- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Canım süper gidiyorsun vallahi devamı apayaAyy yanlış olmuş
Panik oldum
Ahhhh en derin yaramız ve biz bu sorumsuzlar yüzünden evde hapis hayatı yaşıyoruz 13 gün oldu. Asla hakkımı helal etmiyorum.. Çocuk bugün yarın error vermeye başlar napcam ne dicem bilmiyorum..Insanlar nekadar rahat nekadar bencil ..böyle şeyler beni çok sinir ediyo...rahat davrananlarda doğru yapmiyo abartip paranoyak olup fazla evham yapmakta bi okadar yanliş..ikiside zararli...vaka sayisi 5 bin 700...ölü sayisi 92 ye çikmiş...ama insanlar hiç umursamiyo...böyle kritik bir zamanda yatili misafir nedemek ya..
Bizde günde 2 öğün yemek yenirde saatlerimiz uymuyor, evdekiler yiyor kalkıyor ben oturuyorum.Vallahi akşama kadar kahvaltı
Çay meyve yemek tekrar çay tatlı çerez
Çamaşır yıka katla sil süpür adamla ilgilen çocukla ilgilen aaaaaaa bayilcammm
Sizde durumlar nasıl hanımlar
Sadece biz değil..doktor hemşirelerede yazik..onlara daha fazla iş çikiyo..zaten kendi canlarini ortaya koyuyorlar sağliğimiz için fedakarlìk yapiyorlar gece gündüz çalişiyorlar bizi düşünmüyorlarsa onlari düşünsünler nekadar büyük kul hakkina giriyorlar farkinda değillerAhhhh en derin yaramız ve biz bu sorumsuzlar yüzünden evde hapis hayatı yaşıyoruz 13 gün oldu. Asla hakkımı helal etmiyorum.. Çocuk bugün yarın error vermeye başlar napcam ne dicem bilmiyorum..
Bendede ayni..daha yeni oturdum..Vallahi akşama kadar kahvaltı
AynıVallahi akşama kadar kahvaltı
Bende bu hafta sadece 200 gram vermişim..olsun zaten fazla kilo vermek istemiyorum...
Devam canım ama sporu ihmal ediyorum. Boşluğa bağlı yorgunluk var. Yoksa fiziksel bir yorgunluğum yok. Namaz hariç kendime zaman ayıramıyorum. Akşam da ihmal ediyorumCanım süper gidiyorsun vallahi devamı apaya
Ayyy canım bende aynı bayılacak artık gelmiyo yeter dışarıda hayat var diyesim geliyorVallahi akşama kadar kahvaltı
senin çocuklar büyük sanırım odalarına cekildiklerine göreBizde günde 2 öğün yemek yenirde saatlerimiz uymuyor, evdekiler yiyor kalkıyor ben oturuyorum.
Meyva faslımız yok.
Ivır zıvır faslını kaldırdık.
Arada çay içiyoruz, yanı eşim içer, ben limonlu su içerim.
Oğlanlar odalarında su içer.
Rahatım elhamdülillah
Sadece biz değil..doktor hemşirelerede yazik..onlara daha fazla iş çikiyo..zaten kendi canlarini ortaya koyuyorlar sağliğimiz için fedakarlìk yapiyorlar gece gündüz çalişiyorlar bizi düşünmüyorlarsa onlari düşünsünler nekadar büyük kul hakkina giriyorlar farkinda değiller
Allah cümleten yardımcımız olsun canımBendede ayni..daha yeni oturdum..
Kendine de zaman ver canm heran error verebilirizDevam canım ama sporu ihmal ediyorum. Boşluğa bağlı yorgunluk var. Yoksa fiziksel bir yorgunluğum yok. Namaz hariç kendime zaman ayıramıyorum. Akşam da ihmal ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?