- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
İlk 3 gün yaptım ama evdeki durumlar zorladı maalesefSen Ahmet apanin diyetini yapmıyomuydun canım
Günaydin kizlar...nasilsiniz....biz evdeyiz..çikmiyoruz mecbur kalmadikca.her ihtimale karşi tedbirli davraniyoruz.. .siz neyapuyorsunuz..burda sokaklar bomboş sanki terkedilmiş bir şehir gibi
Dün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyorGünaydin kizlar...nasilsiniz....biz evdeyiz..çikmiyoruz mecbur kalmadikca.her ihtimale karşi tedbirli davraniyoruz.. .siz neyapuyorsunuz..burda sokaklar bomboş sanki terkedilmiş bir şehir gibi
Dün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyor☹
Çok büyük bir duyarsizlik ve sorumsuzluk...insanlar ne kadar rahat böyle..Dün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyor☹
Maşallah..çok sevindimGulhan1 ayrıca teşekkürler , pamuğuma fIstığı dinlettim birkaç gün on dk falan, ıslık çalıyor ,şişkoo diyor aşkuum cicikuş babacık diyor birkaç günde
Çok sagol cnm 2 yaşında tam bir haydut diğer 3 çocuğumda görmediğim herşeyi gösteriyor sağolsun. Dikiş atarlar diye götürmüştük ama çok şükür atmadılar.geçmiş olsun canım.
Sorma cnm inan başladığından beri evdeyiz 4 çocuk aşırı bunaldık ben üzerime düşeni yapıyorum kalbim vicdanım rahat ama dün öyle dışarının halini görünce şahsen hakkımı helal etmedim. Biraz dişimizi sıksak şu karantina süreci dha kısa sürse ne olur sanki ama insanlar ne yazıkki çok bencil. Geçmiş olsun dileklerin içimde çok sagolÇok büyük bir duyarsizlik ve sorumsuzluk...insanlar ne kadar rahat böyle..
Tamam okadar büyütmemek lazim kendi kendimze kafaya takipta kötülük yapmayalim diyorum ama bukadarda değil..tedbirli olmaliyiz ne olursa olsun....kizinada geçmiş olsun canim..
Çığ bademi hiç sevmezdim taki file marketin çiğ bademini yiyene kadar. bittiği için şuan yiyemiyorum kahvaltıda elma ile yemeye bayılıyorumkızlar bir de brokoli ve çiğ badem tüketin. içlerinde krom minerali olduğu için kan şekerini düzenliyor.
Geçmiş olsunnn çokDün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyor☹
Maşallah..çok sevindim..seninkide erkekti dimi erkekler çabuk konuşuyor..
Benim eşim normal zamanlarda da karantinada olduğu için biz hiç anlamıyoruz. Adam tam ev kuşu. Hiç çıkmasa evde 1ay oturur. Dışarı çıkalım da demezGünaydin kizlar...nasilsiniz....biz evdeyiz..çikmiyoruz mecbur kalmadikca.her ihtimale karşi tedbirli davraniyoruz.. .siz neyapuyorsunuz..burda sokaklar bomboş sanki terkedilmiş bir şehir gibi
Geçmiş olsun canım. Çocuklar sıkılıyorlar. oyalamak zor. Sabahtan beri oyun oynuyoruz.Dün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyor☹
Muhteşemsin canım
Kızlar yarın tartılmayacağım bana sabit yazıp geçebilir misiniz gerçekten bunaldım nefes alamıyorum. Bir namazda huzur buluyorum bir de şimdi oğlumla yattık sarıldım ona oh mis
Ya dayanılır gibi değil artık 5 aydır dip dibe konuşmadan , önceden ara ara arkadaşlarıyla buluşmaya giderdi şimdi o da yok. Her lafa bak kavga etmeyelim bir şey söyleyeceğim diye başlıyorum ama kalbimi çook kırdı bu sefer kin tutan biri değilim ama bu sefer tutacağım galiba. O konuyu yazmayacağım buraya...
Neymiş onu corona değil de ben öldürecekmişim,çocuğum küçük olmasa diyeceğimi bilirdim ama şimdilik başımızda durması gerek
Yoruldum ya dedim ona ne kocamsın ne arkadaşım iki laf etmeyecek miyim ... Neyse ya çok yazmayayım ben uzaktan okurum sizi cumaya kadar toparlanmak istiyorum toparlanacağım da inşallah
Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin gerisi boş ,ekonomik özhürlüğünüz var mı? Sağlığınız? Tamam o zaman kimsenin ayaklarının altında ezilmeye getrk yok ama hele bi çocuğum büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?