Aminn canım benim inşallah Allah cümlesini korusun iyilik şifa versin inşallah tez zamandaRabbim şifa versin inşallah, benimkilerde gece hastaymis, şimdi iyiler çok şükür
Allah uzun ömürler versin inşallahYarinda kizimin ve benim doğum gününü kutlayacaktik...kizim 13 ben 44 yaşlina giriyorum...bu morallen artik oda yatti...
Sağol canim...Yeni yasin kutlu, mutlu, huzurlu olsun, plan proje neyse hiç bozmadan uygulayın
Teşekkür ederim arkadaşimAllah uzun ömürler versin inşallah
Selam kızlar benim de torun hasta Bi soguk algınlığı ile başladı şimdi tedavi ishale cevirdi offf wc den cıkmıyoruz resmen
Selam kizlar...ben çok üzgünüm..benim odunla kavga ettim.
Sağol canim..inşallahÜzülme canım her evde olur böyle şeyler yeni yaşın kutlu olsun
Yalniz değilmişimDesenize bugün herkesin günü kötü geçmiş bizde kayınvalidemle baya kavga ettik birşey yiyemedim bende bugün
bir elma 2 adet luppo yedim sadce
AynenYalniz değilmişim
Sanada Allah yardım etsin canımDesenize bugün herkesin günü kötü geçmiş bizde kayınvalidemle baya kavga ettik birşey yiyemedim bende bugün
bir elma 2 adet luppo yedim sadce
sıkma canını, kafanı dinle işte fursat bulmuşkenSelam kizlar...ben çok üzgünüm..benim odunla kavga ettim.
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar benim de torun hasta Bi soguk algınlığı ile başladı şimdi tedavi ishale cevirdi offf wc den cıkmıyoruz resmen
yöresel ürünlerin satıldığı fuarları, stantları, etkinlikleri çok seviyorum. gel balım birlikte gezelimUf ya, canım Türkiye çekiyor
nedenki acaba?Midem çok bulanıyor kızlar başımda sğroypr o yüzden spor yapamadım
Inan ne çok isterdim, artık buraya ısınamıyorumyöresel ürünlerin satıldığı fuarları, stantları, etkinlikleri çok seviyorum. gel balım birlikte gezelim
nedenki acaba?
Teşekkür ederim kaptanim...bu hafta bireysel dereceye girmeyi kafayi koydum ...full spor yapacaktim aslinda cumaya kadar..ama artik yarin mecbur devam ederim..kendimede doğum günü hediyesi yapmiş olurum...sıkma canını, kafanı dinle işte fursat bulmuşken
kızının ve senin doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice güzel yaşlara
çok geçmiş olsun canım
Inan ne çok isterdim, artık buraya ısınamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?