Seni regl zamani bi odaya kitlemek.lazim ne oluyosa orda oluyohiç sormaregl krizi yarından itibaren 2. seviyeye devam edicem Allahın izniyle. hurma alayım yanıma ya da azcık hurma azcık da çiğ kuruyemiş. kızlar bana bir el atıverin MuMu85 gezegenfeza
Kilo ne alemdeben geldim. bu 1 hafta yetti bana. derhal yola girmek istiyorum. 2. seviyeye devam yarından itibaren
Seviyeler de ara verilebiliyomuydu.. Ben seviye bozulduğunda başa donuluyor diye biliodumben geldim. bu 1 hafta yetti bana. derhal yola girmek istiyorum. 2. seviyeye devam yarından itibaren
valla hiç sorma yaaa sinir oluyorumSeni regl zamani bi odaya kitlemek.lazim ne oluyosa orda oluyo
83-83.2 ydi önceki gün. yarın sabah tartıya çıkayım. ben de merak ediyorum.Kilo ne alemde
ara yok canım. ama ben regl dönemimde ikidir 1 hafta ara verdim gibi. napayım benim de böyle oldu.Seviyeler de ara verilebiliyomuydu.. Ben seviye bozulduğunda başa donuluyor diye biliodum
Anladım canım öle bisi yok yani normalde yesss. Sen basaricanya o 60 kiloyu göreceksin devammmmmvalla hiç sorma yaaa sinir oluyorum
83-83.2 ydi önceki gün. yarın sabah tartıya çıkayım. ben de merak ediyorum.
ara yok canım. ama ben regl dönemimde ikidir 1 hafta ara verdim gibi. napayım benim de böyle oldu.
TmmAmazon, spurilinada aldim
Tahinin içine çiğ kuruyemiş ve tarçın koyup yiyorumTahin pekmez ramazanda çok tok tutuyor canım
Çokmu abarttınben geldim. bu 1 hafta yetti bana. derhal yola girmek istiyorum. 2. seviyeye devam yarından itibaren
Valla beni incir tok tuttuhiç sormaregl krizi yarından itibaren 2. seviyeye devam edicem Allahın izniyle. yarın işe gidicem. hurma alayım yanıma ya da azcık hurma azcık da çiğ kuruyemiş. kızlar bana bir el atıverin MuMu85 gezegenfeza
Doğru biliyorsunSeviyeler de ara verilebiliyomuydu.. Ben seviye bozulduğunda başa donuluyor diye biliodum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAnladım canım öle bisi yok yani normalde yesss. Sen basaricanya o 60 kiloyu göreceksin devammmmm
hergün bir yasaklı yedim. mesela 20 gr fındıklı çikolata, makarna, bal, 1-2 dilim mısır ekmeği, meyveli cevizli kek falan. ama önceki gün sabittim. gerçi pazartesiye göre artıyım ama cumaya göre sabittim. yarın tartıya çıkacağım. yarın öğlen 3 hurma ve biraz çiğ kuruyemiş yiyeceğim kabuk tarçın çayıyla birlikte. akşam da azcık et sote ve enginarlı taze iç bakla yerim yoğurtlu brokoliyle. ara mara yok artık.Çokmu abarttın
incir de var evde. başka gün de onu yerim. toparlayacağım Allahın izniye.Valla beni incir tok tuttu
Bitene kadar incire devam
Hadi bir an önce toparlan.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hergün bir yasaklı yedim. mesela 20 gr fındıklı çikolata, makarna, bal, 1-2 dilim mısır ekmeği, meyveli cevizli kek falan. ama önceki gün sabittim. gerçi pazartesiye göre artıyım ama cumaya göre sabittim. yarın tartıya çıkacağım. yarın öğlen 3 hurma ve biraz çiğ kuruyemiş yiyeceğim kabuk tarçın çayıyla birlikte. akşam da azcık et sote ve enginarlı taze iç bakla yerim yoğurtlu brokoliyle. ara mara yok artık.
incir de var evde. başka gün de onu yerim. toparlayacağım Allahın izniye.
Hadi bir an önce toparlan.
Bundan sonra haftada bir öğün ne istersen ye bizim gibi
Ben sufle yapacamgüzel gidiyorum da regl dönemi yoldan çıkıyorumpazar günü siyez ezmeli sütlü meyveli kuruyemişli lapa yaparım kahvaltıya. benim serbest öğünüm de o olur.
Bende 25 dk spor üstüne bide bunu yaptım. Göbek için mükemmel bence hem alt hem üst karın. Benimki ağrıdı. Ve eğlenceliMthn83 Hatice, uyumuyorum
Hoş geldinn canım. Bu 2.seviye konusu nedir? Ben çok yabancı kaldımben geldim. bu 1 hafta yetti bana. derhal yola girmek istiyorum. 2. seviyeye devam yarından itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?