Karşıyakada polis lojmanlarındaMenün çok güzel canım sahurda yememek nasıl bir duygu nasıl geçti gün boyu
Ooo aynıymış hadi bakalım kim daha çok verecekkk
Dayın nerde oturuyor canm.
Bende hesapladım 20 saat aç kalıyorum inanılmaz rahat ve güzel gidiyor bugün baş ağrımda olmadı şükür.
Bende bugün aç değildim ama hepberaber masaya oturalım diye mecbur oturdum yedim.
Hmm sonra dinletom yine kaçirmişi. Canli yayini...öyledir canlm ama iki tatli bi4de hsmur işi biraz ağir gibi..neyse..bende san sebastian pasta yaptim ..tabansiz cheesecake yaptim 10 dakika sonta orucumu açacağim..Yaklaşık 1 saat önce canlı yayın yaptı
Birden fazla yasaklı yiyebilirsiniz dedi.
Bende tavukla patates fırınlamıştım, bikac patates yiyebilirim
Canım ben bi kaç senedir sahur yapmıyorumMenün çok güzel canım sahurda yememek nasıl bir duygu nasıl geçti gün boyu
Bende hesapladım 20 saat aç kalıyorum inanılmaz rahat ve güzel gidiyor bugün baş ağrımda olmadı şükür.
Bende bugün aç değildim ama hepberaber masaya oturalım diye mecbur oturdum yedim.
Bende burda geçen dedim yesem de gene açım ertesi güne. Ne gerek var. Ama canım ekşi elma istiyor 1 tane geceCanım ben bi kaç senedir sahur yapmıyorum
Mantık olarak sahur yapsan da açsın yapmasanda
Hatta bence daha bile rahat
Bende yatmadan elma yerim demiştim ama Canım istemeyince vazgeçtimBende burda geçen dedim yesem de gene açım ertesi güne. Ne gerek var. Ama canım ekşi elma istiyor 1 tane gece
Benim küçük teyzemde izmirde kaliyo..Bende burda geçen dedim yesem de gene açım ertesi güne. Ne gerek var. Ama canım ekşi elma istiyor 1 tane gece
Öyle düşünüyorum aslında. Sonuçta sahurdan kalkınca uyuyorsun. Evde olabilir ama dışarda nasıl bilmem. Gerçi su orucu yaptığım da aç birşey olmadı. Ama 'su içtimCanım ben bi kaç senedir sahur yapmıyorum
Mantık olarak sahur yapsan da açsın yapmasanda
Hatta bence daha bile rahat
Aynen perihancimMenün çok güzel canım sahurda yememek nasıl bir duygu nasıl geçti gün boyu
Ben eda Perihan değil,Aynen perihancim
Yarım saat önce dedim ki bir hafta yemesem olur
Ama oturunca fil gibi yedim
Ofdd nerde benim stop düğmem
Ben yeni başladimAhali yemekler tatlılar bitmedimi daha
Canim hastalik v.b seyler icin elhamdilillah denir ama saglik v.b seyler icin cok sükür denilebilir yani tabiri caizse negatife elhamdülillah pozitife cok sükürÇok şükür dememek lazımmış. Okumadım kulaktan bir bilgi ama hamd olsun elhamdülillah demek gerekirmiş. Anlam olarak aynı ama öyle bi duyduydum.
Afiyet olsun :)Pasta çok güzel olmuş bayildim.tavsiye ederim.
San Sebastian Cheseecake San Sebastian Cheseecake - Nefis Yemek Tarifleri
Sağol canim..Afiyet olsun :)
Pasta çok güzel olmuş bayildim.tavsiye ederim.
San Sebastian Cheseecake San Sebastian Cheseecake - Nefis Yemek Tarifleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?