- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hoşgeldin canim aramiza..burdan ayrilma ..menülerinide düzenli paylaşirsan en geç 2 ay sonra hedef kilona ulaşirsin..sporda yaparsan daha güzel olur..İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :20
Boyunuz: 170
Mesleginizgrenci
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar:bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: Tekirdağ suan normalde ordu
Kilo alma hikayeniz :daha once mezun oldum fakat kisa sürede yeme bozuklugundan dolayi verdiğim kilonun hepsini geri aldım, şimdi tekrar son 5 6 kilo fazlalaigim var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:eski kıyafetlerimi giyebilmek istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yemek yemeyi cok seviyorum bu yüzden kilo aldim
öğrenciyim Tekirdağ'da ablamla beraber kaliyorum orduluyum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) evet 6.takinda yaristım sonra kendi isteğimle ayrildim
Şu anki kilonuz:en son 61.9dum
Hedef kilonuz:57
Fırına şahsi ihtiyacın yok. O evin ihtiyacınerdeee valla keşke
ya ben istemiyorum öyle almasın . Kardeşiyle otursun konuşsun ya ben bunu istiyorum
tmm canım
aynen öyle ama ben bunları istemiyorum ben evde kendinden başka erkek görmek istemiyorum bıktım artık
yüzsüzlüge bak ya . Bizimki öyle degil çok şükür çalışır ama arkasını abisinin toplaması lazım çünkü işini güzel yapmıyor geçen gün bir iş yapmışlar ev sahibi beğenmemiş hepsini tekrar kırıp yaptı eşim
Yaa zaten fırına ihtiyacım var aslında . Ama ben böyle surat asınca alması dediğimi yapacağı yerde bana sus payı veriyor . Sabret diyor nereye kadar sabır ya . Benimde bir sınırım var .
Hoşgeldinİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :20
Boyunuz: 170
Mesleginizgrenci
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar:bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: Tekirdağ suan normalde ordu
Kilo alma hikayeniz :daha once mezun oldum fakat kisa sürede yeme bozuklugundan dolayi verdiğim kilonun hepsini geri aldım, şimdi tekrar son 5 6 kilo fazlalaigim var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:eski kıyafetlerimi giyebilmek istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yemek yemeyi cok seviyorum bu yüzden kilo aldim
öğrenciyim Tekirdağ'da ablamla beraber kaliyorum orduluyum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) evet 6.takinda yaristım sonra kendi isteğimle ayrildim
Şu anki kilonuz:en son 61.9dum
Hedef kilonuz:57
hoşbuldum canimm cok teşekkür ederim..
Hoşgeldin canim aramiza..burdan ayrilma ..menülerinide düzenli paylaşirsan en geç 2 ay sonra hedef kilona ulaşirsin..sporda yaparsan daha güzel olur..
hosbuldumHoşgeldin
abla valla bilmiyorum .Canim sağliksiz kararlarin sonu pişmanlik olur...böyle bir dünyaya böyle bir zamanda çocuk yapmak büyük hata...3 tane çocuklarin var.Allah olmayanlara versin.....Mevlam çocuklarimin acisini göstermesin ama şu anki aklim olsaydi 2 den fazla çocuk yapmazdim.. ..Allah onlari hayirli evlatlar olmaasni nasip etsin hayirli ömürler versin Bahtlarini kaderlerini güzel yazssin..geçenlerde bir söz okudum. Facbokta..evliliği kutarmak için çocuk yapmak batmak üzre olan gemiye bir yolcu daha almak gibidir..kendi amaçlarimiz kendi hirslarimiz için çocuk yapmayalim...dünyaya çocuk gelecekse en azindan anne babanin ayni kafa yapisi karekteri kişiliği uyumlu olmali iyi anlaşmalari mutlu olmalari gerek ..ki bu sadece tek bir hesaba katilan birşey..oysa birçok durumu düşünüp gözetmek lazim bu ahir zamanda.. .başka birşey yapabilirsin..güzelikle eşinle konuş . bir süre annemlerde kalcam kafami dinlemek istiyorum vs....ama böyle bir ortamda çocuk yapmak en büyük hatan olacak..hem ne malum..4.cü çocukta olsa yine kalmaya devam edecek brlki yinede.
anlamaz kibence de şu virüs sıkıntısı geçsin eşinle net bir şekilde konuş. kardeşin var diye ben evde rahat oturup kalkamıyorum, evde yabancı erkek istemiyorum, zaten 3 küçük çocuk var diye konuş. kesin çözüm bul de.
orasıda doğruFırına şahsi ihtiyacın yok. O evin ihtiyacı
Evet buraya yaziyorsun menülerini..cardio olarak leslie yapiyoruz biz..başka videolarida denedim ben ama pek sarmadi beni..leslie ile sıkıci olmuyor..pilatesten önce 15 dakika lesli yaparsan daha güzel sonuç alirsin bence..hoşbuldum canimm cok teşekkür ederim ❤
menulerimi paylaşırım buraya mi yaziyoruz ayri grup varmı. ben spor yapıyorum ama sadece her gun min 30dk pilatesim var onu yapıyorum cardio hiç sevmiyorum malesef insallah etkili oluyordur
zaten son kalan kilolarimi yagdan vermem lazim. ben de size katilayim hangi videosunu yapıyorsunuzEvet buraya yaziyorsun menülerini..cardio olarak leslie yapiyoruz biz..başka videolarida denedim ben ama pek sarmadi beni..leslie ile sıkıci olmuyor..pilatesten önce 15 dakika lesli yaparsan daha güzel sonuç alirsin bence..
Ben genelde 1 mil leslie yapiyorum sonra bölgesel çalişiyorum..youtuba 1 mil lesli yazarsan çeşit çeşit videolari var..ben hergün farkli videolarina bakiyorum daha eylenceli oluyorzaten son kalan kilolarimi yagdan vermem lazim. ben de size katilayim hangi videosunu yapıyorsunuz
tamam benim de bölgesel videolairm var onlari yaparim ben bacak icin calisiyorum etkili olur bu sekilde insallah , agirlik kullanrak yapiyorum bacak egzersizlerini cok iyi çalıştırıyorBen genelde 1 mil leslie yapiyorum sonra bölgesel çalişiyorum..youtuba 1 mil lesli yazarsan çeşit çeşit videolari var..ben hergün farkli videolarina bakiyorum daha eylenceli oluyor
Hoşgeldin canım.kızlar selam,liste disi yarismaci kabul ediyor musunuz kisa zaman once listeden cikmistim da free listeye alirsaniz gelmek istiyorum takima
hoşbuldumHoşgeldin canım.
if mi yapıyorsun canim gunu erken bitirmişsinSlm kızlar nasılsınız
moni
Kahvaltı
Bir sucuklu omlet
Bi kaç parça kaşar
Akşam 15:30
Bir kase mercimek salatası
6 tavuk nugget
Aynen canım if yapıyorum ilk başlarda 6 gibi yemeyi bırakıyordum açlığa alıştıkça süreyi uzattımif mi yapıyorsun canim gunu erken bitirmişsin
bende bir ara hep 4te kapatıyordumAynen canım if yapıyorum ilk başlarda 6 gibi yemeyi bırakıyordum açlığa alıştıkça süreyi uzattım
Harika olurbende bir ara hep 4te kapatıyordum
yarin seninle tekrar başlayayım ife
kaç kilosun , ne kadar kilo verdin ifle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?