- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Maşallah canım var tâbi, güzel sıkılaşmışGünaydin herkeze hayirli sabahlat..size söz verdiğim gibi resimlerimi paylaşiyorum..arada 3 ay ve 3 kilo fark var...3 aylik spordan sonra değişim varmi sizce...
Eki Görüntüle 2627098
Sikilasma var belli olmazmı hiç harikaGünaydin herkeze hayirli sabahlat..size söz verdiğim gibi resimlerimi paylaşiyorum..arada 3 ay ve 3 kilo fark var...3 aylik spordan sonra değişim varmi sizce...
Eki Görüntüle 2627098
İşte sporun kanıtı ne güzel sıklaşma varGünaydin herkeze hayirli sabahlat..size söz verdiğim gibi resimlerimi paylaşiyorum..arada 3 ay ve 3 kilo fark var...3 aylik spordan sonra değişim varmi sizce...
Eki Görüntüle 2627098
Vay beGünaydin herkeze hayirli sabahlat..size söz verdiğim gibi resimlerimi paylaşiyorum..arada 3 ay ve 3 kilo fark var...3 aylik spordan sonra değişim varmi sizce...
Eki Görüntüle 2627098
Bu saatteUyuyormusunuz kızlar
Beni bıraksalar uyurumBu saatte
76 gördün müBu saatte
Beni bıraksalar uyurum
Akşam spor yaparken boynumu ağrıttım.
Sabah küçük oğlan telefonu düşürdü ekran kırıldı. Hayır olsun inşallah
Bende yatak odasına siyah perde çektim oh miss 12 ye kadar yatış hepimiz.76 gördün mü
Banyodan sonra saclarin agir gelirBende yatak odasına siyah perde çektim oh miss 12 ye kadar yatış hepimiz.
Yok kız nasıl 76 göreyim dünkü pideden sonra şimdi leslie 15 dk yaptım akşam 2 litre su içtim bakalım 77.0 görürsem sukredicem. Şimdi banyo yapıcam banyodan sonra tartilicam kıyafet siz. Bakalım. Allah sonumu hayırlara çıkarsın.
TekrarBende yatak odasına siyah perde çektim oh miss 12 ye kadar yatış hepimiz.
Yok kız nasıl 76 göreyim dünkü pideden sonra şimdi leslie 15 dk yaptım akşam 2 litre su içtim bakalım 77.0 görürsem sukredicem. Şimdi banyo yapıcam banyodan sonra tartilicam kıyafet siz. Bakalım. Allah sonumu hayırlara çıkarsın.
Benim menüdeBugünkü menüler neler hanimlar..?
Benimki taze fasulye
buğdaydan yayla çorbası
Cacık
Pirinç pilavı (oğlum. Çok özledi)
YokUyuyormusunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?