Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Insanlar nekadar rahat nekadar bencil ..böyle şeyler beni çok sinir ediyo...rahat davrananlarda doğru yapmiyo abartip paranoyak olup fazla evham yapmakta bi okadar yanliş..ikiside zararli...vaka sayisi 5 bin 700...ölü sayisi 92 ye çikmiş...ama insanlar hiç umursamiyo...böyle kritik bir zamanda yatili misafir nedemek ya..

Ahhhh en derin yaramız ve biz bu sorumsuzlar yüzünden evde hapis hayatı yaşıyoruz 13 gün oldu. Asla hakkımı helal etmiyorum.. Çocuk bugün yarın error vermeye başlar napcam ne dicem bilmiyorum..

Vallahi akşama kadar kahvaltı
Çay meyve yemek tekrar çay tatlı çerez
Çamaşır yıka katla sil süpür adamla ilgilen çocukla ilgilen aaaaaaa bayilcammm

Sizde durumlar nasıl hanımlar
Bizde günde 2 öğün yemek yenirde saatlerimiz uymuyor, evdekiler yiyor kalkıyor ben oturuyorum.
Meyva faslımız yok.
Ivır zıvır faslını kaldırdık.
Arada çay içiyoruz, yanı eşim içer, ben limonlu su içerim.
Oğlanlar odalarında su içer.
Rahatım elhamdülillah

Ahhhh en derin yaramız ve biz bu sorumsuzlar yüzünden evde hapis hayatı yaşıyoruz 13 gün oldu. Asla hakkımı helal etmiyorum.. Çocuk bugün yarın error vermeye başlar napcam ne dicem bilmiyorum..
Sadece biz değil..doktor hemşirelerede yazik..onlara daha fazla iş çikiyo..zaten kendi canlarini ortaya koyuyorlar sağliğimiz için fedakarlìk yapiyorlar gece gündüz çalişiyorlar bizi düşünmüyorlarsa onlari düşünsünler nekadar büyük kul hakkina giriyorlar farkinda değiller

senin çocuklar büyük sanırım odalarına cekildiklerine göre
Bendede ayni..daha yeni oturdum..
Allah cümleten yardımcımız olsun canım
Devam canım ama sporu ihmal ediyorum. Boşluğa bağlı yorgunluk var. Yoksa fiziksel bir yorgunluğum yok. Namaz hariç kendime zaman ayıramıyorum. Akşam da ihmal ediyorum
Kendine de zaman ver canm heran error verebiliriz

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (9. TAKIM) ==> % 1.090

2. (10.TAKIM) ==> % 0.494

3. (6. TAKIM) ==> % 0,210

BİREYSEL DERECELER

1. @Niran Nevra => % 3.95 => 9. TAKIM

2. askrhpozitif => %2,92 => 9.TAKIM

3. nrmyn => %2.73 => 5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Efsun64 => %-1,73 => 13. TAKIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…