Ben herzaman aç karnina yapiyorum sabah saat 10-12 arasi..Ay akşam pestilim çıkıyor yapamamki. Hayatta. Bide TV ile yapıyorum mümkün değil
Kızlar mutfak şefi aldım. Bütün kek yaptık ve sadece bir çatal yedim. Kek öylece duruyor. Benimkiler yarın bitirtir inşallah
Valla 70-tl iken sıkmaya kıyamazdım şimdi alsam ne yaparım acabaBenim dediğim bu. Varmış ama çok pahalı yaaa. Oryantel kokulumus
Olsun canım büyük iyidir, hamur biraz fazla kaçsa döke saça yoğuruyor.gezegenfeza sağ ol canım. Ben de internetten mutfak şefi yorumlarını okudum. 4 litrelik alanlar hep pişman olmuş, keşke büyük alsaydım diyorlar. Ben de o yüzden 6,5 litrelik aldım. Koyacak yerim var ama yine de çok iri
Ben almam dediğin gibi kıyamamValla 70-tl iken sıkmaya kıyamazdım şimdi alsam ne yaparım acaba
Çok iradelisin canim...maşallah sana..senin menülerinde buzamana kadar kaçamak görmedim..o 1 tane biber dolmasindanda sorun olmaz.Slm kızlar menü bildirimimoni
Kahvaltı
Bir kase mercimek çorba
2 dilim eski kaşar
Bir çay kaşığı tahinli pekmez
Akşam 16:30
3 dilim hindi füme
3 dilim kaşar.
Yarım kase bulgurlu fasülye çorbası
Bir küçük biber dolması ( bunu yediğime pişman oldum )
Çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar yememem gereken her şeyden uzak kalmaya çalışıyorum bişeyler fazla olunca rahatsız etmeye başladı artıkÇok iradelisin canim...maşallah sana..senin menülerinde buzamana kadar kaçamak görmedim..o 1 tane biber dolmasindanda sorun olmaz.
hayirli mutlu saglikli aksamlarHayırlı sağlıklı mutlu akşamlar canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?