Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok şükür canım Allah korumuş.
evet canım haklısın. insanlar laf dinlemiyor.
eşin çalışmıyor mu canım?
Muhteşemsin canım
teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun canım

Çok geçmiş olsun canım.

Günaydin kizlar...nasilsiniz....biz evdeyiz..çikmiyoruz mecbur kalmadikca.her ihtimale karşi tedbirli davraniyoruz.. .siz neyapuyorsunuz..burda sokaklar bomboş sanki terkedilmiş bir şehir gibi
Canm bizde evdeyiz oglanla eşim çalışıyor oda 3 te gidiyo 12 de gelio gece

Ben de tripliyim koca kişisine. Zeynep'le girdik yatak odasına oyun oyun oyun. En son kitap okuma seansı yaptık. Senin evlat küçük daha. Biraz büyüsün güzel vakit geçirmenin yıllarını bulursunuz. O zaman koca kişisini görmesen de oluyor.

Merhaba arkadaşlar bazıalrınız biliyor sağlıkçıyım ve zor günler geçiriyoruz eve geç gelebilirim bu süreçte mesai saati haftasonu kavramımız kalmadı her an ne haber gelse oraya gidiyoruz. O yüzden birkaç hafta beni mazur görün geleceğim elbette ama az bir zaman geçiriyorum bilgisayarda. Allah hepimizi korusun sağlık versin direnç versin kurtulacağız inşallah. Lütfen gerekmedikçe evinizden çıkmayın ev dışından kimse ile görüşmeyin

çok şükür canım Allah korumuş.
evet canım haklısın. insanlar laf dinlemiyor.
eşin çalışmıyor mu canım?

teşekkür ederim
Çalışıyor canım. Bir pazarım var diyip onun için evde yatıyor. Karantinada da aylarca aynı yerde oturabilecek kapasite var.
Koltuğun bir sağ tarafında uzanirp yatar. Sıkılınca da sol tarafına uzanıp yatar.

Allah yardımcınız olsun canım. Çok dikkatli olun sizde.

dün akşamki çok acıkma konusunu biliyorsunuz. bu sabah gayet güzel ve doyurucu bir kahvaltı yaptım. çay, su vs. ama kafamda karbo fantezileri falan devam etti nedense huzursuz oldum tabi. git gel su iç falan... regl öncesi desem o da değil. 2 hafta öncesi olmaz sanırım. üzerimde de bir uyuşukluk.... kalk dedim kendime hemen kalktım gittim 40 dk leslie yaptım. valla ne iştah kaldı ne birşey. yemek saati geldi ben de tık yok gözünü sevdiğimin sporu her derde deva

Allah yardımcımız olsun ve cümlemizi korusun canım. sana ve tüm sağlık çalışanlarına da kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…