Oyy kuzum benim inşallah önemli bir şey yok dur olur evlilik hali hepimizin başında tez zamn da aranız düzelsinSelam kizlar...ben çok üzgünüm..benim odunla kavga ettim.
Inşallah canim....hala kahvalti yapamadim...iştah falan kalmadiOyy kuzum benim inşallah önemli bir şey yok dur olur evlilik hali hepimizin başında tez zamn da aranız düzelsin
Kıyamam ye kız yemeyerek kendine ceza veriyorsun karşı tarafın hiç umuru olmaz bende öyle yapardım hatta Bi ara küstüm anneme gittim 2 gün gelmedim ben annemde aç susuz afla agla haldeyken 2 gün sonra eve geldim adam yemegini de yemiş çekirdek de yemiş hiççç umuru degil sende kendine eziyet etme tatlım bırak o sinir olsunInşallah canim....hala kahvalti yapamadim...iştah falan kalmadi
İnternet az kaldı ugrayamiyorum misafirim var .Kızlar nerelerdesiniz
Geçmiş olsunSelam kızlar benim de torun hasta Bi soguk algınlığı ile başladı şimdi tedavi ishale cevirdi offf wc den cıkmıyoruz resmen
ben gezmedeydim. antakya fuarı vardı oraya gittik. yörsel şeyler aldık. güzel bir gündü. el dolu olunca eve geldik. yine gitmek istiyorum amaKızlar nerelerdesiniz
çok geçmiş olsun caım. Allah şifa versin. salgın varmış.Selam kızlar benim de torun hasta Bi soguk algınlığı ile başladı şimdi tedavi ishale cevirdi offf wc den cıkmıyoruz resmen
üzülme canım. yine yaparsın birşeyler. eşinle tartıştın diye kutlamayacak mısın sanki. boşver kutlayın.Yarinda kizimin ve benim doğum gününü kutlayacaktik...kizim 13 ben 44 yaşlina giriyorum...bu morallen artik oda yatti...
Selam kizlar...ben çok üzgünüm..benim odunla kavga ettim.
Rabbim şifa versin inşallah, benimkilerde gece hastaymis, şimdi iyiler çok şükürSelam kızlar benim de torun hasta Bi soguk algınlığı ile başladı şimdi tedavi ishale cevirdi offf wc den cıkmıyoruz resmen
Yeni yasin kutlu, mutlu, huzurlu olsun, plan proje neyse hiç bozmadan uygulayınYarinda kizimin ve benim doğum gününü kutlayacaktik...kizim 13 ben 44 yaşlina giriyorum...bu morallen artik oda yatti...
Uf ya, canım Türkiye çekiyorben gezmedeydim. antakya fuarı vardı oraya gittik. yörsel şeyler aldık. güzel bir gündü. el dolu olunca eve geldik. yine gitmek istiyorum ama
çok geçmiş olsun caım. Allah şifa versin. salgın varmış.
üzülme canım. yine yaparsın birşeyler. eşinle tartıştın diye kutlamayacak mısın sanki. boşver kutlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?