Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de geçen gün spor konusunu araştırmıştım. Kardiyo için aç karnına ve iki günde bir diyorlar. Ama fitness her gün oluyormuş. Ben açken yapınca şekerim aşırı düşüyor
Ben oruçluyken yaptım şekerinmi dusurmedi sukur
Migrenmi var sendede bende bazı isimler ağrı yapar ve kafam resmen felç geçirir. Ki ben önceden erkek parfümleri kullanan insandım. Şimdi çiçekli hafif şeyler

Allah a şükürmigrenin yok canım, parfüm kullanmayı çok severim, 4, 5 cesit kıllanırım, iste bazıları dokunuyor

Kızlar 20 dkka olan leslie hangisi mavi badili altı siyah esortman olan mı acillll

Aaaa erken degilmi
Karnım çok sancıyor çok erken hemde 1 hafta
Bendede biraz artı çıktı, bu aralar biraz ödemim var, yüzük ölçümden anlıyorum
Bu ay hareketi yüzünden olabilirmi?
kızlar dikkat cekici parfüm oneriniz varmi
Avon da bi parfüm vardı. Kaldırıldı. Herkes çok severdi ama herkesin teninde aynı etkiyi vermiyor
Günaydınlar.
Haftasonunuzun güzel geçmesi dileğiyle
Kızlar dün gece internetten karbonhidrat diyetini araştırdım.
Aslında yapabilir geldi ama yapan var mı .
Ya da ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Hesaplayabilecekmisin?

Avon da bi parfüm vardı. Kaldırıldı. Herkes çok severdi ama herkesin teninde aynı etkiyi vermiyor

Hesaplayabilecekmisin?
Avon da Bi parfüm vardı ben bekarken aliodu 70 tldi ozman 10 yıl evvel onu kaldırdılar. Ondan güzeline daha rastlamadım. Nerde güzel. Koku kaldırıyorlar yaaa avonda

Hesaplayabilecekmisin?
Sanırım 6 nisandan itibaren vücut su tutmayı bırakacak diye okudum

Avon da Bi parfüm vardı ben bekarken aliodu 70 tldi ozman 10 yıl evvel onu kaldırdılar. Ondan güzeline daha rastlamadım. Nerde güzel. Koku kaldırıyorlar yaaa avonda
Benim dediğim bu aşık olmuştum
Erkekte ungaro vardı. Eşime aldım ama sadece benim yanımda sık dedim
Biraz kıskancım da
Görümcem korkma tapusu sende diye takılır

Eklentiler

• Screenshot_20200404-142522.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…