Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kayseride mi yaşıyorsun
Doğuma yakın aşermiştim sadece 1 kaşık yedim. Garibim annem tepsi tepsi dökmüştü

Evet canim yozgatliyim eşim ordulu..benim çocuklarda seviyor arabaşini ama hamurunu pek sevmiyorlar....o yüzden Arabaşi yaptiğimdä hamurunu az yapiyorum eşimle ikimiz yiyoruz..

Mutlu sabahlar arkadaşlar kaçamaksiz hafif bir gün diliyorum hepimize..
jtaime020626 nerelerdesin canim birakma kendini bukadar evet zor bir süreçten geçiyoruz ama ruhumuzu daraltip Olduğundan dahada kötü yapmayalim hayatimizi..

R reklam sende fazla hamur işi tüketiyorsun canim bu hiç iyi değil kilo vermiş olsan bile vucüdunda toksinler biriktiği için zorlanacaksin ve tekrar kilo alacaksin..benimkiler gözümün önünde neyerlerse yesinler umrumda olmuyor çünkü nefsim zorlanmiyor artik aliştirdim kendimi o yiyeceklerden uzak dura dura yiyesim gelmiyor ve zorlanmiyorum..çocuklarima bugün kek yapacağim ama 1 çatal bile yemeyeceğim ..istersen sende yapabilirsin..

@nisandeniz artik sende toparla kendini çikolata kek yerine deiğim gibi daha sağlikli seçenekler var onlari tercih et

Günaydın kızlar
Çok yorgun uyandım. Hatta sürünerek kalktım yataktan. Dua nın da hayırlısı işte. Şöyle evde olsam yatsam filan deriz ya. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Gerçi kadınlar için hayat pek değişmedi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…