- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 348
Aminn canım inşallah kurtuluruz bu kara günlerdenAllah yardımcımız olsun ve cümlemizi korusun canım. sana ve tüm sağlık çalışanlarına da kolaylıklar diliyorum
Allah yardımcınız olsun canımMerhaba arkadaşlar bazıalrınız biliyor sağlıkçıyım ve zor günler geçiriyoruz eve geç gelebilirim bu süreçte mesai saati haftasonu kavramımız kalmadı her an ne haber gelse oraya gidiyoruz. O yüzden birkaç hafta beni mazur görün geleceğim elbette ama az bir zaman geçiriyorum bilgisayarda. Allah hepimizi korusun sağlık versin direnç versin kurtulacağız inşallah. Lütfen gerekmedikçe evinizden çıkmayın ev dışından kimse ile görüşmeyin
Çalışıyor canım. Bir pazarım var diyip onun için evde yatıyor. Karantinada da aylarca aynı yerde oturabilecek kapasite var.
Koltuğun bir sağ tarafında uzanirp yatar. Sıkılınca da sol tarafına uzanıp yatar.
Su ile aran nasılkızlar bende 2 gündür wc yok. hareket de ediyorum spor da yapıyorum ama anlamadım
İlk 3 gün yaptım ama evdeki durumlar zorladı maalesef
Dün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyor☹
Kızlar yarın tartılmayacağım bana sabit yazıp geçebilir misiniz gerçekten bunaldım nefes alamıyorum. Bir namazda huzur buluyorum bir de şimdi oğlumla yattık sarıldım ona oh mis
Ya dayanılır gibi değil artık 5 aydır dip dibe konuşmadan , önceden ara ara arkadaşlarıyla buluşmaya giderdi şimdi o da yok. Her lafa bak kavga etmeyelim bir şey söyleyeceğim diye başlıyorum ama kalbimi çook kırdı bu sefer kin tutan biri değilim ama bu sefer tutacağım galiba. O konuyu yazmayacağım buraya...
Neymiş onu corona değil de ben öldürecekmişim,çocuğum küçük olmasa diyeceğimi bilirdim ama şimdilik başımızda durması gerek
Yoruldum ya dedim ona ne kocamsın ne arkadaşım iki laf etmeyecek miyim ... Neyse ya çok yazmayayım ben uzaktan okurum sizi cumaya kadar toparlanmak istiyorum toparlanacağım da inşallah
Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin gerisi boş ,ekonomik özhürlüğünüz var mı? Sağlığınız? Tamam o zaman kimsenin ayaklarının altında ezilmeye getrk yok ama hele bi çocuğum büyüsün
Kizlar türk kahvesi veya filtre kahve içtiğiniz zsman kesinlikle telvesini atmayin
Ben 2-3 kere kullandim hemen faydasini gördüm...
Ilik telvenin içine 1 tatli kaşiği bal kariştirin ve yüzünüze sürün..10 dakika bekletin yikayin.gözenekleri açiyor sivilceleri engelliyor ve kirişiklara karşi iyi geliyormuş....hatta kahvenin sivisini tonik olarak kullanabilirsiniz..cilde canlilik veriyormuş..
Ben artik her kahve telvesini deyerlendireceğim....
Amin inşallah saram sana daAllah içine ferahlık versin canım
Tahinli ceviz gayet güzel işe yarıyorkızlar bende 2 gündür wc yok. hareket de ediyorum spor da yapıyorum ama anlamadım
Bosver sanık sabırlı ol Yeni evde olmak uzun süre çok zor ama çocuklar var sakın olKızlar yarın tartılmayacağım bana sabit yazıp geçebilir misiniz gerçekten bunaldım nefes alamıyorum. Bir namazda huzur buluyorum bir de şimdi oğlumla yattık sarıldım ona oh mis
Ya dayanılır gibi değil artık 5 aydır dip dibe konuşmadan , önceden ara ara arkadaşlarıyla buluşmaya giderdi şimdi o da yok. Her lafa bak kavga etmeyelim bir şey söyleyeceğim diye başlıyorum ama kalbimi çook kırdı bu sefer kin tutan biri değilim ama bu sefer tutacağım galiba. O konuyu yazmayacağım buraya...
Neymiş onu corona değil de ben öldürecekmişim,çocuğum küçük olmasa diyeceğimi bilirdim ama şimdilik başımızda durması gerek
Yoruldum ya dedim ona ne kocamsın ne arkadaşım iki laf etmeyecek miyim ... Neyse ya çok yazmayayım ben uzaktan okurum sizi cumaya kadar toparlanmak istiyorum toparlanacağım da inşallah
Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin gerisi boş ,ekonomik özhürlüğünüz var mı? Sağlığınız? Tamam o zaman kimsenin ayaklarının altında ezilmeye getrk yok ama hele bi çocuğum büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?