Direnç kırılmış
Direnç kırılmış
Sara sahalara dönmüştür
Sütlü yeşilçayın resmini atarmısınBende öyle yapiyorum canim..hatta çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum..onun yerine 1 büyük fincan baharatli süt...sütlü yeşilçay içiyorum...
Çok güzel başarıKızlar, 10. Takım olarak bir başarımızı daha görmenizi istedim ve aşağıya sevgili seaBahAR 'ın yazısını tırnak içinde paylaşıyorum.
@seaBahAR
''Son iki aylık döneme baktım (645. ve 653. etaplar):
Mezun olanlar ve takımları şöyle:
@Natsume (645. etap, 10. takım)
@Colombre (646. etap, 8. takım)
@Aylin42Konya (647. etap, 10. takım)
@dennisgo (650. etap, 5. takım)
@cimbomlukiz (650. etap, 10. takım)
Ehlimuhabbet (653. etap, 10. takım)
@H M (653. etap, 10. takım)
Son iki ayda mezun olan yarışmacılar 7 kişi.
Bu 7 kişinin 5 kişisi 10. takımdan.
Tebrikler 10. Takım.
Tebriklermoni şim kaptanım. ''
Ben bugün karaciğer temizliği için ilk seviyeye başladım inşallahaynen gezegenim hiç bu kadar iyi hissetmemiştim
sen ne zaman dönüyorsun beraber hedefimize ulaşalım mı
Ben bugün karaciğer temizliği için ilk seviyeye başladım inşallah
Başlangıç kilomu bilmiyorum, tartılamadım ( korkudan)
Dün 1 günlük kermes vardı, su içemedim ve aşırı yoruldum, ağrılardan oturamadım hemen ilaç içip yattım.
Yarın tartılıp başlangıç kilomu öğrenirim. Bakalim 40 gunde ne kadar gidecek.
Aslında daha önce acaba insulin direncim varmı diye 40 gun karatay usulü beslenip 8 kilo vermistim. Bu sefer kurallar biraz daha katı, ama bende gezegensem bu işinde üstesinden gelirim
Canim nedense ben resim gönderemiyorum..gönderebilsem yediklerimin resmini çekip göndercem.....ama yeşilçayi yarim su bardaği kaynar suylan demlendirdikten sonra geri kalan yarisini süt ilave ediyorum.biraz tarçin ve zencefil kariştirip..tekrar mikrodalgada isitiyorum..ancak öyle yeşilçayi içebiliyorum ..yoksa içemiyorum midem bulaniyo..Sütlü yeşilçayın resmini atarmısın
OlabilirCanim istersen kilo koruma topiğine geç ..ben mezun olduktan sonra oraya geçeceğim..kaç kere kilo verip trkrar aldim..busefer o hatayi yapmicam
Kilomuzu Koruyoruz!
bı hafta pek uğrayamadım takımada burayada ve 1.9 kg alarak rekor kırdım sanırım biraz şişkinlik biraz kabızlık ama aldığım çok ciddi bi kilo bugün milat bakalım gerisi gelecek mi gelmeli :kkk:www.kadinlarkulubu.com
Müsait bir zamanda yazarımhadi hayırlısı canım detoksmu uygulayacaksın nasıl yapacaksın artık buradasın değilmi
geçen haftalarda başlamıştım. sonra tutmadım. ben de başlasam iyi olacak aslında. borç oruçlarım var. Allah kabul etsin canım.Kızlar bende bugün tekrar oruçlarıma başladım, hastalıktır regldı derken ara vermiştim cumaya kadar tekrar tutacağım inşallah.
bu ara fena raydan çıktım hiç sorma. ama düzene giricem. bak bugün maşallah suphanallah uslu gidiyorumHelvaları yersen olacağı budur fulyacım artık toparlanmalısın sağlığın için kendin için
bunu çok söylüyorum kendime özellikle son zamanlarda
şu face deki grubun ilk seviyesi mi bu başladığın canım?Ben bugün karaciğer temizliği için ilk seviyeye başladım inşallah
Başlangıç kilomu bilmiyorum, tartılamadım ( korkudan)
Dün 1 günlük kermes vardı, su içemedim ve aşırı yoruldum, ağrılardan oturamadım hemen ilaç içip yattım.
Yarın tartılıp başlangıç kilomu öğrenirim. Bakalim 40 gunde ne kadar gidecek.
Aslında daha önce acaba insulin direncim varmı diye 40 gun karatay usulü beslenip 8 kilo vermistim. Bu sefer kurallar biraz daha katı, ama bende gezegensem bu işinde üstesinden gelirim
Sağol canım darısı sana, günler uzamaya başladı artık ama hala kısa günler birazdan iftar olacak daha yeni acıkmaya başladımgeçen haftalarda başlamıştım. sonra tutmadım. ben de başlasam iyi olacak aslında. borç oruçlarım var. Allah kabul etsin canım.
bu ara fena raydan çıktım hiç sorma. ama düzene giricem. bak bugün maşallah suphanallah uslu gidiyorum
sabah kilo bildirimi yaptıktan sonra kahvaltı yaptım. wc ye çıktım. kahvemi içip azcık işlerim vardı dışarı çıktım. çok yağmur var. işimi halledip azcık alışveriş yapıp eve döndüm. tartıya çıktım. 88 geldim. -0.4hiç yoktan iyidir
şu face deki grubun ilk seviyesi mi bu başladığın canım?
Sağol canım darısı sana, günler uzamaya başladı artık ama hala kısa günler birazdan iftar olacak daha yeni acıkmaya başladım
Evetgeçen haftalarda başlamıştım. sonra tutmadım. ben de başlasam iyi olacak aslında. borç oruçlarım var. Allah kabul etsin canım.
bu ara fena raydan çıktım hiç sorma. ama düzene giricem. bak bugün maşallah suphanallah uslu gidiyorum
sabah kilo bildirimi yaptıktan sonra kahvaltı yaptım. wc ye çıktım. kahvemi içip azcık işlerim vardı dışarı çıktım. çok yağmur var. işimi halledip azcık alışveriş yapıp eve döndüm. tartıya çıktım. 88 geldim. -0.4hiç yoktan iyidir
şu face deki grubun ilk seviyesi mi bu başladığın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?