Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :20
Boyunuz: 170
Mesleginizgrenci
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar:bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: Tekirdağ suan normalde ordu
Kilo alma hikayeniz :daha once mezun oldum fakat kisa sürede yeme bozuklugundan dolayi verdiğim kilonun hepsini geri aldım, şimdi tekrar son 5 6 kilo fazlalaigim var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:eski kıyafetlerimi giyebilmek istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :yemek yemeyi cok seviyorum bu yüzden kilo aldim
öğrenciyim Tekirdağ'da ablamla beraber kaliyorum orduluyum

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) evet 6.takinda yaristım sonra kendi isteğimle ayrildim
Şu anki kilonuz:en son 61.9dum
Hedef kilonuz:57

..
Hoşgeldin canim aramiza..burdan ayrilma ..menülerinide düzenli paylaşirsan en geç 2 ay sonra hedef kilona ulaşirsin..sporda yaparsan daha güzel olur..

Fırına şahsi ihtiyacın yok. O evin ihtiyacı

Hoşgeldin

..

Hoşgeldin canim aramiza..burdan ayrilma ..menülerinide düzenli paylaşirsan en geç 2 ay sonra hedef kilona ulaşirsin..sporda yaparsan daha güzel olur..
hoşbuldum canimm cok teşekkür ederim
menulerimi paylaşırım buraya mi yaziyoruz ayri grup varmı. ben spor yapıyorum ama sadece her gun min 30dk pilatesim var onu yapıyorum cardio hiç sevmiyorum malesef insallah etkili oluyordur

abla valla bilmiyorum .
anlamaz ki
Fırına şahsi ihtiyacın yok. O evin ihtiyacı
orasıda doğru

Evet buraya yaziyorsun menülerini..cardio olarak leslie yapiyoruz biz..başka videolarida denedim ben ama pek sarmadi beni..leslie ile sıkıci olmuyor..pilatesten önce 15 dakika lesli yaparsan daha güzel sonuç alirsin bence..

Evet buraya yaziyorsun menülerini..cardio olarak leslie yapiyoruz biz..başka videolarida denedim ben ama pek sarmadi beni..leslie ile sıkıci olmuyor..pilatesten önce 15 dakika lesli yaparsan daha güzel sonuç alirsin bence..
zaten son kalan kilolarimi yagdan vermem lazim. ben de size katilayim hangi videosunu yapıyorsunuz

zaten son kalan kilolarimi yagdan vermem lazim. ben de size katilayim hangi videosunu yapıyorsunuz
Ben genelde 1 mil leslie yapiyorum sonra bölgesel çalişiyorum..youtuba 1 mil lesli yazarsan çeşit çeşit videolari var..ben hergün farkli videolarina bakiyorum daha eylenceli oluyor

Ben genelde 1 mil leslie yapiyorum sonra bölgesel çalişiyorum..youtuba 1 mil lesli yazarsan çeşit çeşit videolari var..ben hergün farkli videolarina bakiyorum daha eylenceli oluyor
tamam benim de bölgesel videolairm var onlari yaparim ben bacak icin calisiyorum etkili olur bu sekilde insallah , agirlik kullanrak yapiyorum bacak egzersizlerini cok iyi çalıştırıyor

sabah saat 10
2 yumurta+1 dilim peynir+1 domates salatalık+1 küçük kase beyaz leblebi
ara saat 13:30
2 tane kendi yaptığım sekersiz yulaf kurabiyesi+2 ceviz 1 fincan yeşilçay
aksam saat 17 30
1 kase sebze çorbası,4 köfte,1 kepçe kurufasulye az yoğurt
2ltsu 30dk pilates
moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…