Insallah tşk ederimHayırlı haberler bekliyoruz canım
En azindan 1 mil yap bence ..hiç yoktan iyidirLesliede alistim bugun hiç yapmadim yapsammi yapmasammi diyr dusunuyorum.
Disardada cok yoruldum.
Kararsiz kaldim bunye alisincads birakamiyor.
Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamandaNerdesiniz arkadaslar.
Ben bugun yarin obur gun hayvansal gida yiyemeyeceģim icin cerez ve meyve sebzeyle geciriyorum gunumu.
Hacemat olucam yarin perhiz sart.
Kacamak vs hicbirsey yememem gerekiyor.
Bugun sabah muz ceviz badem
Oğlen hurma mandalina
Aksam da ceviz yesillik salata hurma
Bugun 2 saat yuruyus yaptim.
moni ben bu hafta ideal kiloma gelirim perhiz sebebiyle de sanirim.
O yuzden bu hafta bu maçin sonuna geliyorum.
Hedefimi aşagiya cekemicem cunku istanbula gidicem tedavim ilaclar vs psikolojik
Bunlarla yeterince uģrasicam.
Normalde hedefime bu sekilde gelmem cok zordu ama transfer planlari vs beni mecbur birakti bu duruma..
Cünkü sismistim onceki tedavimden dolayida.
Salmayin arkadaslar. Bi bosvermislik var hepimizde.. geneldede cok asiri kilolar yok zaten ama.
Merhaba kizlar bir kac gundur menu yazamiyorum.
Kusura bakmayin.
Ama iyi degilim. Hem bedenen hemde piskolojikmen çökmüş durumdayim.
Bugun tekrar gidecem doktora başka bir çözüm bulsun.
Ama malesef ki kaptanimdanmoni gruptan ayrilmayi talep ediyorum. Umarim sorun olmaz sizin icin. Zaten cok sukur guzel kilo verdim. Grubuda zor durumda birakmak istemem.
Ama devam edemicem. Şu sorunlarimi bir halledeyim belki tekrar dönerim.
Ama şimdi hic kaldıramıyorum bu gruba karşi sorumluluklarimiz var biliyorum.
O yuzden aranizdan ayrilip ben kendimi toparlayana kadar tekrar geri dönebilirim.insallh.
Kendinize iyi bakın hoş kalın . Herkes hayal ettigi kiloya ulaşssın insallh . Gorusmek uzere
2 gündür oruç tutuyorum ve kendimi frenleyebiliyorum. Inşallah böyle devam edebilirim
Cok sagol. Allah razi olsun. 1 hafta sonra 2 ay olacak insallh. O zman ayrilirim.canım Allah gönlüne ferahlık versin. ne sıkıntın varsa gidersin inş.
takım listesine gireli henüz 2 ay olmadığı için izne ayrılamıyorsun, ayrılmak istiyorsan kendi isteğiyle ayrıldı notu yazmalıyım. öyle olunca da 6 ay listelere giremiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?