- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Evet kesinlikle o hataya düşmeyeceğim inşallah zaten sınırdayım daha fazla alamam ama verebilirim dimianlıyorum canım. ama sakın yemeğe yüklenme. dinlen biraz.
çok şükür canım Allah korumuş.Çok sagol cnm 2 yaşında tam bir haydut diğer 3 çocuğumda görmediğim herşeyi gösteriyor sağolsun. Dikiş atarlar diye götürmüştük ama çok şükür atmadılar.
Sorma cnm inan başladığından beri evdeyiz 4 çocuk aşırı bunaldık ben üzerime düşeni yapıyorum kalbim vicdanım rahat ama dün öyle dışarının halini görünce şahsen hakkımı helal etmedim. Biraz dişimizi sıksak şu karantina süreci dha kısa sürse ne olur sanki ama insanlar ne yazıkki çok bencil. Geçmiş olsun dileklerin içimde çok sagol
Çığ bademi hiç sevmezdim taki file marketin çiğ bademini yiyene kadar. bittiği için şuan yiyemiyorum kahvaltıda elma ile yemeye bayılıyorum
eşin çalışmıyor mu canım?Benim eşim normal zamanlarda da karantinada olduğu için biz hiç anlamıyoruz. Adam tam ev kuşu. Hiç çıkmasa evde 1ay oturur. Dışarı çıkalım da demez
Haliyle İstanbul dışarıda, biz evdeyiz
Geçmiş olsun canım. Çocuklar sıkılıyorlar. oyalamak zor. Sabahtan beri oyun oynuyoruz.
teşekkür ederimMuhteşemsin canım
Slm kızlar menü bildirimimoni
Kahvaltı
Bir ayva
Akşam şimdi yedim 15:30
Bir muz
Bir kaşık yoğurt
7 adet Bulgurlu yaprak sarma
Allah yardımcın olsun canımKızlar yarın tartılmayacağım bana sabit yazıp geçebilir misiniz gerçekten bunaldım nefes alamıyorum. Bir namazda huzur buluyorum bir de şimdi oğlumla yattık sarıldım ona oh mis
Ya dayanılır gibi değil artık 5 aydır dip dibe konuşmadan , önceden ara ara arkadaşlarıyla buluşmaya giderdi şimdi o da yok. Her lafa bak kavga etmeyelim bir şey söyleyeceğim diye başlıyorum ama kalbimi çook kırdı bu sefer kin tutan biri değilim ama bu sefer tutacağım galiba. O konuyu yazmayacağım buraya...
Neymiş onu corona değil de ben öldürecekmişim,çocuğum küçük olmasa diyeceğimi bilirdim ama şimdilik başımızda durması gerek
Yoruldum ya dedim ona ne kocamsın ne arkadaşım iki laf etmeyecek miyim ... Neyse ya çok yazmayayım ben uzaktan okurum sizi cumaya kadar toparlanmak istiyorum toparlanacağım da inşallah
Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin gerisi boş ,ekonomik özhürlüğünüz var mı? Sağlığınız? Tamam o zaman kimsenin ayaklarının altında ezilmeye getrk yok ama hele bi çocuğum büyüsün
Alıştım canım böyleçok erken yemişsin canım. gece yatana kadar acıkmıyor musun?
Çok geçmiş olsun canım.Dün benim en küçük düştü dudağının kenarı yarıldı dışarı cıktık hastane için 5 kmlik yol içimde buzamana kadar görmediğim bir trafikle karşılaştık mahalle arası bide. Şok olduk eşimle . Heralde millet arabayla geziyor can sıkıntısından dicemde haberlerde gördük parklar bahçeler doluydu. İstanbuldayım bu arada şuan caddeye bakıyorum yine arabalar vızır vızır işliyor☹
İyi gidiyor beynim aç sürekli ağzımda birşeyler olsun filan
Bak if için alıntı yaptım
kalori kısıtlamasının yaşlanmayı geciktirdiği üzerine yapılan çalışmalardan sonra ortaya çıkan bir diyet yöntemidir. en eski ibadetlerden biri olan oruç son yıllarda kilo vermenin ve genç kalmanın yöntemlerinden biri olarak da kullanılmaya başlandı. farklı çeşitleri olmasına rağmen en yaygın olarak uygulanan yöntem 16/8 yöntemidir. uyku da dahil 16 saat boyunca kalori almadan günü geçirdikten sonra 8 saat boyunca kendinizi kısıtlamadan yemek yiyebildiğiniz bu yöntemde hızlıca kilo verildiği gibi daha sağlıklı ve genç kalındığı da iddia ediliyor.
