Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok güzel başarı

aynen gezegenim hiç bu kadar iyi hissetmemiştim

sen ne zaman dönüyorsun beraber hedefimize ulaşalım mı
Ben bugün karaciğer temizliği için ilk seviyeye başladım inşallah
Başlangıç kilomu bilmiyorum, tartılamadım ( korkudan)
Dün 1 günlük kermes vardı, su içemedim ve aşırı yoruldum, ağrılardan oturamadım hemen ilaç içip yattım.
Yarın tartılıp başlangıç kilomu öğrenirim. Bakalim 40 gunde ne kadar gidecek.
Aslında daha önce acaba insulin direncim varmı diye 40 gun karatay usulü beslenip 8 kilo vermistim. Bu sefer kurallar biraz daha katı, ama bende gezegensem bu işinde üstesinden gelirim

hadi hayırlısı canım detoksmu uygulayacaksın nasıl yapacaksın artık buradasın değilmi

Sütlü yeşilçayın resmini atarmısın
Canim nedense ben resim gönderemiyorum..gönderebilsem yediklerimin resmini çekip göndercem.....ama yeşilçayi yarim su bardaği kaynar suylan demlendirdikten sonra geri kalan yarisini süt ilave ediyorum.biraz tarçin ve zencefil kariştirip..tekrar mikrodalgada isitiyorum..ancak öyle yeşilçayi içebiliyorum ..yoksa içemiyorum midem bulaniyo..

Olabilir

Kızlar bende bugün tekrar oruçlarıma başladım, hastalıktır regldı derken ara vermiştim cumaya kadar tekrar tutacağım inşallah.
geçen haftalarda başlamıştım. sonra tutmadım. ben de başlasam iyi olacak aslında. borç oruçlarım var. Allah kabul etsin canım.
Helvaları yersen olacağı budur fulyacım artık toparlanmalısın sağlığın için kendin için
bu ara fena raydan çıktım hiç sorma. ama düzene giricem. bak bugün maşallah suphanallah uslu gidiyorum
sabah kilo bildirimi yaptıktan sonra kahvaltı yaptım. wc ye çıktım. kahvemi içip azcık işlerim vardı dışarı çıktım. çok yağmur var. işimi halledip azcık alışveriş yapıp eve döndüm. tartıya çıktım. 88 geldim. -0.4 hiç yoktan iyidir
bunu çok söylüyorum kendime özellikle son zamanlarda
şu face deki grubun ilk seviyesi mi bu başladığın canım?

Sağol canım darısı sana, günler uzamaya başladı artık ama hala kısa günler birazdan iftar olacak daha yeni acıkmaya başladım

Sağol canım darısı sana, günler uzamaya başladı artık ama hala kısa günler birazdan iftar olacak daha yeni acıkmaya başladım

kış günleri oruç için çok iyi oluyor. günler kısa, sıcak değil su ihtiyacı çok az vs. çok şükür rahat tutuluyor. değerlendirmek lazım Allahın izniyle. ama yarın ve yarında sonra tutamam. perşembe olabilir. yarın yemekli bir yere gideceğim öğlen. yarından sonra da lazer randevum var oruçlu gidilmez.

Evet

Bugünkü menüm...

Kahvalti..
2 dilim salam..
1 parça beyaz peynir
1 kapya biber
Krem peynir
1 havuç

Öylen...
3 kepçe çorba
2 haşlanmiş patates
1 elma
2 dilim kaşar peynir

Akşam...
1 mandalin
1 kup sütlü yeşil çay

Spor yatmadan önce yapcam

sabah 10.30
1 küçük yumurta
1,5 dilim karakılçık tbe nden dil peynirli tost
5 zeytin
1 tk cevizli muammara
domates salatalık

ara 1 kupa filtre kahve

öğlen 16.00
1 kase granola yoğurt kasesi (yoğurt,3 yk ev yapım granola, 2 ceviz, 1 yk nar, 1/2 muz, 1 tepeleme tk tahin-pekmez)

ara 1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
etli 2 küçük kuru patlıcan ve 2 küçük kuru biber dolması
2 yk zeytinyağlı pırasa
1/2 ekşimaya tbe
kırmızı biber turşusu
1 yk yoğurt

yatana kadar 2 lt su

az sonra detoks çayı falan içerim.

Bende menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Havuç ve turp
Bir küçük ev yapımı poğaça
Şekersiz çay

Öğle
Bir parça haşlanmış et
İki dilim tepside içli köfte
Kırmızı pancar salatası

Ara
Pul biberli naneli kimyonlu yoğurt
3 tane hurma

Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
Bir kase yoğurt
Taze fasulye kızartması

Su 3 litre spor 30 dakika leslie 15 dakika yürüyüş

moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…