Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

oww maşallah iyiymişş canım :) ben veremem galiba o kadar , 2 tane alırım o parayla diyip
Iyisiniz valla )) bir de benim makyaj malzemelerine saydigim paralari gorseniz )))
Allahtan cok kullanmiyorum da uzun sure kullaniyorum )) bir ruja 90-100 tl en az ))) belli markalardan aldigim icin )) ama 2 sene idare ediyor orasi da var ))

oww maşallah iyiymişş canım :) ben veremem galiba o kadar , 2 tane alırım o parayla diyip
Canım alerjim var hassas cildim o yüzden tek bir marka kullanabiliyorum o da uçuk fiyatlar 46 tl indirimdeki hali Başka marka alınca maf oluyorum.Kullandığım ürünlerde parafin,parfüm hiçbir katkı maddesi yok. Geçen elim çatladı yanımda krem yoktu arkadaştan sürdüm sürmez olaydım hep yara oldu yoksa o kadar para verirken için acıyor
Dik süpürge mi diyosun, bende arnica merlin vardı torbasız, çok güzel çekiyor ama torbasız olduğu için iç haznesine pislikler yapışıyo sürekli yıkamak gerekiyo
Bende de arnica bora 5000 var çok memnunum.
Sağlıkla doğsun bir prenses daha geliyor :)))

Kızlar diyetisyenden geldim ben şimdi 107.7 kiloyum. Ekmekleri çıkardığıma kızdı ama madem yemiyorsun dedi akşam o da çıkardı ekmeği şimdilik iyi gidiyorum bakalım.Yavaş gidiyor ama inş kalıcı gidiyordur.

Kaptanim gecmus olsun ne olmustu ?bir sey mi olmustu mesajlardan bulamadim ben
canımcım bişey olmadı. judiee arkadaşımız okul yoğunluğu nedeni ile izne ayrılmıştı ne zaman iznim bitiyor diye dün kaptanımıza sormuştu. bende onu buldum söyledim

tebrikler canımm. az kilo veriyorum diye hiç üzülme az az gitsin ama yeterki yağdan kalıcı olarak gitsin. önemli olana verebilmek ve süreklilik tatlımm

tebrikler canımm. az kilo veriyorum diye hiç üzülme az az gitsin ama yeterki yağdan kalıcı olarak gitsin. önemli olana verebilmek ve süreklilik tatlımm
Yağdan gidiyor canım problem yok o konuda uzun bir süreç galiba 1.5 yılı bulacak bakalım geri gelmesinlerde
Diyetisyen bana bıraktı sporu şuan acil değil dedi başlayayım mı spora?

Yağdan gidiyor canım problem yok o konuda uzun bir süreç galiba 1.5 yılı bulacak bakalım geri gelmesinlerde
Diyetisyen bana bıraktı sporu şuan acil değil dedi başlayayım mı spora?
olsun canımm dediğin gibi yeterki geri gelmesinler. hem hiç belli olmaz vücut vermeye başladıkça daha hızlanır kilo vermen merak etme. canım kendini iyi hissediyor musun? miden, böbrek taşı ağrıların falan nasıl? istersen hafta da 3 gün orta tempolu 1 saatlik yürüyüşle başlayabilirsin.

Ovulasyon gününde ise seninki erkek cnm.ben bi tek buna inanıyorum.

Çok tşk ederim.kizima arkadaş geliyor

Midem iyi canım hafif yanma var ama o olacak buna şükür. Böbrek taşım çok su içince ağrı yok haftaya kontrolum var bende haftada 3 gün yarım saat yürüyüşle başlayım sonra artırırım diyorum bakalım.

evet canım olabilir. kendini çok yormadan hafif hafif başla.

Ben yumurtlama akıntısı farkettim,o gün olmadı. Bir kaç gün önce olmuştu zaten.o yüzden olursa içerde kalan spermlerle olur dedim.ben 1.5 yıl dan sonra hamile kaldım.bende yumurtlama problemi vardı.ama hamile kaldığım ay yumurtlama akıntısıni farkettim

bende 2 yıl sonra hamile kaldım. ama öncesinde operasyon geçirdim. operasyondan sonra ki2. ay hamile kaldım. doktor 6 ay süre vermişti. olmasaydı tüp bebek yaptıracaktık

Kanguru_ günaydın canımm, akşam nasıl menü hazırladın, nasıl geçti eşin beğenedi mi? üstü kapalı anlat bakalım
Cnm pasta yapt8m keki fazla kabarmasada guzel oldu visneli :))) snra canak kofte yaptim patates puresi pilav patlcn salatasi esim begendi heryere mum koydm isiklari sondurdm hosuna gitti cok:)
erigim kiz demisyi melisinkine erigimin tahmini dgru cikti ben erkek demstm :))

kizlar selam anca girebildm gun vardi malum oraya gittim ruzgarda goz nezlesi olmus gozleri capaklanip duruyo sabah bi gozunu acamadi sut damlattimda acildi.
bende felaket odem var namaz kilarken oturdugmda bacaklarim patlicak gibi hissedyrm yarin kesin + cikcam cok sistm ya hissedebilyrm ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…