Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaşıda daha küçükmüş ya Allah yardımcın olsun inşallah bi mucize olur da türkiye ye geri döner
nerdeee valla keşke
Senin de bi taraftan gönlünü almaya mutlu etmeye çalışıyor belli ki
Şu virüs olayı bi bitsin açık açık konuş böyle hayat geçmez
ya ben istemiyorum öyle almasın . Kardeşiyle otursun konuşsun ya ben bunu istiyorum
İşte davar diye boşuna demiyorum özelden yazarım sana ufaktan
tmm canım
aynen öyle ama ben bunları istemiyorum ben evde kendinden başka erkek görmek istemiyorum bıktım artık
Yok canım bizimki çalışmazdı. Eşim iş bulur, bunu yerlestirirdi, bu bi bahaneyle çıkardı.
Aldığı harçlıklarlada gidip otomatik oynardı
yüzsüzlüge bak ya . Bizimki öyle degil çok şükür çalışır ama arkasını abisinin toplaması lazım çünkü işini güzel yapmıyor geçen gün bir iş yapmışlar ev sahibi beğenmemiş hepsini tekrar kırıp yaptı eşim
Ayyy yok artık sanki fırını sanami alıyor eve alıyor. Hediye anlayışı bumu. Daha çok Börek çörek yaparsın onsalara diye heralde pes.
Allah sabır versin inşallah
Yaa zaten fırına ihtiyacım var aslında . Ama ben böyle surat asınca alması dediğimi yapacağı yerde bana sus payı veriyor . Sabret diyor nereye kadar sabır ya . Benimde bir sınırım var .

Ablalarım kardeşlerim çok sağolun derdimi dinlediniz ortak oldunuz Allah razı olsun hakkınızı helal edin . Ama bir yere dökmezsem patlicaktim artık çok sağolun gerçekten iyi ki varsınız
Hala sinirlerim tepemde o ayrı konu . Eşim işe gitti kaynım evde bıktım artık evde görmekten .
sırf gitsin diye 4 cü çocuğu düşünüyorum artık yer kalmicak evde . Bunu bile düşüne biliyorum yemin edrim . Bazı günler hatta resmen böyle hastanelik olmak istiyorum 2 3 hafta eve gelmek istemiyorum. Geldiğimdede kaynım evden gitmiş olsun ... bu düşünceler normal degil ama artık tepeme kadar gelmiş yani dayanamıyorum .

Canim sağliksiz kararlarin sonu pişmanlik olur...böyle bir dünyaya böyle bir zamanda çocuk yapmak büyük hata...3 tane çocuklarin var.Allah olmayanlara versin.....Mevlam çocuklarimin acisini göstermesin ama şu anki aklim olsaydi 2 den fazla çocuk yapmazdim.. ..Allah onlari hayirli evlatlar olmaasni nasip etsin hayirli ömürler versin Bahtlarini kaderlerini güzel yazssin..geçenlerde bir söz okudum. Facbokta..evliliği kutarmak için çocuk yapmak batmak üzre olan gemiye bir yolcu daha almak gibidir..kendi amaçlarimiz kendi hirslarimiz için çocuk yapmayalim...dünyaya çocuk gelecekse en azindan anne babanin ayni kafa yapisi karekteri kişiliği uyumlu olmali iyi anlaşmalari mutlu olmalari gerek ..ki bu sadece tek bir hesaba katilan birşey..oysa birçok durumu düşünüp gözetmek lazim bu ahir zamanda.. .başka birşey yapabilirsin..güzelikle eşinle konuş . bir süre annemlerde kalcam kafami dinlemek istiyorum vs....ama böyle bir ortamda çocuk yapmak en büyük hatan olacak..hem ne malum..4.cü çocukta olsa yine kalmaya devam edecek brlki yinede.

bence de şu virüs sıkıntısı geçsin eşinle net bir şekilde konuş. kardeşin var diye ben evde rahat oturup kalkamıyorum, evde yabancı erkek istemiyorum, zaten 3 küçük çocuk var diye konuş. kesin çözüm bul de.

Allah yardımcın olsun tatlım ama sakın kendini ifade edicem düşüncesiyle cocuk düşünmek kendine yazık etmiş olursun kendine hata yaparsın seni düşünmeyeni sende düşünme bence ve rahatsız olduğunu belli et sana da yazık degilmi sen saglık lı mutlu huzurlu olacaksın ki cocuklarına evlatlarına faydalı bir anne olasın Allah evlatlarına uzun ömürler versin inşallah bence eşine ciddi ciddi rahatsız olduğunu buna Bi çözüm bulma yoluna gitmeniz gerektiğini ifade edin haaa anlamıyorsa bencede ben annem lere gidip dinlenip kafamı toplamaya ihtiyacın olduğunu söyle derim

Biri yazlık desin diye bekliyorum hemen çıkarmak istiyordum zaten. İnce giyince kilo verdiğim daha belli oluyor da
Ne yazlığı
Su an sırtımda hırka, üstümde battaniye ve ayaklarımda sıcak su tuluğu var. Sıcacık kahvemi içtim, şimdide sıcak naneli Limonlu su içiyorum

kızlar selam,liste disi yarismaci kabul ediyor musunuz kisa zaman once listeden cikmistim da free listeye alirsaniz gelmek istiyorum takima

istersen aşağıdaki formu doldur.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…