Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Seni regl zamani bi odaya kitlemek.lazim ne oluyosa orda oluyo
valla hiç sorma yaaa sinir oluyorum
83-83.2 ydi önceki gün. yarın sabah tartıya çıkayım. ben de merak ediyorum.
Seviyeler de ara verilebiliyomuydu.. Ben seviye bozulduğunda başa donuluyor diye biliodum
ara yok canım. ama ben regl dönemimde ikidir 1 hafta ara verdim gibi. napayım benim de böyle oldu.

Anladım canım öle bisi yok yani normalde yesss. Sen basaricanya o 60 kiloyu göreceksin devammmmm

Valla beni incir tok tuttu
Bitene kadar incire devam

Anladım canım öle bisi yok yani normalde yesss. Sen basaricanya o 60 kiloyu göreceksin devammmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Çokmu abarttın
hergün bir yasaklı yedim. mesela 20 gr fındıklı çikolata, makarna, bal, 1-2 dilim mısır ekmeği, meyveli cevizli kek falan. ama önceki gün sabittim. gerçi pazartesiye göre artıyım ama cumaya göre sabittim. yarın tartıya çıkacağım. yarın öğlen 3 hurma ve biraz çiğ kuruyemiş yiyeceğim kabuk tarçın çayıyla birlikte. akşam da azcık et sote ve enginarlı taze iç bakla yerim yoğurtlu brokoliyle. ara mara yok artık.
Valla beni incir tok tuttu
Bitene kadar incire devam
incir de var evde. başka gün de onu yerim. toparlayacağım Allahın izniye.

Hadi bir an önce toparlan.
Bundan sonra haftada bir öğün ne istersen ye bizim gibi

Hadi bir an önce toparlan.
Bundan sonra haftada bir öğün ne istersen ye bizim gibi

güzel gidiyorum da regl dönemi yoldan çıkıyorum pazar günü siyez ezmeli sütlü meyveli kuruyemişli lapa yaparım kahvaltıya. benim serbest öğünüm de o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…