- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok gülüm saçmalık deyil, ben kalpten inanıyorum ve kendimde yaşayıp gördüm. Açlıkla şifa var.Hiç düşünemiyorum. Niye böyle yaptıki eşimin rızalığı olmaz ki.
Ben bugün hasta oldum.. Umarım yapabilirim. Saçmalıyor sanki yaa. Yapabilirsem ne ala yapamazsam da su ile geçiririm yemeksiz
Yaparız Allah 'ın Izniyle, benim duraklamaya iyi gelir inşallah
Hayirli sabahlar kizlar...dün Ahmet Apa beyi dinleydmedim çocuklarin gürültüsünden..36 saat oruç yapacakmişiz..aceba sinemaki sulfat falan lazimmi...veya özel birşey..hazirliksiz yakalandik...
kızlar bence bu seviyeleri sırasıyla yapmayan ve hazır olmayan kişiler 36 saatlik açlık sonrası patlar. iyi düşünün bence. ona kolay geliyor ama onun ve çevresindekilerin vücudu alışmış. iyi düşünüp karar vermek lazım.Hiç düşünemiyorum. Niye böyle yaptıki eşimin rızalığı olmaz ki.
Ben bugün hasta oldum.. Umarım yapabilirim. Saçmalıyor sanki yaa. Yapabilirsem ne ala yapamazsam da su ile geçiririm yemeksiz
Oruc gibi yapilacak, gargarayla bozulma ihtimali yuksek.Tuzlu suyla gargara yaparım bozulur diyor canım su içilmeyecek o zaman
Tuzlu suyla gargara yaparım bozulur diyor canım su içilmeyecek o zaman
Yok gülüm saçmalık deyil, ben kalpten inanıyorum ve kendimde yaşayıp gördüm. Açlıkla şifa var.
Adamı yine bunaltmışlar , neredesin, iyimisin diye.
Su dönemde meyva yiyerek bağışıklığı güçlendirsek diye.
Oda sistemi bozmadan, kamerada 1 defa 36 saatlik oruçla bağışıklığımız daha güçlenir diye böyle değişiklik yapmış
Ben temizlikçi almıyorum.Evet canım biz de her gün süpürge açıyoruz evde olunca. Yine de büyük temizliğe başlayayım diyorum. Her gün bir kısmını yaparım, perdeleri en sona bırakırım. Normalde temizlikçi geliyor ama artık evdeyiz nasılsa.
Kızlar ben oruc tutucam. Sebebi hem borçlarım var hemde biraz beni firinler diye düşünüyorum. Leslie mi gene yaparım. Hazır evde isim kalmadı tutayım diyorum.
Hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun
Hayirli sabahlar kizlar...dün Ahmet Apa beyi dinleydmedim çocuklarin gürültüsünden..36 saat oruç yapacakmişiz..aceba sinemaki sulfat falan lazimmi...veya özel birşey..hazirliksiz yakalandik...
CanımGünaydın kızlar hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba. Evde oldugum halde surekli migrenim tutuyor. Regl gecti simdi de migren yatiriyor beni. Ne oluyor bana anlamiyorum. Hic iyi degilim. Umarim sizler iyisinizdir
Kızlar merhaba. Evde oldugum halde surekli migrenim tutuyor. Regl gecti simdi de migren yatiriyor beni. Ne oluyor bana anlamiyorum. Hic iyi degilim. Umarim sizler iyisinizdir
Hic bilmiyorum her sey olabilir uyumak uyumamak disaridaki lodosGeçmiş olsun canım
Ne tetikliyor acaba
Cuma okula gidiyorum idareci oldugum icin o gün stres olmustum evet ama dün iyiydim oysageçmiş olsun canım. stres tetikliyordur.
Bende bi tuhafım bu aralar. Dün tüm gün Gaz sancısı çektim. Masajla sıcakla biraz rahatlayıp uyudum. Haftaya olmam gereken adet bugün geldi. Halsiz im gözlerim yanıyor. Bekar kızlar gibi adet sancısı çekiyorum. Bulantı da cabası
Ben de erken oldum bu ay.gecen hafta ne cektim doğum agrisiydi resmen. Hem de her gün ağrıdı. Durmadan ilac ictim.Bende bi tuhafım bu aralar. Dün tüm gün Gaz sancısı çektim. Masajla sıcakla biraz rahatlayıp uyudum. Haftaya olmam gereken adet bugün geldi. Halsiz im gözlerim yanıyor. Bekar kızlar gibi adet sancısı çekiyorum. Bulantı da cabası
Bide ishal başladı. Muhteşem hafta sonu.Ben de erken oldum bu ay.gecen hafta ne cektim doğum agrisiydi resmen. Hem de her gün ağrıdı. Durmadan ilac ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?