Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar hayırlı mutlu sabahlar olsun kilo veren azimli hatunları kutluyorum tebrikler yine derecedeyix maşallah umarım haftaya. 1.ci oluruz hepimiz toplayalım kendimizi özelillk le ben bu hafta kendime cok kızdım benim zaten günlük hayatım eş hep evde torun hep bende sadece spor için pek cıkıp kendime zaman ayırmadım bunun da psikoloji si sanırım evde hep kavga huzursuz luk saldım kendimi ama kendinize yapıyoruz anlıyorum sabah sabah cenem düştü gün içinde fazla giremedigim için hepinize boll gülücük lü gün diliyorum

Ben kullandım canım, düzenli kontrole gitmedim, meğer kaymış ve ben hamile kaldım

Olabiliyor canım
Tüp bağlamada bile binde bir ihtimal var. Rabbim isteyince kul çaresiz
ay bilmiyorum valla bugün 3cü gün hala Birşey yok . En azından bir belirti olurdu oda yok ama en azından 5 6 gün gecikme olsun . Baktım olmadım haftaya pazartesi yada salı yaparım . Bir test . Yok ya hamile değilimdir .
Ben kullandım canım, düzenli kontrole gitmedim, meğer kaymış ve ben hamile kaldım
ay Allahım ya . Benim kontrollerim tam abla ama buna rağmen Rabbim verecekse ona bir sözüm yok .
Ben de 100 bin liradan fazla para harcayıp kızıma kavuşabildim. Kısmet işte. Kiminin istemeden oluyor, kiminin hiç olmuyor. Şimdi ikinciyi istiyoruz. Bu sabah test yaptım, yine negatif
canım nasip kısmet . Rabbim sanada tekrar tattırsın İnşAllah o duyguyu .
bende 1 tane daha istiyorum ama ileride İnşAllah yaşım küçük daha çocuklarım peş peşeoldu . Rabbim herkesinkini bağışlasın. 5 -3-2. Yaşlarında benim canavarlar yani şimdi bir tane daha olursa halimi düşünemiyorum

Senin içinde hayırlısı olsun canım

Bi tane daha istemeye iyi yüreğin var maşallah
Son zamanlarda stres çok ondanda gecikmiş olabilir

Benim tam gününde saatinde olur aslında. Mevsim değişiminden gecikti galiba. Maşallah. Benim de olsa üç tane isterdim ama olmadı. 31 yaşında ancak anne olabildim. Hem de öğretmenim. Öğrencilerimi sevdim evlat yerine

geçmiş olsun canım. sabit olman iyi.

online market alışverişi yapmıştık. öğlene doğru geldi. kapıyı eldiven ve maskeyle açtım. torbaları kapının ağzından balkona taşıdım. ister istemez taşırken torbalar üstüme değdi. hemen çıkarıp makineye attım. torbalar havalansın sebze ve yeşillikleri sirkeli suya koyup kurutup, öyle koyacağız dolaba. poşetler çöpe gider
eldiven olmasına rağmen eller 3 kere yıkandı, kolonyalandı

Buralardayım ama corona belası yüzünden diyetim yalan olmuş durumda .. iş yerime yemek götüremiyorum ısıtıcımız yok her yer kapalı az yerden yemek alabiliyoruz ya da yemekhanede yemek var onlarda diyete uygun değil stresim yüzünden diyet düşünecek durumum da kalmadı .. Şu bela bir geçse üzerimizden..

Bence içini ferah tut mazen psikolojikte oluyor. Bende mesela çocuk istiodum adet olmamaya başladım. Yani 3 4 5 gün uzamaya başladı. Meğersem insülin denmiş şeker ilacı kullanmaya başladım o ay günü gününe oldum. Sen içini ferah tut olduysa bile sonuçta yapacak birsey yok Allah istedikten sonra

oh massallah bacım 5 3 2 nedir nasıl bakın napion
hangi siteden aldınız ben migrostan alıyorum kapıya asiyorlarlar yuzyuze bile gelmioz zaten siteden odeme yapılıyor Ben poşetleri sirkeli suda yıkayıp asıyorum kurutuyor um
Yemekanedeki yemeklerinde 1 kaşık 2 kaşık alırsın sende canm bu kadar darlama kendini. Yüzde yüz diyet yapmak zorunda değilsin

Geçen gittik kızartma makarna var hangisinden alsam diğeri küser o derece diyet dışılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…