Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

perihancım, hedef kilonu hesaplamalarıma göre alta çekemiyorsun. yeni bir çok kural geldi bu konuda. ama illa ki 57 kg olunca mezun olacaksın diye bir şey de yok, hedefine %90 oranında ulaştığında mezun olabiliyorsun. yani en az 58.5 kg olman gerekiyor.

Gunaydin kizlar dunku menumu yazamadim cunku sitede calisma vardi sonra da uyudum.
Dunku menum sabah

1 kirilmis yumurta
Bir avuc leblebi -kuru uzum

Ogle 4 burcak biskuvu
2 adet kuru erik

Aksam
1 tabak etli kurufasulye
3 kasik bulgur pilavi 2 tane tursu

Meyve 1 portakal 1 mandalina

Su 1 litre spor yok.

Gecen cuma 56.2
Bugun 56.3
+100gr

Ilk defa cuma tartisinda artiyi gordum.
Simdi benim 4 kilom kaldi verilecek.Ama 2 haftadir ayni kiloda kaldim cunku biraz gevsedim .Belim inceldi yanlar gitti cok sukur.Simdi biraz basenm var onu eritmek ve gobegimi sıkılsatirmak icin hep erteledigim egzersize baslayacagim.Yeni yilda 52yi goremeyecegim ama ocakta yeni yasimda bu hedefimi gerceklestirmis olmayi diliyorum.

Olsun kaptanim..sorun değil...spor benim motivasyonumu tekrar yükseltti..spor yapinca sağlikli beslenme gayreti daha kolaylalşiyor daha cesaretim artti ...inşallah başaracağim..

Birakma kendini canim dengeleyerek ye ne yiyeceksen.
Onemli olan nasil yediğin..
Ogün aralarina dikkat et cok cıgne hicbirsey olmaz.

Maşallah arkadaşima....

Benimde çocuklarin 4 de 2 hafta boyunca evde olacaklar..noel tatili var okullar tatile girecek...artik hergün hamur işi kek pasta isterler....ama size ve kendime söz verdim yesem bile sadece tadimlik yiyeceğim

Teşekkürler canım valla ben yapmayı bıraktım arada bir kek ve gözleme yapıyorum tatlı falan hiç yapmıyorum kalınca hep ben yiyorum telef olmasin diye onlara göre yap onlar yerken sen baska işlerle ugras yememeye calis zayıflayınca mutlu olduğunu hatırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…