Açikcasi bende pek anlamam turşu işlerinden..yinede denicem..Siz yapin ben arkanizdan geliyorumtutmuyo benim tursularim
Harika oluyor bende yaptım normal. Ekmekten çok güzel. Oluyor hem ekşi oluyor hemde 1 dilimiyle doyuyosun ve kilo almiosunEksi maya kurdum dün 10 gün olunca ekmek yapicam :)
Bi ara yapiyodum, mayayi beslemekten sıkilip birakmistimHarika oluyor bende yaptım normal. Ekmekten çok güzel. Oluyor hem ekşi oluyor hemde 1 dilimiyle doyuyosun ve kilo almiosun
Ben yapraklarımın biraz daha büyümesini bekliyordum, şimdide lahana yok.( turşunun üstüne konan asma yaprağı turşuya çıtırlık verirmiş )Şimdiden araştitip yapsakmi aceba..ancsk hazir olur...
Benimde daha ağzı açılmamış salatalık turşum var, korkudan bende açamıyorum, yumuşadığını düşünüyorumSiz yapin ben arkanizdan geliyorumtutmuyo benim tursularim
Bende sirke yapıyorum habireAçikcasi bende pek anlamam turşu işlerinden..yinede denicem..
Bak yogurdum var :)Ben yapraklarımın biraz daha büyümesini bekliyordum, şimdide lahana yok.( turşunun üstüne konan asma yaprağı turşuya çıtırlık verirmiş )
Facebook ta turşu tarifi vermiş, turşu mayamız olsa yapardik.
Yoğurt mayasınıda biz alıp herdefasında aldığımız mayadan yapacağız diye okudum, yanılmıyorsam
Oh maşallahEksi maya kurdum dün 10 gün olunca ekmek yapicam :)
Nasıl varBak yogurdum var :)
Normal ev yogurduNasıl var
Yoğurt mayasını migrostan alıyorlarmış, bir pakette 10 tane varmış, ve her mayalamada bir tanesini kullanmak gerekiyormuş
Küçük kavanoza hazır yoğurtla mayalayıp eczaneden probiyotik katın. Mayalanan yoğurtla bidaha bidaha şeklinde devam edin. Sonra ev yoğurduna dönüyorActivia nin var probiyotik yogurdu onu aliriz ya, madem migros mayasuyla oluyo oda paket ürpn sonucta
Ev yogurduna katsam olmuyo mu neden hazir yogurt,Küçük kavanoza hazır yoğurtla mayalayıp eczaneden probiyotik katın. Mayalanan yoğurtla bidaha bidaha şeklinde devam edin. Sonra ev yoğurduna dönüyor
Bende bugün mayaladım, günlük süt aldım ve süzme yoğurtla yaptım, bakıyım tutacakmıNormal ev yogurdu
O neymis öyle pakette yogurt mayasi
Evet nolurkiActivia nin var probiyotik yogurdu onu aliriz ya, madem migros mayasuyla oluyo oda paket ürpn sonucta
Tutar ins ama genelde hazir yogurtla mayalayinca uzuyo , ben sütü ciftlikden aliyorum mayamida teyzemden aldim :)Bende bugün mayaladım, günlük süt aldım ve süzme yoğurtla yaptım, bakıyım tutacakmı
Hiç bulamazsak öyle yaparızKüçük kavanoza hazır yoğurtla mayalayıp eczaneden probiyotik katın. Mayalanan yoğurtla bidaha bidaha şeklinde devam edin. Sonra ev yoğurduna dönüyor
Bizim evde ev yoğurdunu sadece ben yerim, o yüzden minik kavanozlarla kendime yaptım.Tutar ins ama genelde hazir yogurtla mayalayinca uzuyo , ben sütü ciftlikden aliyorum mayamida teyzemden aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?