- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Neresi az gayet iyi gidiyor
Takılmıyorum, zaten arada duracağını bekliyordum, cumaya denk gelmese, yüzdeyi kötü etkilemese iyi olurduolsun canım sorun değil. bir sonraki hafta yansır. sabit kalmak da iyi birşey.
+200 çok birşey değil. menülerin belli. takılma hiç.
Sende çok sabrettin, yavaş olsun yeterki gitsin.en az 2,5 bekliyordum. ondan dedim.
Sende çok sabrettin, yavaş olsun yeterki gitsin.
Başladığımdan beri 13, 500 gitti.
Geriye dönüp bakınca hiçte az deyil
Tahin ve keten tohumu ye hergün..tahini sade yiyemezsen tarçinla kariştirHerkese günaydın ben bu sabah tartılcağımı unutup kalkar kalkmaz su içtim sonra aklıma geldi tartıldım ve şoka girdim
Pazartesi 72.5kg
Cuma 73.6 kg
Birde şunu fark ettim ben pazartesinden beri tuvalete gitmedim
Süpersin maşallah birde wc ye cıksan ne olacak acaba cıkmadıgın halde Süpersin
Bugün tahini tarçın ve çiğ fındıkla yaptım, neyseki çok sevmedimTahin ve keten tohumu ye hergün..tahini sade yiyemezsen tarçinla kariştir
saol canım çok şükür. wc sıkıntı olmasaydı iyi olurdu valla.Süpersin maşallah birde wc ye cıksan ne olacak acaba cıkmadıgın halde Süpersin
Tebrikler fulyacim devam canım önemli olan istikrar
Cevizlen daha güzel oluyor benceBugün tahini tarçın ve çiğ fındıkla yaptım, neyseki çok sevmedim
Evet bencedeS
Cevizlen daha güzel oluyor bence
Bende pencereden görüyorum millet wc kağıdı almış evlerine gidiyorBu arada hayirli cumalar kizlar..bu sabah alişverişe gittim sabah 8 de..nihayet wc kağidi bulabildim..ve bizim için olmazsa olmazi yumurtada bulabildim 3 paket aldim bulmuşken..şimdide benimkilere pizza yapiyorum sonra yine uğrarim
Yine ayni kilo olduk deseneGeçen hafta 68, 600
Bu hafta 68,800
Fark + 200 gr
Regldenmidir, yoksa 2. Sefer duraklamamı bilmiyorum, bu hafta böyle oldu
+ gelen yüzdeyi hesaplayamiyorum
Benim daha 6 ayim var illaki seni geçerimYine ayni kilo olduk desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?