Bizde de 4 nunara yemiyor ama oda alisir zamanla hazir almiyorum artik , cacik v.s olinca yiyo ,Bizim evde ev yoğurdunu sadece ben yerim, o yüzden minik kavanozlarla kendime yaptım.
Evde süzme yoğurdun dibi kalmıştı onu kullandım
Bende denedim bakalım zamanını bekliyorum. 14 nisanda yaptım nohutla. Ne zaman olur sence nasıl anlarım olduğunu. Temiz bezle kapattım agziniBende sirke yapıyorum habire
Bende sıcak suyla yapıyorum 1 hafta olmadan turşu hazır oluyor.Kvld de sıcak suyla yapar
Aynen öle eziyet yin dibini vuruyormusuz.Yahu arkadaşlar
Ramazan ile birlikte kendime nasıl eziyet ettiğimin farkına da vardım
Şöyle ki
Tek öğün yiyorum 8 gibi hatta onu bile yemiş olmak için
Bir gün boyunca ne yemek arıyorum ne su
Ama önceden öğleye doğru kalk patates kızartması ne bileyim sigara böreği yumurta zeytin peynir
Akşama yemek
Aralarda bisküvi falan
Ama şimdi ooh mis
Cumaya bakalım kaç çıkıcam itiraf edeyim cuma 79.7 idi
Pazartesi 78.2
Cuma ne olacak bakalım
O değil de bir günde aldığım 3 kilodan sonra yine de iyi veriyorum ( o bir gün dediğim bir önceki haftanın deli gibi yemesi )
Olur ev yoğurdu olmayanlar için dedim. Hani mayası yokturEv yogurduna katsam olmuyo mu neden hazir yogurt,
Ben limon ve nar yaptım, sadece doğal elma sirkesi ve kaya tuzu koydum.Bende denedim bakalım zamanını bekliyorum. 14 nisanda yaptım nohutla. Ne zaman olur sence nasıl anlarım olduğunu. Temiz bezle kapattım agzini
Bende sıcak suyla yapıyorum 1 hafta olmadan turşu hazır oluyor.
Aynen öle eziyet yin dibini vuruyormusuz.
Güzel. Gidiyorsun böyle devam
En güzeliYahu arkadaşlar
Ramazan ile birlikte kendime nasıl eziyet ettiğimin farkına da vardım
Şöyle ki
Tek öğün yiyorum 8 gibi hatta onu bile yemiş olmak için
Bir gün boyunca ne yemek arıyorum ne su
Ama önceden öğleye doğru kalk patates kızartması ne bileyim sigara böreği yumurta zeytin peynir
Akşama yemek
Aralarda bisküvi falan
Ama şimdi ooh mis
Cumaya bakalım kaç çıkıcam itiraf edeyim cuma 79.7 idi
Pazartesi 78.2
Cuma ne olacak bakalım
O değil de bir günde aldığım 3 kilodan sonra yine de iyi veriyorum ( o bir gün dediğim bir önceki haftanın deli gibi yemesi )
Biz buralardayız sen nerdesinİyi sahurlar, nasılsınız?
Bir süredir giremedim siteye
Nevrim döndü benim ramazan da girince.
Ne güzel söyledin aç kalmak kadar güzel bir şey yok bence de. Ne kadar yemek o kadar halsizlikBiz buralardayız sen nerdesinnoldu ki aç kalmak kadar güzeli yok canm ya ben kuş gibi hafifi bütün gün. Neden nevrin döndü
Sıkıştım kaldım bir döngüye girdim çıkamıyorumBiz buralardayız sen nerdesinnoldu ki aç kalmak kadar güzeli yok canm ya ben kuş gibi hafifi bütün gün. Neden nevrin döndü
Darısı bana inşallah bu hissiyatı ben de tadabilirimNe güzel söyledin aç kalmak kadar güzel bir şey yok bence de. Ne kadar yemek o kadar halsizlik
Tattim da her zaman basaramiyoruz kiDarısı bana inşallah bu hissiyatı ben de tadabilirim
Yaparsın yaparsın Allahın izniyleSıkıştım kaldım bir döngüye girdim çıkamıyorum
Bir gün tutabildim daha oruç onu da yapamıyorım. Doğru düzgün bir şeyler de yiyemiyorum ama böyle saçma bir durum.
Benim kızçe geceleri çok sık uyanmaya başladı, gündüzleri aynen devam hareketlilik. Gece uyuyamıyorum gündüz dinleyemiyorum derken iflas edeceğim gün yakındır
Birkaç gram verdim ama bu güzel bir şey
Ben o tür bir hafifliği keto yaparken hissetmiştim ama sonra makarna galip geldiTattim da her zaman basaramiyoruz ki
İnşallah. Uyum aşamasındayım aşacağıma inanıyorumYaparsın yaparsın Allahın izniyle
Hoşgeldin daimi olur inşallahBen o tür bir hafifliği keto yaparken hissetmiştim ama sonra makarna galip geldi
Sevdiğim şeyler hep bedene zarar
İnşallah. Uyum aşamasındayım aşacağıma inanıyorumteşekkür ederim desteğin için ☺
Günaydın canım bayağı sıkılaşmışsın tebrik ederimGünaydin herkeze hayirli sabahlat..size söz verdiğim gibi resimlerimi paylaşiyorum..arada 3 ay ve 3 kilo fark var...3 aylik spordan sonra değişim varmi sizce...
Eki Görüntüle 2627098
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?