uykuyla birlikte aç kaldığınız surenin kesintisiz olarak 16 saat olması gerek. bu 16 saat içinde şekersiz cay, kahve, su kısaca kalori içermeyen içecekleri tüketebiliyorsunuz.. aralıksız uzun bir sure aç kalmak vücuttaki gelişim hormonlarının tetiklenmesini sağlayarak hücrelerin yenilenmesini sağlıyor ve yaşlanmayı geciktiriyor. ayrıca insülin direncinin artmasına engel oluyor ve yağ yakımını hızlandırıyor.
sabah kalktığınızda kahvaltıyı atlayarak güne başlayabilir, ilk öğün olarak aksam yemeği yiyerek bu diyeti uygulayabilirsiniz. bu diyeti kendinize göre ayarlayabilir, haftada 5 ya da daha az gün boyunca tekrarlayabilirsiniz.
yaşlanmayı geciktirmesinin yanında göğüs kanseri riskini azalttığı, bağışıklık sisteminin geliştirdiği ve zihinsel aktiviteyi güçlendirdiği iddia edilse de bu iddialar henüz kanıtlanamamıştır.
Ekşi sözlükte çok güzel yorumlar var. Bizim sitede de var. Apanın programı gibi ama sen belirliyorsun yediklerini. Kısıtlama yok
Canm bizde evdeyiz oglanla eşim çalışıyor oda 3 te gidiyo 12 de gelio geceGünaydin kizlar...nasilsiniz....biz evdeyiz..çikmiyoruz mecbur kalmadikca.her ihtimale karşi tedbirli davraniyoruz.. .siz neyapuyorsunuz..burda sokaklar bomboş sanki terkedilmiş bir şehir gibi
aminAllah yardımcın olsun canım
Ben de tripliyim koca kişisine. Zeynep'le girdik yatak odasına oyun oyun oyun. En son kitap okuma seansı yaptık. Senin evlat küçük daha. Biraz büyüsün güzel vakit geçirmenin yıllarını bulursunuz. O zaman koca kişisini görmesen de oluyor.Kızlar yarın tartılmayacağım bana sabit yazıp geçebilir misiniz gerçekten bunaldım nefes alamıyorum. Bir namazda huzur buluyorum bir de şimdi oğlumla yattık sarıldım ona oh mis
Ya dayanılır gibi değil artık 5 aydır dip dibe konuşmadan , önceden ara ara arkadaşlarıyla buluşmaya giderdi şimdi o da yok. Her lafa bak kavga etmeyelim bir şey söyleyeceğim diye başlıyorum ama kalbimi çook kırdı bu sefer kin tutan biri değilim ama bu sefer tutacağım galiba. O konuyu yazmayacağım buraya...
Neymiş onu corona değil de ben öldürecekmişim,çocuğum küçük olmasa diyeceğimi bilirdim ama şimdilik başımızda durması gerek
Yoruldum ya dedim ona ne kocamsın ne arkadaşım iki laf etmeyecek miyim ... Neyse ya çok yazmayayım ben uzaktan okurum sizi cumaya kadar toparlanmak istiyorum toparlanacağım da inşallah
Rabbim evlatlarımıza ve bize sağlık versin gerisi boş ,ekonomik özhürlüğünüz var mı? Sağlığınız? Tamam o zaman kimsenin ayaklarının altında ezilmeye getrk yok ama hele bi çocuğum büyüsün
Çalışıyor canım. Bir pazarım var diyip onun için evde yatıyor. Karantinada da aylarca aynı yerde oturabilecek kapasite var.çok şükür canım Allah korumuş.
evet canım haklısın. insanlar laf dinlemiyor.
eşin çalışmıyor mu canım?
teşekkür ederim
Allah yardımcınız olsun canım. Çok dikkatli olun sizde.Merhaba arkadaşlar bazıalrınız biliyor sağlıkçıyım ve zor günler geçiriyoruz eve geç gelebilirim bu süreçte mesai saati haftasonu kavramımız kalmadı her an ne haber gelse oraya gidiyoruz. O yüzden birkaç hafta beni mazur görün geleceğim elbette ama az bir zaman geçiriyorum bilgisayarda. Allah hepimizi korusun sağlık versin direnç versin kurtulacağız inşallah. Lütfen gerekmedikçe evinizden çıkmayın ev dışından kimse ile görüşmeyin
Aminn Allah razı olsun.Allah yardımcınız olsun canım. Çok dikkatli olun sizde.
Merhaba arkadaşlar bazıalrınız biliyor sağlıkçıyım ve zor günler geçiriyoruz eve geç gelebilirim bu süreçte mesai saati haftasonu kavramımız kalmadı her an ne haber gelse oraya gidiyoruz. O yüzden birkaç hafta beni mazur görün geleceğim elbette ama az bir zaman geçiriyorum bilgisayarda. Allah hepimizi korusun sağlık versin direnç versin kurtulacağız inşallah. Lütfen gerekmedikçe evinizden çıkmayın ev dışından kimse ile görüşmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?