Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba arkadaslar doğum sonrası kilomu bir türlü veremedim 86 kiloyum araniza katilabilir miyim kurallat nedir
Tabi katilabilirsin hoşgeldin ....kurallar ilk sayfada yaziyor...yinede ben özetleyim..3 hafta deneme süreci var sonra listeye giriyorsun .düzenli paylaşimi..günlük menü paylaşimi..spor yapiyorsan onuda bildirmen gerekiyir...pazartesi günü kontrol tartisi..ve cuma günüde yarişma tartilma günümüz .. ..

Son düzenleme:

valla saracım inan kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki. neden bu gayretsizlik, eli kolu bağlılık bilmiyorum bir 10 kilo versem nasıl güzel olur
Verirsin canim bak benim hedefe çok az kaldi..belki 1 ay sonra mezun olacağim..hedef kiloma 3 kilo kaldi..toplam 12 kilo vermiş olcam inşallah 1 ay sonra..

Hayirli mutlu Sabahlar kizlar... yine ekmeksiz bol yeşillik ve sebze ile kahvaltimi yaptim şimdi...ekmek yerinede yumurta peynir yedim tikadi bayaği..canim tatli birşey çektiğinde ise meyve čiğ badem..veya tarçinli süt en sağlikli ve masum bir alternatif

Merhaba arkadaslar doğum sonrası kilomu bir türlü veremedim 86 kiloyum araniza katilabilir miyim kurallat nedir
Hoş geldiniz aramıza

Tesekkur ederim

Bugünki menüm...

Kahvalti
2 haşlanmiş yumurta...
2 parça beyaz peynir
Yeşillik
Sebze
1 elma ..1 portakal

Öylen.
1 avuç ceviz ve badem karişimi
Sebze...1 kan portakali
1 kup sütlü yeşilçay...

Akşam.
1 bardak kefir..

Spor ...3 mil Leslie...

Tatlım akşam sadece kefir acıkırsın cok az degilmi

Dün biraz findik fistik meyveyi fazla kaçirmişim...hemen 400 gram geri geldi...o yüzden cumaya kadar dikkat etcem mecbur..
Ankafım tatlım haklısın şimdi i eşim yanımda çekirdek yiyor valla aldım Bi kaç çitliyorum dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…