- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Umarım sende çok severek kullanırsın alıp kullanırsan fikrini merak ediyorumcok parfum kullanmayi sevmiyoru bitane fix parfümüm var bide kislik bisey alip imza parfüm olarak kullanmayı dusunuyorum :) dediginden alirim bide chanel.coco alicam
tamam canim testerini alirim büyük ihtimalle bir deniyim 2 parfum alicam bakalim nasil cikicaklar sana haber edicemUmarım sende çok severek kullanırsın alıp kullanırsan fikrini merak ediyorum
Ben oruçluyken yaptım şekerinmi dusurmedi sukurBen de geçen gün spor konusunu araştırmıştım. Kardiyo için aç karnına ve iki günde bir diyorlar. Ama fitness her gün oluyormuş. Ben açken yapınca şekerim aşırı düşüyor
Migrenmi var sendede bende bazı isimler ağrı yapar ve kafam resmen felç geçirir. Ki ben önceden erkek parfümleri kullanan insandım. Şimdi çiçekli hafif şeylerKimin dikkatini çekecen?
Ben her kokuyu kullanamam, başağrısı yapar.
O yüzden öneriden ziyade hoşuma giden kokuyu kullanırım. Coco chanel güzel, biraz pahalı, buruno banani açık pembe çok severim, fiyatı da uygun, eşim sevmedi, dalin sarı renkli olanı tr den alırım, hafif ve hoş kokusu var, cansıns baby yazilisini bilmiyorum hafif ve güzel.
Not: almanyadayim, pek tavsiye veremem
Etrafimda çok kullanan var, eşim ve oğlum 1 million kullanır, çok kızarım bari arabada sıkmayın diyeYaaaçok hoş bir kokusu var hemen hemen herkes sormuştur markasını
Aslında çok ağır da değil
Allah a şükürmigrenin yok canım, parfüm kullanmayı çok severim, 4, 5 cesit kıllanırım, iste bazıları dokunuyorBen oruçluyken yaptım şekerinmi dusurmedi sukur
Migrenmi var sendede bende bazı isimler ağrı yapar ve kafam resmen felç geçirir. Ki ben önceden erkek parfümleri kullanan insandım. Şimdi çiçekli hafif şeyler
Demek migren yapıyor denemezmisAllah a şükürmigrenin yok canım, parfüm kullanmayı çok severim, 4, 5 cesit kıllanırım, iste bazıları dokunuyor
Kızlar 20 dkka olan leslie hangisi mavi badili altı siyah esortman olan mı acillll
Karnım çok sancıyor çok erken hemde 1 haftaAaaa erken degilmi
Bu ay hareketi yüzünden olabilirmi?Bendede biraz artı çıktı, bu aralar biraz ödemim var, yüzük ölçümden anlıyorum
Avon da bi parfüm vardı. Kaldırıldı. Herkes çok severdi ama herkesin teninde aynı etkiyi vermiyorkızlar dikkat cekici parfüm oneriniz varmi
Hesaplayabilecekmisin?Günaydınlar.
Haftasonunuzun güzel geçmesi dileğiyle
Kızlar dün gece internetten karbonhidrat diyetini araştırdım.
Aslında yapabilir geldi ama yapan var mı .
Ya da ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Cok saol canm
Avon da Bi parfüm vardı ben bekarken aliodu 70 tldi ozman 10 yıl evvel onu kaldırdılar. Ondan güzeline daha rastlamadım. Nerde güzel. Koku kaldırıyorlar yaaa avondaKarnım çok sancıyor çok erken hemde 1 hafta
Bu ay hareketi yüzünden olabilirmi?
Avon da bi parfüm vardı. Kaldırıldı. Herkes çok severdi ama herkesin teninde aynı etkiyi vermiyor
Hesaplayabilecekmisin?
Sanırım 6 nisandan itibaren vücut su tutmayı bırakacak diye okudumKarnım çok sancıyor çok erken hemde 1 hafta
Bu ay hareketi yüzünden olabilirmi?
Avon da bi parfüm vardı. Kaldırıldı. Herkes çok severdi ama herkesin teninde aynı etkiyi vermiyor
Hesaplayabilecekmisin?
Benim dediğim bu aşık olmuştumAvon da Bi parfüm vardı ben bekarken aliodu 70 tldi ozman 10 yıl evvel onu kaldırdılar. Ondan güzeline daha rastlamadım. Nerde güzel. Koku kaldırıyorlar yaaa avonda
Yaa kıyamam☺Benim dediğim bu aşık olmuştum
Erkekte ungaro vardı. Eşime aldım ama sadece benim yanımda sık dedim
Biraz kıskancım da
Görümcem korkma tapusu sende diye takılır
Benim yanımda mi sık hahahahahahBenim dediğim bu aşık olmuştum
Erkekte ungaro vardı. Eşime aldım ama sadece benim yanımda sık dedim
Biraz kıskancım da
Görümcem korkma tapusu sende diye takılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?