Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fazla ugrayamiyorum kayınvalidem geldi iş güç koşturmaca misafirim de vardı.
Tebrikler takımım çok güzel mezunlarımız var darisida bizlere inşallah en kısa zamanda hedef kilomuza ulaşıp mezun olmak nasip olur bizlerede inşallah 65

Inşallah canim....hala kahvalti yapamadim...iştah falan kalmadi
Kıyamam ye kız yemeyerek kendine ceza veriyorsun karşı tarafın hiç umuru olmaz bende öyle yapardım hatta Bi ara küstüm anneme gittim 2 gün gelmedim ben annemde aç susuz afla agla haldeyken 2 gün sonra eve geldim adam yemegini de yemiş çekirdek de yemiş hiççç umuru degil sende kendine eziyet etme tatlım bırak o sinir olsun

Kızlar nerelerdesiniz
ben gezmedeydim. antakya fuarı vardı oraya gittik. yörsel şeyler aldık. güzel bir gündü. el dolu olunca eve geldik. yine gitmek istiyorum ama
Selam kızlar benim de torun hasta Bi soguk algınlığı ile başladı şimdi tedavi ishale cevirdi offf wc den cıkmıyoruz resmen
çok geçmiş olsun caım. Allah şifa versin. salgın varmış.
Yarinda kizimin ve benim doğum gününü kutlayacaktik...kizim 13 ben 44 yaşlina giriyorum...bu morallen artik oda yatti...
üzülme canım. yine yaparsın birşeyler. eşinle tartıştın diye kutlamayacak mısın sanki. boşver kutlayın.

Uf ya, canım Türkiye çekiyor

Hayırlı akşamlar

Sabah : 1dilim ekmek ,etli yumurta ,peynir

Öğlen :küçük kase sütlaç

Akşam :3 kaşık çorba ,2 kaşık patlıcan yemeği,turşu 1 dilim ekmek

1 lt su

Yürüyüş 1saat

Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…