- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ne güzel işte, çok bölüm birikti, peşpeşe bakabilirsinIzlemek isteyip izleyemedigim dizilerden
Su ara evet yapabilirimNe güzel işte, çok bölüm birikti, peşpeşe bakabilirsin
Ben de reglden bir hafta önce sapıtıyorum, eşim artık cevap bile vermiyor. Öyle sinirli oluyorum, hayattan kopuyorum resmen. Regl olunca rahatlıyorum. Ama bugün olmadım. Hamile miyim acabaNe kadar kopsanda yine buraya baglanacaksın en iyisi cok gec olmadan gel. Ben regl oldugum halde cok iyi verdigim oluyodu
Eşimi ikna etsem bende bastan bakarimda, adam dizi sevmiyorSu ara evet yapabilirim
bir ihtimalin var mıBen de reglden bir hafta önce sapıtıyorum, eşim artık cevap bile vermiyor. Öyle sinirli oluyorum, hayattan kopuyorum resmen. Regl olunca rahatlıyorum. Ama bugün olmadım. Hamile miyim acaba
Evetbir ihtimalin var mı
Adet belirtin varsa bence yapma bekleEvetSabah test yapayım en iyisi
Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı zaten canım. Ben iki gebeliğimi de erkenden öğrendimAdet belirtin varsa bence yapma bekle
Ben hic boyle yaşamadim cok eskide kaldim galiba :) hayirlisi senin icin insallahAdet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı zaten canım. Ben iki gebeliğimi de erkenden öğrendimHiç dayanamam hemen yapmam lazım
Amin hayırlısı olsun inşallah. Yani ben aynı belirtileri yaşıyorum. Herkeste farklı olur tabiiBen hic boyle yaşamadim cok eskide kaldim galiba :) hayirlisi senin icin insallah
Merhaba. Aramızda var mıdır bilmiyorum ama ben çok duydum bunu.Hayırlı geceler herkese @perihan00moni
Özür dilerim sizden . Hemde çok .
girememin sebebi 1 haftadır bacak sorunum var yürüyemiyorum .
ben ilk doğumumdan sonra hastalıgımdan dolayı bayılıp düştüm meğer popomun üstüne düşmüşüm
Ve kuyruk sokumum yerinden kaymış ben biraz ahır iş yapınca agrısı bacağıma vuruyor ve beni yürüyemez hale getiyor
Malum çocuklar evde herkes evde ben haliyle burayı boşladım . Kusura bakmayın
Kilom 76.4 sabit çok şükür . Elimden geldiğince girmeye çalışırım .
birde kızlar aranızda yaşan var mı bilmiyorum spiral kullanıyorum ben o şekil hamilekalan var mı ya ???ben adet gelmedi korkuyorum yarın belki bendetest yaparım
Massallah massallahBiri 22 biri, 19 yaşında
Eşimin kuzeni o şekilde hamile kaldı 2ci çocuğa canm.. Ama o kontrollere gitmedi oyuzden kaymış haberi yokHayırlı geceler herkese @perihan00moni
ben ilk doğumumdan sonra hastalıgımdan dolayı bayılıp düştüm meğer popomun üstüne düşmüşüm
Ve kuyruk sokumum yerinden kaymış ben biraz ahır iş yapınca agrısı bacağıma vuruyor ve beni yürüyemez hale getiyor
birde kızlar aranızda yaşan var mı bilmiyorum spiral kullanıyorum ben o şekil hamilekalan var mı ya ???ben adet gelmedi korkuyorum yarın belki bendetest yaparım
Aynen aslında heryerde çıkmak dolanmak yasak.. Ha sokağa çıkma yasağı ha bu farketmedi ben anlaamdimBugun ben calismaya gitmistim. Gecen haftaki kilomu bile yanlis hatirlamisim. Daha fazla vermisim meger. O kadar tedirgin ve yogun bir gun gecirdim. Türkiyeye adım adım sokaga cıkma yasagı geliyor
evet bende duydumda %99 koruyor yanı o yüzde % 1 ben olamam galiba çünkü buna hazır değilimMerhaba. Aramızda var mıdır bilmiyorum ama ben çok duydum bunu.
yok canım ben düzenli şekilde gidiyorum çok şükür her 6 ayda bir giderim yani . 4 ay flan oluyor gittim her şey yolundaydı . Ama bir arkadaşım var onunkinde hiç kayma flan olmamıştı ve yinede hamile kalmıştı .Eşimin kuzeni o şekilde hamile kaldı 2ci çocuğa canm.. Ama o kontrollere gitmedi oyuzden kaymış haberi yok
Geçmiş olsum canımHayırlı geceler herkese @perihan00moni
Olabiliyor canımevet bende duydumda %99 koruyor yanı o yüzde % 1 ben olamam galiba çünkü buna hazır değilim
yok canım ben düzenli şekilde gidiyorum çok şükür her 6 ayda bir giderim yani . 4 ay flan oluyor gittim her şey yolundaydı . Ama bir arkadaşım var onunkinde hiç kayma flan olmamıştı ve yinede hamile kalmıştı .
yani Allahım isterse herşekilde oluyor . Rabbim olmayanlara versin gerçekten . Belki ileride 1 tane daha ama şimdi benimkiler küçük
Gerçekten gayret gösteriyoruz kızlar maşallah hiç derecelerden düşmüyoruzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.090
2. (10.TAKIM) ==> % 0.494
3. (6. TAKIM) ==> % 0,210
BİREYSEL DERECELER
1. @Niran Nevra => % 3.95 => 9. TAKIM
2. @askrhpozitif => %2,92 => 9.TAKIM
3. @nrmyn => %2.73 => 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Efsun64 => %-1,73 => 13. TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?