Sana birşey diycem ama yanlış anlama.Canım ya sahiden çok zor, haklısın gerçekten seni çok iyi anlıyorım . özellikle para konusunda....
Ve de bizim de bir elemanı vardı 20 yaşında bir çocuk,her gün bize getirmeye başlamıştı şu virüsten önce. Hayır çocuk ağzı var dili yok efendi on numara beş yıldız onda sıkıntı yok.sıkıntı bizimkinde ,diyordum ki bak tamam yine benimle yatma ama en azından o burdayken aynı odada yatalım ayıp olacak ,yok. Ya onunla aynı odada iki çekyatta karşılıklı yattı ya da başka bir odada tek☺☺artık gülüyorum bizimkisi evlilik değil ya hadi hayırlısı bakalım
Ay yok kız tip olarak hiç benzemiyoruz hem o benden 15 yaş büyükSana birşey diycem ama yanlış anlama.
Seni. Kız kardeşine benzettiği için yakınlık kurup şimdi yine ona benzettiği için uzak kalıyor olabilir mi? Hani sevdiğimiz birine benzetince sevgimiz artar öyle yani.
Görümcemle benziyoruz dedin ya ondan dedim
Ne kadar kucuk seyler aslinda bunlar mutlu olmak icin. Ama bunlardan buyuk seylr isteyip memnuniyetsiz olmak lazim ki gorsunler anyayi konyayiÇok isterdim eşim bana ben eşime mutluluk verelim,soğan domates ekmeğimiz olsun ama el ele olalım yine yeter, birlikte kitaplar okuyalım, sınavlara girelim ,kendimizi geliştirelim, sırtımıza takalım birer çanta dağ bayır Allah ın yarattığı güzellikleri inceleyelim,alalım elimize kedi mamalarını mahalle mahalle gezip hayvanları doyuralım,en basiti çocuğumuzla birliktr mahallede yürüyelim 15 dk bile yeter, ya 15 dk insan çocupuyla karısıyla yürümez mi? Yok evde anca uyusun götünü devirip cips yiyip ya uyusun ya oyun oynasın
Kesinlikle, öyle yapanlar tatlı oluyor işte maalesefNe kadar kucuk seyler aslinda bunlar mutlu olmak icin. Ama bunlardan buyuk seylr isteyip memnuniyetsiz olmak lazim ki gorsunler anyayi konyayi
Ayyy yok artık sanki fırını sanami alıyor eve alıyor. Hediye anlayışı bumu. Daha çok Börek çörek yaparsın onsalara diye heralde pes.Benim kocanın pişkinligine bakın ya .
her böyle sürat yapmama birşeyler alıyor 4 ay önce hiç pilanda olmayan şey sırf ben surat asıyorum diye gitti. Telefon aldı geldi .
az öncede fırın sipariş vermişsanki ben ondan fırın istedim ..
ya bana akıl verin ben kafayı yiyecem yeminle ..
güya bana unutturmaya çalışıyor ama yemicem bu sefer . Şu virüs olmasaydı anamın evine giderdim
Günaydın hayırlı sabahlar
Bugün perşembe vee yarın büyük gün
Takım olarak güzel gelecek hissediyorum
Afiuet olsun canımm ben daha bir şey yemedim ama çok tok hissediyorum şükürGizlar nerdesiniz ben kahvaltı sofrasını toplamadan leslie mi yaptım yarım saat çünkü ağırlık cokecekti anladım.
ÇÜNKÜ pisi yedim itiraf ediyorumama akşam sadece çorba yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?