Haklısın canım erkenden de yatınca zaten vucut alışmamış iyice denge ppisikoloji hiç bir şey kalmıyorhergün ister istemez medyadan yeni haberleri izliyoruz. virüs herkesin psikolojisini bozdu. gergin uyuyoruz ondan o rüyalar. gece geç yatıyorum ki hala yatmak istemiyorum. uyku düzenim bozulmasın diye yatıyorum. sağa sola sürekli dönerek uyuyorum. sabah da keyifsiz kalkıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin inşallahHayırlı sabahlar kızlar
Dün şehitlerimiz vardı rabbim onların yardımcısı olsun. Hem kendini koru hem vatanı koru
Ne güzel önceden bende gece temizliği yapardim sabah kalktiğimda evimi tertemiz görmenin mutluluğu bambaşka bir duygu...gece temizliğiayak altında kimsecikler yokken silip süpüreyim
Ben haberleri izlemeyeli 2-3 yil oluyor..hergün moral bozukluğu hergün bir vukuat..güzel bir haber izleyemiyordum .o yüzden biraktim.istediğkm zaman googleden bakiyorum.hergün ister istemez medyadan yeni haberleri izliyoruz. virüs herkesin psikolojisini bozdu. gergin uyuyoruz ondan o rüyalar. gece geç yatıyorum ki hala yatmak istemiyorum. uyku düzenim bozulmasın diye yatıyorum. sağa sola sürekli dönerek uyuyorum. sabah da keyifsiz kalkıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Oyyy maşallah tatlılık yaaBu arada hayirli sabahlar kizlar..benim merakli her yediğimiz yemeği tatmak isteyen küçük oğluşumla öylen yemeği ...kaşarli menemen
Eki Görüntüle 2609279
Biz iyiyiz canim...tabi bizde özlüyoruz dişarda gezmeyi ama bundada vardir bir hayir...kimbilir bu virus vesilesiyle insanlar kendine gelecek...gafletten uyanacak..buda ilahi bir mesaj uyari olabilir..böyle düşünüyorum ben o yüzden takmiyorum...bizim şer bildiğimiz bir olay hayir olabilir..içimizi ferah tutalim..zaten benim günüm dolu dolu geçiyor hiç canim sikilmiyor..Kızlar merhaba hepinize. Ben de cok gelemiyorum ama bir durgunluk var her yerde oldugu gibi burda da. Nasılsınız nasıl gidiyor günlük hayatlarınız? Biz oğlumla evdeyiz. Üniversiteler bu donem tamamen tatil oldu. Uzaktan egitimle devam edilecek simdilik. Hayat birden bire ne kadar değişti. Yolda yürümeyi özlüyoruz herkes gibi. Bir an önce şu illet yok olsun kurtulalım inşallah
Benim de oyle çalısan bir anne olarak oğlumla yıllardır böyle bol zamanımız olmamıştı. O da yoģun bir şekilde üniversite hazırlığindaydı iki yıldır özellikle. Ocak ayinda çok ciddi bir rahatsızlık gecirmisti. Boğaz enfeksiyonu kalbine indi. Kalp kasi ve zarı iltihaplanmıştı. Yoğun bakımda kaldı. O yuzden uzakta olması beni tedirgin ediyordu. Hastalığı atlattı ama yine de aklım ondaydı. Bu bizim için bir yönden hayır oldu. Ama her şeyi Allah bilir tabi...Biz sıradan bir grip enfeksiyonundan zaten büyük tehlike atlattik... O yuzden bu virüsten korunmaya daha çok dikkat etmeye çalısıyorum ama taktir Allahın. Rabbim hepimizi korusun. Allah insanı sevdikleriyle sinamasın çok zor..Cok haklısın insanlığa çok ders verdi o kesin canımBiz iyiyiz canim...tabi bizde özlüyoruz dişarda gezmeyi ama bundada vardir bir hayir...kimbilir bu virus vesilesiyle insanlar kendine gelecek...gafletten uyanacak..buda ilahi bir mesaj uyari olabilir..böyle düşünüyorum ben o yüzden takmiyorum...bizim şer bildiğimiz bir olay hayir olabilir..içimizi ferah tutalim..zaten benim günüm dolu dolu geçiyor hiç canim sikilmiyor..
