Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yahu arkadaşlar
Ramazan ile birlikte kendime nasıl eziyet ettiğimin farkına da vardım
Şöyle ki
Tek öğün yiyorum 8 gibi hatta onu bile yemiş olmak için
Bir gün boyunca ne yemek arıyorum ne su
Ama önceden öğleye doğru kalk patates kızartması ne bileyim sigara böreği yumurta zeytin peynir
Akşama yemek
Aralarda bisküvi falan
Ama şimdi ooh mis
Cumaya bakalım kaç çıkıcam itiraf edeyim cuma 79.7 idi
Pazartesi 78.2
Cuma ne olacak bakalım
O değil de bir günde aldığım 3 kilodan sonra yine de iyi veriyorum ( o bir gün dediğim bir önceki haftanın deli gibi yemesi )

Bende sirke yapıyorum habire
Bende denedim bakalım zamanını bekliyorum. 14 nisanda yaptım nohutla. Ne zaman olur sence nasıl anlarım olduğunu. Temiz bezle kapattım agzini
Kvld de sıcak suyla yapar
Bende sıcak suyla yapıyorum 1 hafta olmadan turşu hazır oluyor.
Aynen öle eziyet yin dibini vuruyormusuz.
Güzel. Gidiyorsun böyle devam

Ben limon ve nar yaptım, sadece doğal elma sirkesi ve kaya tuzu koydum.
Meyvalar dibe çökünce kapağını kapatabiliriz. Sirke anası oluşup oda dibe çökünce kullanıma hazır oluyormuş, süzüp kullanabiliriz

En güzeli
Mide rahat
Kafa rahat
Vücut rahat

Biz buralardayız sen nerdesin noldu ki aç kalmak kadar güzeli yok canm ya ben kuş gibi hafifi bütün gün. Neden nevrin döndü
Sıkıştım kaldım bir döngüye girdim çıkamıyorum
Bir gün tutabildim daha oruç onu da yapamıyorım. Doğru düzgün bir şeyler de yiyemiyorum ama böyle saçma bir durum.
Benim kızçe geceleri çok sık uyanmaya başladı, gündüzleri aynen devam hareketlilik. Gece uyuyamıyorum gündüz dinleyemiyorum derken iflas edeceğim gün yakındır
Birkaç gram verdim ama bu güzel bir şey

Yaparsın yaparsın Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…