O zaman miskinliği bırakıyorsun ve yarından itibaren sağlıklı yaşamaya başlıyorsun onu bunu anlamam
Tabi katilabilirsin hoşgeldinMerhaba arkadaslar doğum sonrası kilomu bir türlü veremedim 86 kiloyum araniza katilabilir miyim kurallat nedir
Verirsin canim bak benim hedefe çok az kaldi..belki 1 ay sonra mezun olacağim..hedef kiloma 3 kilo kaldi..toplam 12 kilo vermiş olcam inşallah 1 ay sonra..
valla saracım inan kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki. neden bu gayretsizlik, eli kolu bağlılık bilmiyorumbir 10 kilo versem nasıl güzel olur
Hiç vakit kaybetmeoyy gülüm özendiriyorsun beniben bu programı uygularken aynen senin gibi çok güzel kilo vermiştim. ama sonra bıraktım aslında yeniden başlasam çok güzel olur.
1 ayı yapan 40 günüde yapar, hadi sende gelgezegenfeza aslında dişimi sıksam 1 ay yapsam en azından son aldığım kiloları veririm du ben bi düşüneyim
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaslar doğum sonrası kilomu bir türlü veremedim 86 kiloyum araniza katilabilir miyim kurallat nedir
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaslar doğum sonrası kilomu bir türlü veremedim 86 kiloyum araniza katilabilir miyim kurallat nedir
Güzel bakan güzeli görür canımNe güzel insanlarsınız hepiniz ya iyi ki katılmışım aranıza
Merhaba kızlar siteye ablamın tavsiyesi ile katılıyorum.
Kısaca bahsedeyim;
İstanbuldan katılıyorum 25 yaşındayım 3 yasında bır kızım var
güncel kilom 69 hedefim 60 kiloya düşebilmek, bir türlu motıve olamıyorum.
Umarım sızınle bırlıkte basarabılırım
Hoş geldiniz aramızaMerhaba arkadaslar doğum sonrası kilomu bir türlü veremedim 86 kiloyum araniza katilabilir miyim kurallat nedir
Tesekkur ederimTabi katilabilirsin hoşgeldin....kurallar ilk sayfada yaziyor...yinede ben özetleyim..3 hafta deneme süreci var sonra listeye giriyorsun .düzenli paylaşimi..günlük menü paylaşimi..spor yapiyorsan onuda bildirmen gerekiyir...pazartesi günü kontrol tartisi..ve cuma günüde yarişma tartilma günümüz .. ..
Tatlım akşam sadece kefir acıkırsın cok az degilmiBugünki menüm...
Kahvalti️
2 haşlanmiş yumurta...
2 parça beyaz peynir
Yeşillik
Sebze
1 elma ..1 portakal
Öylen.️
1 avuç ceviz ve badem karişimi
Sebze...1 kan portakali
1 kup sütlü yeşilçay...
Akşam.️
1 bardak kefir..
Spor ...3 mil Leslie...
Dün biraz findik fistik meyveyi fazla kaçirmişim...hemen 400 gram geri geldi...o yüzden cumaya kadar dikkat etcem mecbur..Tatlım akşam sadece kefir acıkırsın cok az degilmi
Ankafım tatlım haklısın şimdi i eşim yanımda çekirdek yiyor valla aldım Bi kaç çitliyorum dayanamıyorumDün biraz findik fistik meyveyi fazla kaçirmişim...hemen 400 gram geri geldi...o yüzden cumaya kadar dikkat etcem mecbur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?