Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne kadar kopsanda yine buraya baglanacaksın en iyisi cok gec olmadan gel. Ben regl oldugum halde cok iyi verdigim oluyodu
Ben de reglden bir hafta önce sapıtıyorum, eşim artık cevap bile vermiyor. Öyle sinirli oluyorum, hayattan kopuyorum resmen. Regl olunca rahatlıyorum. Ama bugün olmadım. Hamile miyim acaba

Hayırlı geceler herkese @perihan00 moni
Özür dilerim sizden . Hemde çok .
girememin sebebi 1 haftadır bacak sorunum var yürüyemiyorum .
ben ilk doğumumdan sonra hastalıgımdan dolayı bayılıp düştüm meğer popomun üstüne düşmüşüm
Ve kuyruk sokumum yerinden kaymış ben biraz ahır iş yapınca agrısı bacağıma vuruyor ve beni yürüyemez hale getiyor
Malum çocuklar evde herkes evde ben haliyle burayı boşladım . Kusura bakmayın
Kilom 76.4 sabit çok şükür . Elimden geldiğince girmeye çalışırım .
birde kızlar aranızda yaşan var mı bilmiyorum spiral kullanıyorum ben o şekil hamilekalan var mı ya ??? ben adet gelmedi korkuyorum yarın belki bendetest yaparım

Merhaba. Aramızda var mıdır bilmiyorum ama ben çok duydum bunu.

Eşimin kuzeni o şekilde hamile kaldı 2ci çocuğa canm.. Ama o kontrollere gitmedi oyuzden kaymış haberi yok

Bugun ben calismaya gitmistim. Gecen haftaki kilomu bile yanlis hatirlamisim. Daha fazla vermisim meger. O kadar tedirgin ve yogun bir gun gecirdim. Türkiyeye adım adım sokaga cıkma yasagı geliyor
Aynen aslında heryerde çıkmak dolanmak yasak.. Ha sokağa çıkma yasağı ha bu farketmedi ben anlaamdim

Merhaba. Aramızda var mıdır bilmiyorum ama ben çok duydum bunu.
evet bende duydumda %99 koruyor yanı o yüzde % 1 ben olamam galiba çünkü buna hazır değilim
Eşimin kuzeni o şekilde hamile kaldı 2ci çocuğa canm.. Ama o kontrollere gitmedi oyuzden kaymış haberi yok
yok canım ben düzenli şekilde gidiyorum çok şükür her 6 ayda bir giderim yani . 4 ay flan oluyor gittim her şey yolundaydı . Ama bir arkadaşım var onunkinde hiç kayma flan olmamıştı ve yinede hamile kalmıştı .
yani Allahım isterse herşekilde oluyor . Rabbim olmayanlara versin gerçekten . Belki ileride 1 tane daha ama şimdi benimkiler küçük

Geçmiş olsum canım

Olabiliyor canım
Tüp bağlamada bile binde bir ihtimal var. Rabbim isteyince kul çaresiz

Gerçekten gayret gösteriyoruz kızlar maşallah hiç derecelerden düşmüyoruz
Daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…