Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç düşünemiyorum. Niye böyle yaptıki eşimin rızalığı olmaz ki.
Ben bugün hasta oldum.. Umarım yapabilirim. Saçmalıyor sanki yaa. Yapabilirsem ne ala yapamazsam da su ile geçiririm yemeksiz
Yok gülüm saçmalık deyil, ben kalpten inanıyorum ve kendimde yaşayıp gördüm. Açlıkla şifa var.
Adamı yine bunaltmışlar , neredesin, iyimisin diye.
Su dönemde meyva yiyerek bağışıklığı güçlendirsek diye.
Oda sistemi bozmadan, kamerada 1 defa 36 saatlik oruçla bağışıklığımız daha güçlenir diye böyle değişiklik yapmış

Yaparız Allah 'ın Izniyle, benim duraklamaya iyi gelir inşallah
Hayirli sabahlar kizlar...dün Ahmet Apa beyi dinleydmedim çocuklarin gürültüsünden..36 saat oruç yapacakmişiz..aceba sinemaki sulfat falan lazimmi...veya özel birşey..hazirliksiz yakalandik...
Hiç düşünemiyorum. Niye böyle yaptıki eşimin rızalığı olmaz ki.
Ben bugün hasta oldum.. Umarım yapabilirim. Saçmalıyor sanki yaa. Yapabilirsem ne ala yapamazsam da su ile geçiririm yemeksiz
kızlar bence bu seviyeleri sırasıyla yapmayan ve hazır olmayan kişiler 36 saatlik açlık sonrası patlar. iyi düşünün bence. ona kolay geliyor ama onun ve çevresindekilerin vücudu alışmış. iyi düşünüp karar vermek lazım.

ben büyük ihtimal bu hafta yapmayacağım. hazır değilim çünkü. belki haftaya. ya da seviyeleri sırasıyla yaparım tam karar vermedim.

Tuzlu suyla gargara yaparım bozulur diyor canım su içilmeyecek o zaman
Oruc gibi yapilacak, gargarayla bozulma ihtimali yuksek.
Magnezyum sülfat ve sinameki şart deyil diye biliyorum, yinede akşam ne anlatacak merak ediyorum

Tuzlu suyla gargara yaparım bozulur diyor canım su içilmeyecek o zaman

36 saatlik açlıkta sahur da ve iftarda sadece birkaç yudum ya da 1 bardak su var. aralarda hiçbirşey yok. bu akşam yemeği yenecek. sahurda ve iftarda yarın su içersen içersin. salı öğlene kadar yemek su yok.

evet açlık da şifa var tabi. ama bence yine de hazır olanlar yapmalı. hazır olmayanlar için kötü olur. seviyeler patlar gibi geliyor.

Ben temizlikçi almıyorum.
Bir kaç sefer aldım hiç memnun kalmadım.
Çok eşya yok evimde.
Ferah ferah.
O yüzden temizliği de kolay.
Bir de en zoru balkon ve merdivenler.
Onları da eşim temizliyor.

Kızlar ben oruc tutucam. Sebebi hem borçlarım var hemde biraz beni firinler diye düşünüyorum. Leslie mi gene yaparım. Hazır evde isim kalmadı tutayım diyorum.

Allah kabul etsin şimdiden.
Çok güzel borçlar da aradan çıkar.

Hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun
Hayirli sabahlar kizlar...dün Ahmet Apa beyi dinleydmedim çocuklarin gürültüsünden..36 saat oruç yapacakmişiz..aceba sinemaki sulfat falan lazimmi...veya özel birşey..hazirliksiz yakalandik...

Hayırlı sabahlar kızlar.

Kızlar merhaba. Evde oldugum halde surekli migrenim tutuyor. Regl gecti simdi de migren yatiriyor beni. Ne oluyor bana anlamiyorum. Hic iyi degilim. Umarim sizler iyisinizdir
Geçmiş olsun canım
Ne tetikliyor acaba

Bende bi tuhafım bu aralar. Dün tüm gün Gaz sancısı çektim. Masajla sıcakla biraz rahatlayıp uyudum. Haftaya olmam gereken adet bugün geldi. Halsiz im gözlerim yanıyor. Bekar kızlar gibi adet sancısı çekiyorum. Bulantı da cabası

hareketsizlikten hormonların dengesi de değişiyor canım. belki ondandır.

Ben de erken oldum bu ay.gecen hafta ne cektim doğum agrisiydi resmen. Hem de her gün ağrıdı. Durmadan ilac ictim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…