- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Sakinim canım, yapacak bir şey yok, çok güzel buralar ,çöp dökmeye de çıkacağız mecbur ,hem ayrıyeten diğer mahalledeki kediler de aç kalıyor bir tanesine denk geldim elim boştu üzüldüm ya inşallah bir dahaki çıkmama yine karşıma çıkar yavrumBisve
Bosver sanık sabırlı ol Yeni evde olmak uzun süre çok zor ama çocuklar var sakın ol
Su ile aran nasıl
aslında bu akşam yemeğiyle sinameki otu yiyecektim. ama menüde kabak olunca vazgeçtim. belki işe yarar dedim. yarın sabah sıcak birşeyler içerim ardından çıkmazsam öğle yemeğiyle birlikte yiyeceğim ama.Tahinli ceviz gayet güzel işe yarıyor
Kahvene hindistancevizi yağı koy
Salatana yada çorbama sinameki otu ekle
Bugünkü menüde diyet değil
Sabah menemen ve 2 tane zeytin
Ara kahve
Akşam cızbız köfte ve fırın patates birkaç tane
Şu 1 lt spor yok
aslında bu akşam yemeğiyle sinameki otu yiyecektim. ama menüde kabak olunca vazgeçtim. belki işe yarar dedim. yarın sabah sıcak birşeyler içerim ardından çıkmazsam öğle yemeğiyle birlikte yiyeceğim ama.
Tahinli ceviz gayet güzel işe yarıyor
Kahvene hindistancevizi yağı koy
Salatana yada çorbama sinameki otu ekle
Bamya seviyomusun bamya kabızlık sorununa kesin çözüm gibi bir şey
Mutfaktan çıkamıyorum ki of çok yirucu
güzel bence. ama suyu çoğalt canım yatana kadar.
Ben tarcın çok sevmiyorum, kakao kattım, çikolata yiyormuş gibi oluyorum ama azaltmam lazım, belki bende tarcın katarsam daha az yerimYarın bu tahinli cevizi deneyecem çok merak ettim tarçında ekleyecem
Cevizi robotta biraz çekiyorum, ayrı bir kavanozda tahinle buluşturuyorum. Çok güzel yaa, ben çok sevdim hatta hergun yemeyim diye sofraya koymuyorum, yemek bitince kavanozu alıp oturuyorumgezegenfeza cevizin üzerine tahin döküyorsun değil mi?
severim. evde kurutulmuş bamya da var.
Ben tarcın çok sevmiyorum, kakao kattım, çikolata yiyormuş gibi oluyorum ama azaltmam lazım, belki bende tarcın katarsam daha az yerim
Menün güzel canim afiyet olsun yulafi görünce nekadar özlediğimi farkettim...uzun bir zaman yiyemicem artik...Herkese iyi akşamlar.
Sabahtan beri yeni oturuyorum diyebilirim yemek yemek dışında bütün gün temizlik yaptım sirkeli sirkeli her oda mis. Şimdi kahvemi içiyorum
Menümü yazayım hemen
Sabah
Yok öğlen 12de kalktığım için
Öğlen
Omlet
Peynir
Zeytin
2 hindi füme
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek zeytinyağlı ve kekikli
Domates yeşillik
Akşam
1 kase kakaolu yulaf lapası
Ara
1 türk kahvesi
Buakşam yemeğimi erken kestim 6.30 da
Su 1 litre
Evde olunca pek su içemiyorum. Sporda 1 video seçip yapmaya çalışacağım basen için son gücümle
Teşekkür ederim benimde uzun zamandır canım çekiyordu bugün çok iyi geldi. Neden yiyemiceksiniz. Sadece sirkeli su yapıp koltuk halı duvar kapı sildim birde toz aldım sadece sirkeli su ile. Çamaşır suyunu bende uzun zamandır kullanmıyordum ama şimdi virüsten dolayı aldım tekrardan malesef tuvalet temizliği için. Farmasinin ürünlerini kullanıyorım birde ben zararsız diyorlar ama gerçekten öyle mi bilmiyorumMenün güzel canim afiyet olsun yulafi görünce nekadar özlediğimi farkettim...uzun bir zaman yiyemicem artik...
Birde sirkeylen nasil temizlik yaptin canim...ben evde zehirli doğaya zarar veren temizlik ürünlerinide değiştireceğim onunda vebali büyükmüş.doğaya zarar veren zehirli temizlik ürünlerini kullanmak istemiyorum artik..özelikle çamaşir suyu sokmak istemiyorum evime
Ahmet Apa beyin perhizini yapiyorum ..organ kan ve ciyer trmizliği için.sağlik perhizi..bu diyetde yulaf ekmek ve bazi yiyecekler yasak...Teşekkür ederim benimde uzun zamandır canım çekiyordu bugün çok iyi geldi. Neden yiyemiceksiniz. Sadece sirkeli su yapıp koltuk halı duvar kapı sildim birde toz aldım sadece sirkeli su ile. Çamaşır suyunu bende uzun zamandır kullanmıyordum ama şimdi virüsten dolayı aldım tekrardan malesef tuvalet temizliği için. Farmasinin ürünlerini kullanıyorım birde ben zararsız diyorlar ama gerçekten öyle mi bilmiyorum
O zaman yarın yap canım hstta içine nohut yada kabakda ekleyebilirsin hem daha lezzetli hemde bağırsak sağlığı için çok daha faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?