- 20 Mart 2020
- 37
- 157
- 8
- 34
Geçmiş olsun canımHerkese günaydın. Bu sabah hasta uyandım hafif boğaz ağrım var sanki ateşim yok ama paranoyak olduğum için korkum var ateşölçer ile geziyorum evde
Ne güzel işte, benimkide küçük, keşke biraz daha büyük olsaydı diyorum, güle güle kullan canımBu arada kek normalde kabardığından iki kat daha fazla kabardı. Güzel de bir şey ama çok büyük
Eki Görüntüle 2614081
Of ya higel deriz, bende sivasliyimşöyle sivas işi deriz. yada patatesli mantı yoğur bi. hem katlaması kolay. hem evdekilere değişik olur. hemde sen denemiş olursun.
Ben yemeyeli seneyi geçmiştirPatatesli mantı bir kez yedim. Bayıldım resmen. Ama şimdi yapamam. Çok karbonhidrat var. 7 kilo verene kadar bozmayacağım inşallah. 7 kilo sonra bir gün ödül günü yaparım
Yok bizim saatler belli, hatta 5 buçuk ta sofraya otursak bile ben iftar saati bekler gibi 6 'yı bekliyorum. 10 kala yada 10 geçe olur , daha başka olmazBen de bu sekilde yapiyorum hatta 5 e cekiyorum mumkunse.
sabahı gec yapıyosunuz daha mi iyiYok bizim saatler belli, hatta 5 buçuk ta sofraya otursak bile ben iftar saati bekler gibi 6 'yı bekliyorum. 10 kala yada 10 geçe olur , daha başka olmaz
Selam arkadaşlar
ben daha uyuyamadım☺
4-5 gündür sağ ayak iç kısmında kasılmalarım oluyor
ayağımı gerdirince bacağıma vuruyor sanki falan
hep gece 2 civarları
biraz önce yine olunca aklıma şu geldi
hani ayak altında iç organları etkileyen sinirler var denir ya
benim tam ağrıyan yere baktım mide ve sindirim sistemi var
tabi hiç şaşırmadım☺
sizin bir fikriniz var mı bu konudaEki Görüntüle 2614093 Eki Görüntüle 2614094
Evde varsa ev sirkesi, kaya tuzu ve suyu karıştırıp gün içinde 5, 6 kez gargara yap canım, geçmiş olsunHerkese günaydın. Bu sabah hasta uyandım hafif boğaz ağrım var sanki ateşim yok ama paranoyak olduğum için korkum var ateşölçer ile geziyorum evde
Ben kendimi bildim bileli kalkar kalkmaz yiyemezdim. Meğer insanın yaratılışı böyleymiş, sonradan bozulmuş. Bizim sistem böyle diyor.sabahı gec yapıyosunuz daha mi iyi
ben de düşünüyorum son zamanlarda
Cok pahalı demiBu arada kek normalde kabardığından iki kat daha fazla kabardı. Güzel de bir şey ama çok büyük
Eki Görüntüle 2614081
Aynen bende hayatta yiyemem ağzımın tadı yokkiBen kendimi bildim bileli kalkar kalkmaz yiyemezdim. Meğer insanın yaratılışı böyleymiş, sonradan bozulmuş. Bizim sistem böyle diyor.
Kaçta kalkarsan kalk 12, 1 den önce yemiyceksin.
Suyuda kalktıktan en az 20 dakika sonra içmeye başlayabilirsin
Vaktin ne zaman olursa o zaman yapKızlar sporu aç karna mi yapsam? Ne dersiniz
İndirimle uyguna aldım aslında. 1030 liraya geldi. Dünyaca ünlü bir marka var kitchenaid. Fiyatı dört katı falanCok pahalı demi
Güle güle kullan insallahİndirimle uyguna aldım aslında. 1030 liraya geldi. Dünyaca ünlü bir marka var kitchenaid. Fiyatı dört katı falan
Ay akşam pestilim çıkıyor yapamamki. Hayatta. Bide TV ile yapıyorum mümkün değilVaktin ne zaman olursa o zaman yap
Kimi ac karnına diyor, apa mümkünse akşam yemeginden sonra diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?