Anladım en güzeli migros. gidip marketlerde ordan burdan virüs kalkma olasılığı çok yüksek. Bunda herseyi anında dezenfekte ediyon gecion. Bana bazen pahalı gibi geliyor ama neseemigrostan aldım. zili çalı işaretlemiştim. siteden ödeme yaptım. kapıyı eldiven ve maskeyle açtım. poşetleri içeriye yere bıraktı. fişi elime verdi. fişi poşetin içine attım. sonra atarım sorun değil. poşetler balkonda şimdi.
Deme öyle benim kızım yok. 3 olsa kız olacaktı ama nasip. Bazen sen istemezsin rabbim verir. Gelirse hayırla gelsin. Gelmezse rabbim evimdekiler ömür versin.amin abla ama sanırsam mevsimsel benimkisi
evt oda var mevsimselde olabilir . Valla insan istiyor minicik bir tane
Rabbim gönlüne göre versin ablam . 2 kiz 3 cüz versin amin ...Toplu temizlik
valla çok şükür bagırark çağırarak yeri geldiğince kıclarına birtane vurarakama sevgi hiç birinin önüne geçemiyor ne yaparlarsa yapsınlar seviyorum canavarlarımı . Hele bir kızım var maşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
AminDeme öyle benim kızım yok. 3 olsa kız olacaktı ama nasip. Bazen sen istemezsin rabbim verir. Gelirse hayırla gelsin. Gelmezse rabbim evimdekiler ömür versin.
Ben de migros sanal marketten alıyorum. Hatta birazdan getirecekler aldıklarımı. İndirim olunca çok güzel oluyor ama diğer marketlere göre fiyatlar ya aynı ya daha yüksek. Bir de indirim kuponu getiriyorlar, denk geliyorAnladım en güzeli migros. gidip marketlerde ordan burdan virüs kalkma olasılığı çok yüksek. Bunda herseyi anında dezenfekte ediyon gecion. Bana bazen pahalı gibi geliyor ama nesee
Sen öyle zannet aslında istemiyorsunnKızlar kolaaaa istiyorum ühüüüüü
*** 10. Takım 668. ETAP ***
moni (92,8///%)
Ekrl (63,7///%)
gezegenfeza(68,8///%)
Antepia27 (116,7///%)
yst38(79,7/78,4/1,3/%)
lydznp (76,5///%)
reklam(65,9///%)
nairobi (82,0///%)Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadı.
nilsub (83,3///%)
eddaak(80,2///%)
jtaime020626 (76,4///%) Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadı.
YaKaMoZz-z (61,8///%)
Gonulbagi(69,8///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(77,8///%)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
Fitimfitsinfit (82,0///%) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum (84,5///%)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
-MorVampirella(67,5///%)
-Nisandeniz(97,4///% )
-beyazkugu87(83,0///%)
-diyetzamani(73,5///%)
-Cnc(///%)
-Huzurukalb(///%)bk:80 bt:23 mart hedef:65
Kızlar kolaaaa istiyorum ühüüüüü
Nasılsın saracımListede adımı görmeyince bi tuhaf oldum
Anladim canım, peki kefir mayasi bende yok arkadaş ın dondurucusunda var, ölmüşmüdür yoksa yine yapılabilir mi
Anladım en güzeli migros. gidip marketlerde ordan burdan virüs kalkma olasılığı çok yüksek. Bunda herseyi anında dezenfekte ediyon gecion. Bana bazen pahalı gibi geliyor ama nesee
Listede adımı görmeyince bi tuhaf oldum
Tmmyok ölmez. benimde derin dondurucuda. dolaptan çıkartıp ılık içme suyuyla yıka. süzüp içine az miktarda ılık süt ekleyip 4-5 saat bekle. kendine gelsin. sonra mayalarsın. mayalandıktan sonra 15 gün klorsuz içme suyunun ya da sütün içinde buzdolabında durur. ama da uzun süre mayalama yapılmayacaksa içme suyu içinde derin dondurucuda muhafaza edilmesi gerekli. derin dondurucuda 2 yıl bile duruyor merak etme.
Ihh hic sevmem..Kızlar kolaaaa istiyorum ühüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?