Bu arada hayirli sabahlar kizlar..benim merakli her yediğimiz yemeği tatmak isteyen küçük oğluşumla öylen yemeği ...kaşarli menemen
Eki Görüntüle 2609279
Çok şükür atlatmış canım, Allah birdaha yaşatmasınBenim de oyle çalısan bir anne olarak oğlumla yıllardır böyle bol zamanımız olmamıştı. O da yoģun bir şekilde üniversite hazırlığindaydı iki yıldır özellikle. Ocak ayinda çok ciddi bir rahatsızlık gecirmisti. Boğaz enfeksiyonu kalbine indi. Kalp kasi ve zarı iltihaplanmıştı. Yoğun bakımda kaldı. O yuzden uzakta olması beni tedirgin ediyordu. Hastalığı atlattı ama yine de aklım ondaydı. Bu bizim için bir yönden hayır oldu. Ama her şeyi Allah bilir tabi...Biz sıradan bir grip enfeksiyonundan zaten büyük tehlike atlattik... O yuzden bu virüsten korunmaya daha çok dikkat etmeye çalısıyorum ama taktir Allahın. Rabbim hepimizi korusun. Allah insanı sevdikleriyle sinamasın çok zor..Cok haklısın insanlığa çok ders verdi o kesin canım
Oyyy tatli şey.. maşallah..onlar evimizin neşesi..iyiki varlar.Eki Görüntüle 2609320 benim pamuk da mısıra bayılıyor
Dikkatimi çektide ocak ayinda birçok insanlar hastalik geçirdi .benimkiler dahil..bence bu virus önceden vardi..insanlar panik yapmasin diye açiklamadilar bence..Ahmet Apa beyde aynini söylüyor ve bir kismimiz bu hastaliği atlattik bence..bazilarimiz hafif bazilarimiz ağir..Benim de oyle çalısan bir anne olarak oğlumla yıllardır böyle bol zamanımız olmamıştı. O da yoģun bir şekilde üniversite hazırlığindaydı iki yıldır özellikle. Ocak ayinda çok ciddi bir rahatsızlık gecirmisti. Boğaz enfeksiyonu kalbine indi. Kalp kasi ve zarı iltihaplanmıştı. Yoğun bakımda kaldı. O yuzden uzakta olması beni tedirgin ediyordu. Hastalığı atlattı ama yine de aklım ondaydı. Bu bizim için bir yönden hayır oldu. Ama her şeyi Allah bilir tabi...Biz sıradan bir grip enfeksiyonundan zaten büyük tehlike atlattik... O yuzden bu virüsten korunmaya daha çok dikkat etmeye çalısıyorum ama taktir Allahın. Rabbim hepimizi korusun. Allah insanı sevdikleriyle sinamasın çok zor..Cok haklısın insanlığa çok ders verdi o kesin canım
Onu ben de düşündüm. Ama doktorlar oğlumun rahatsizliginin olabildigini soylüyorlar nadiren olabiliyormuş. Bir de kimseye bulaşmadı. Cok ziyarete gelen oldu evde hastanede sonrasinda grip olan kimse olmadi. Ben dipdibeydim. Kardesim ailem oglumun arkadaslari kimsede enfeksiyon gelismedi. O yuzden evet bu corana diyemiyorum. Ama bu her zamankinden farkliydi tabiDikkatimi çektide ocak ayinda birçok insanlar hastalik geçirdi .benimkiler dahil..bence bu virus önceden vardi..insanlar panik yapmasin diye açiklamadilar bence..Ahmet Apa beyde aynini söylüyor ve bir kismimiz bu hastaliği atlattik bence..bazilarimiz hafif bazilarimiz ağir..
Amin Allah kimseye yasatmasinÇok şükür atlatmış canım, Allah birdaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?