşbuldumAleyküm selam kilo vermeye çalışıyoruzhoş geldiniz
HoşbuldumA. S Hoşgeldiniz mezun üye derken sanırım hedefinize ulaştınız
Hoşgeldiniz. Mezun olmussunuz geri geldi uyuz kilolarHoşbuldumAh ah bende o kilo verme kafilesindenim bi bitmedi şu kilolar
Hoşbuldum ablacimHoşgeldin cnm ❤
Hoşbuldum bitanemEsmeray34 kizinin dogum gunu kutlu olsun insallh simdiden nice mutlu yaslari olsun
Hercai91 hosgeldin canim aramiza.
Kizlar bildiginiz uzere oruc tutuyorum.
Sahur
2 hurma
Aksam
1 kase yogurt
7 hurma
2 litre su garanti olacak
45 dkk tempolu yuruyus yapmayi dusunuyorum. Insallah yapa bilirim.
Onun disinda aksam iftarimi acmadan tekrar tartiyi yokladim 78.9 gordummm
Insallah cumaya bol bol eksiler gormek istiyorum..
HoşbuldumHoşgeldiniz. Mezun olmussunuz geri geldi uyuz kilolar
Bünye almaya müsait e bendede iştah varGerimi geldi dicektim :)) gittimi gelmeseler ne olurki. O koruma aşamasi zor hakkaten
Evet bende dizginliyorum burda kendimi.Hoşbuldumbende bu stres oldukça gidip geri gelicek gibi çok kilo aldım dayanamadım diyetisyen e başladım dün hemen burayada geldim ki burada güzel gidiyo kilo
Yaşam tarzı hâline getiremiyorum ben kilo vermişsin dediklerindede şımarıyorum sanırım bide psikolojik yiyici olunca canım sıkıldıkça arkasına sığınıp yiyorumEvet bende dizginliyorum burda kendimi.
Istah hangimizde yokki ah ah.
Ama tutuyoruz mcbur aliskanlik kazanana kadsr devam etmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?