Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oglumun rahatsizligi genclerde universite cagindakilerde oluyormus ileri yasta degil mesela.. Bir de söylememezlik olamaz cunku doktora da bulasacak bu saklanacak bir sey degil bence ya. Doktorlar hemsireler gayet rahat tedavi ettiler kac gun hastanede yatti. Ziyaretci yasagi da yoktu.

O dönemde bizde ailecek çok hastalandık ateş öksürük geceleri dahi uyuyamıyorum bir gün çok çok kötü oldum öksürükten konuşamıyordum göğüsüme bıçak saplanır gibiydi doktora gittim iğne yaptılar hemen rahatladım boğazım o kadar acıyordu ki halsizlik hat safhadaydı acaba diyorum bende olabilir mi

Iste bunu ben de hep sorguluyorum da kimseye bulasmadi bir de cigerde bir sey yoktu bizim. Ama bu yıl virüsler covid 19 olmasa da cok etkili o kesin.

geçmiş olsun canım.

sabah
1 kupa açık çay

öğlen 13.00
1 yumurtadan sucuklu peynirli bol sebzeli omlet
1 kk tulum peyniri
3 adet yeşil zeytin
14-15 adet kayısı çekirdeği

ara
1 kupa nane çayı

akşam 19.00
3/4 brokoli pizza (brokoli, yumurta, peynir, mantar, baharat, sarımsak, domates püresi, yeşil biber)

arada 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

spor yok bugün. canım istemedi. hem de 1 gün ara vereyim dedim. @perihan00

Pizzayi kendin mi yaptin ?

Hayırlı akşamlar kızlar

Menüm
Kahvaltı
Yoğurtlu, cevizli, tahinli avokado

Akşam
1 tabak Keşkek ( biraz ceviz ekledim)
1 küçük kâse salata
5, 6 lokma kemik haşlama ( etinden)

Su
1 lt yi biraz geçer
Spor
10 dakika bisey yaptım, heryerim titriyor

Selam kızlar. Bugün buradan hiç bildirim gelmedi. Bende pek bakmadım. Şimdi 3 sayfa gördüm ama okuduğumu anlamadım. Okurum sonra öpüldünüz
Bugün saat olayına pek uymadım onun dışında
Sabah yumurta ve yeşillik
Akşam sadece nohut yemeği etli(1kase)
Biraz kıyma sote

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…