perihancım, hedef kilonu hesaplamalarıma göre alta çekemiyorsun.Burda saat şu an 5.40 .az önce tartildim...çok şükür azda olsa eksideyim..bikaç saat sonra tekrar tartilacağim..belki biraz daha az gösterir tarti
Ayrica.Sporun faydasini şimdiden gördüm vücudumda sıkılaşma başlamiş ..farkediyorum bunu...bundan sonra tam gaz Spora devam..
900 gram uzun zamandır veremiyordum inşallah şeytanın bacağını kırmışım dır devamı gelir inşallahGecen cuma
64.5
Bugün
63.6
Cok şükür sonunda emeklerimi görfüm allahımm
Olsun kaptanim..sorun değil...spor benim motivasyonumu tekrar yükseltti..spor yapinca sağlikli beslenme gayreti daha kolaylalşiyor daha cesaretim artti ...inşallah başaracağim..perihancım, hedef kilonu hesaplamalarıma göre alta çekemiyorsun.yeni bir çok kural geldi bu konuda. ama illa ki 57 kg olunca mezun olacaksın diye bir şey de yok, hedefine %90 oranında ulaştığında mezun olabiliyorsun. yani en az 58.5 kg olman gerekiyor.
Birakma kendini canim dengeleyerek ye ne yiyeceksen.Çok mutluyum
Geçen hafta:71.8
Bugün :70.2
-1.600
İlk hedefime ulaşmanın mutluluğu içerisindeyim .
65 de düşünce daha mutlu olacağım inşallah
Kayınvalidem gelecek memleketten umarım onun yanında yiyip geri başa dönmem
Maşallah arkadaşima....Çok mutluyum
Geçen hafta:71.8
Bugün :70.2
-1.600
İlk hedefime ulaşmanın mutluluğu içerisindeyim .
65 de düşünce daha mutlu olacağım inşallah
Kayınvalidem gelecek memleketten umarım onun yanında yiyip geri başa dönmem
Aynen canım öyle yapmayı düşünüyorum zor veriliyor zaten kolayca almak istemiyorumBirakma kendini canim dengeleyerek ye ne yiyeceksen.
Onemli olan nasil yediğin..
Ogün aralarina dikkat et cok cıgne hicbirsey olmaz.
Teşekkürler canımMaşallah arkadaşima....
Benimde çocuklarin 4 de 2 hafta boyunca evde olacaklar..noel tatili var okullar tatile girecek...artik hergün hamur işi kek pasta isterler....ama size ve kendime söz verdim yesem bile sadece tadimlik yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?