Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar menü bildirimi moni
Kahvaltı
Bir kase mercimek çorba
2 dilim eski kaşar
Bir çay kaşığı tahinli pekmez
Akşam 16:30
3 dilim hindi füme
3 dilim kaşar
Yarım kase bulgurlu fasülye çorbası
Bir küçük biber dolması ( bunu yediğime pişman oldum )

gezegenfeza sağ ol canım. Ben de internetten mutfak şefi yorumlarını okudum. 4 litrelik alanlar hep pişman olmuş, keşke büyük alsaydım diyorlar. Ben de o yüzden 6,5 litrelik aldım. Koyacak yerim var ama yine de çok iri

Kızlar mutfak şefi aldım. Bütün kek yaptık ve sadece bir çatal yedim. Kek öylece duruyor. Benimkiler yarın bitirtir inşallah

güle güle kullan canım. ben de çok özeniyorum ama karar veremedim. abimde başka markanın mutfak şefi var. ekstra aparatlarını almış ev de sucuk, sosis falan yapıyor. çok özendim.

Olsun canım büyük iyidir, hamur biraz fazla kaçsa döke saça yoğuruyor.
1 kg güzel oluyor.
Kek yapmak çok pratik, malzemeleri koyarken o bir yandan yoğuruyor, kalıbı yağlayım diyene kadar yoğurma işi bitiyor.
Sonrada adı biz kek yaptık oluyor

öğlen 12.45
tereyağda 1 yumurtadan pastırmalı peynirli baharatlı omlet
3 çeri domates, 2 köy biberi
1 tk fındıklı tahin
çiğ olarak 5 badem, 3 kaju, 8-10 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa filtre kahve
1 kupa yeşil çay

akşam 19.00
etli kereviz yemeği
4 çatal ciğer
2 çatal sumaklı soğan ve marul-havuç-turp salatası
1 tk fındıklı tahin

az sonra 1 kupa yeşil çay ve 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 30 dk leslie yaptım. Gulhan1 moni

iyi aksamlar kizlar. menümü yazayim
sabah 9
1 kupa sütlü kahve,2 ev yapimi yulaf kurabiye arasina 2 tk fıstık ezmesi,3 ceviz,1 avuc beyaz leblebi yesillik
aksam 16:30
2 bardak ayran,1 buyuk tabak tavukluu kabak yemegi,bol salata
şimdi maden suyu iciyorum. 2,5lt su içtim,30dk pilates yaptim

Çok iradelisin canim...maşallah sana..senin menülerinde buzamana kadar kaçamak görmedim..o 1 tane biber dolmasindanda sorun olmaz.

Çok iradelisin canim...maşallah sana..senin menülerinde buzamana kadar kaçamak görmedim..o 1 tane biber dolmasindanda sorun olmaz.
Çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar yememem gereken her şeyden uzak kalmaya çalışıyorum bişeyler fazla olunca rahatsız etmeye başladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…