Aaaa erken degilmiKızlar dünden bugüne 500 gr artı oldum sanırım bugün hasta olucam of off
Ben de geçen gün spor konusunu araştırmıştım. Kardiyo için aç karnına ve iki günde bir diyorlar. Ama fitness her gün oluyormuş. Ben açken yapınca şekerim aşırı düşüyorKızlar sporu aç karna mi yapsam? Ne dersiniz
Işte böyle düşünenler için gün içinde yapın, yeterki yapın diyorAy akşam pestilim çıkıyor yapamamki. Hayatta. Bide TV ile yapıyorum mümkün değil
Bendede biraz artı çıktı, bu aralar biraz ödemim var, yüzük ölçümden anlıyorumKızlar dünden bugüne 500 gr artı oldum sanırım bugün hasta olucam of off
Kimin dikkatini çekecen?kızlar dikkat cekici parfüm oneriniz varmi
ya mesela bazi parfumler olur dersin vaoov bu neydi böyle diye.Kimin dikkatini çekecen?
Ben her kokuyu kullanamam, başağrısı yapar.
O yüzden öneriden ziyade hoşuma giden kokuyu kullanırım. Coco chanel güzel, biraz pahalı, buruno banani açık pembe çok severim, fiyatı da uygun, eşim sevmedi, dalin sarı renkli olanı tr den alırım, hafif ve hoş kokusu var, cansıns baby yazilisini bilmiyorum hafif ve güzel.
Not: almanyadayim, pek tavsiye veremem
Basit karbonhidratı tamamen kestim, nefes aldığımı hissettim, karnım tok, şiş deyil, çok büyük rahatlık, tavsiye ederimGünaydınlar.
Haftasonunuzun güzel geçmesi dileğiyle
Kızlar dün gece internetten karbonhidrat diyetini araştırdım.
Aslında yapabilir geldi ama yapan var mı .
Ya da ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Coco yu biliyorum, ötekini bilmiyorum canımya mesela bazi parfumler olur dersin vaoov bu neydi böyle diye.
açıkçası almak istediklerimden biri de coco digeri de la vie est belle suan
coco için cok güzel yorumlar varCoco yu biliyorum, ötekini bilmiyorum canım
Paco rabanne lady million şiddetle tavsiye ederimkızlar dikkat cekici parfüm oneriniz varmi
hemen notalarina bakıyorum canim teşekkür ederimPaco rabanne lady million şiddetle tavsiye ederim
Işte benim başımı ağrıtanlardan ikisiPaco rabanne lady million şiddetle tavsiye ederim
YaaaIşte benim başımı ağrıtanlardan ikisi
Lady ve 1 million
amber varmış içinde harikaYaaaçok hoş bir kokusu var hemen hemen herkes sormuştur markasını
Aslında çok ağır da değil
HArika bir kokusu var gerçekten istisnasız herkes sormuştur senelerdir kullanıyorum değişiklik yapıp vakko aldım hiç memnun kalmadım çok ağır geldiamber varmış içinde harika ❤
cok parfum kullanmayi sevmiyoru bitane fix parfümüm var bide kislik bisey alip imza parfüm olarak kullanmayı dusunuyorum :) dediginden alirim bide chanel.coco alicamHArika bir kokusu var gerçekten istisnasız herkes sormuştur senelerdir kullanıyorum değişiklik yapıp vakko aldım hiç memnun kalmadım çok ağır geldi
Tekrar lady kullanmaya başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?