Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sana birşey diycem ama yanlış anlama.
Seni. Kız kardeşine benzettiği için yakınlık kurup şimdi yine ona benzettiği için uzak kalıyor olabilir mi? Hani sevdiğimiz birine benzetince sevgimiz artar öyle yani.
Görümcemle benziyoruz dedin ya ondan dedim

Aslında vakti zamanında beni sevenler oldu ,beni ,benim sevdiğim gibi
kalpten sevenler, hani derler ya eş seçerken bununla bir ömür muhabbet edebilir miyim diye bir düşünün diye
İşte öyle muhabbet edebilirdim onlarla, ama
Ama olmadı , eşim ağırbaşlı efendi , e hoş da fena değil sadıka da benziyor, (bir.insanı tanımanın en iyi yolu iş ortamıdır) aynı iş yerindeydik , e hoşlandım da, daha ne, onu tercih ettim, bazen diyorum ya beni seven biriyle olsaydım da böyle olur muydu? Yüzüne de dedim zamanında , ilgi göstermeyecektin neden evlendin belki ben kendime başka bir yol çizecektim
Ama işte zaman bazı şeyleri bitiriyor
Olsun yine de evine bakıyor , şiddeti yok, şu an için başka biri olayı olmadı
Bakalım nereye kadar gideceğiz

Ay yok kız tip olarak hiç benzemiyoruz hem o benden 15 yaş büyük
Sadece müzlk zevkimiz,süslü olışumuz falan benziyoruz
Zaten bir birlikteyken onlar yıllardır görüşmemiş bir haldeydiler küstüler daha yeni.barıştılar yani bir sene falan oldu
Yani tip olarak derken o sapsarı ben mavi siyah☺

Son düzenleme:
Ne kadar kucuk seyler aslinda bunlar mutlu olmak icin. Ama bunlardan buyuk seylr isteyip memnuniyetsiz olmak lazim ki gorsunler anyayi konyayi

Ayyy yok artık sanki fırını sanami alıyor eve alıyor. Hediye anlayışı bumu. Daha çok Börek çörek yaparsın onsalara diye heralde pes.
Allah sabır versin inşallah

Gizlar nerdesiniz ben kahvaltı sofrasını toplamadan leslie mi yaptım yarım saat çünkü ağırlık cokecekti anladım.
ÇÜNKÜ pisi yedim itiraf ediyorum ama akşam sadece çorba yicem
Afiuet olsun canımm ben daha bir şey yemedim ama çok tok hissediyorum şükür
Benim aç hissettiğim zaman akşam 9 ile 1 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…