- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
150 boy hoşgeldiniz bu arada yeni bir takım arkadaşı sanırım :)
Iyisiniz valla )) bir de benim makyaj malzemelerine saydigim paralari gorseniz )))oww maşallah iyiymişş canım :) ben veremem galiba o kadar , 2 tane alırım o parayla diyip
Kaptanim gecmus olsun ne olmustu ?bir sey mi olmustu mesajlardan bulamadim bencanımcım @judiee 27 Kasımda 49,1 kg ile izne ayrılmış. 3. hafta liste de olacaksa 18 Aralıkta bildirim yapacak.
Canım alerjim var hassas cildim o yüzden tek bir marka kullanabiliyorum o da uçuk fiyatlar 46 tl indirimdeki halioww maşallah iyiymişş canım :) ben veremem galiba o kadar , 2 tane alırım o parayla diyip
Bende de arnica bora 5000 var çok memnunum.Dik süpürge mi diyosun, bende arnica merlin vardı torbasız, çok güzel çekiyor ama torbasız olduğu için iç haznesine pislikler yapışıyo sürekli yıkamak gerekiyo
Sağlıkla doğsun bir prenses daha geliyor :)))kızlar bu arada diğer topikte gördümbaldamlasxixmelis 'in kızı olacakmış kimin tahminleri tuttu? beimki tutmadı ben erkek olur diyordum. gamzeli52 tatlım sen neler yapıyorsun? sanada kızın olacak demiştim
canımcım bişey olmadı. judiee arkadaşımız okul yoğunluğu nedeni ile izne ayrılmıştı ne zaman iznim bitiyor diye dün kaptanımıza sormuştu. bende onu buldum söyledimKaptanim gecmus olsun ne olmustu ?bir sey mi olmustu mesajlardan bulamadim ben
tebrikler canımm. az kilo veriyorum diye hiç üzülme az az gitsin ama yeterki yağdan kalıcı olarak gitsin. önemli olana verebilmek ve süreklilik tatlımmKızlar diyetisyenden geldim ben şimdi 107.7 kiloyum. Ekmekleri çıkardığıma kızdı ama madem yemiyorsun dedi akşam o da çıkardı ekmeği şimdilik iyi gidiyorum bakalım.Yavaş gidiyor ama inş kalıcı gidiyordur.
Yağdan gidiyor canım problem yok o konuda uzun bir süreç galiba 1.5 yılı bulacak bakalım geri gelmesinlerdetebrikler canımm. az kilo veriyorum diye hiç üzülme az az gitsin ama yeterki yağdan kalıcı olarak gitsin. önemli olana verebilmek ve süreklilik tatlımm
olsun canımm dediğin gibi yeterki geri gelmesinler. hem hiç belli olmaz vücut vermeye başladıkça daha hızlanır kilo vermen merak etme. canım kendini iyi hissediyor musun? miden, böbrek taşı ağrıların falan nasıl? istersen hafta da 3 gün orta tempolu 1 saatlik yürüyüşle başlayabilirsin.Yağdan gidiyor canım problem yok o konuda uzun bir süreç galiba 1.5 yılı bulacak bakalım geri gelmesinlerde
Diyetisyen bana bıraktı sporu şuan acil değil dedi başlayayım mı spora?
Ovulasyon gününde ise seninki erkek cnm.ben bi tek buna inanıyorum.kızlar bu arada diğer topikte gördümbaldamlasxixmelis 'in kızı olacakmış kimin tahminleri tuttu? beimki tutmadı ben erkek olur diyordum. gamzeli52 tatlım sen neler yapıyorsun? sanada kızın olacak demiştim
Çok tşk ederim.kizima arkadaş geliyorCanım alerjim var hassas cildim o yüzden tek bir marka kullanabiliyorum o da uçuk fiyatlar 46 tl indirimdeki haliBaşka marka alınca maf oluyorum.Kullandığım ürünlerde parafin,parfüm hiçbir katkı maddesi yok. Geçen elim çatladı yanımda krem yoktu arkadaştan sürdüm sürmez olaydım hep yara oldu yoksa o kadar para verirken için acıyor
Bende de arnica bora 5000 var çok memnunum.
Sağlıkla doğsun bir prenses daha geliyor :)))
Midem iyi canım hafif yanma var ama o olacak buna şükür. Böbrek taşım çok su içince ağrı yok haftaya kontrolum var bende haftada 3 gün yarım saat yürüyüşle başlayım sonra artırırım diyorum bakalım.olsun canımm dediğin gibi yeterki geri gelmesinler. hem hiç belli olmaz vücut vermeye başladıkça daha hızlanır kilo vermen merak etme. canım kendini iyi hissediyor musun? miden, böbrek taşı ağrıların falan nasıl? istersen hafta da 3 gün orta tempolu 1 saatlik yürüyüşle başlayabilirsin.
Ovulasyon gününde ise seninki erkek cnm.ben bi tek buna inanıyorum.
Çok tşk ederim.kizima arkadaş geliyor
evet canım olabilir. kendini çok yormadan hafif hafif başla.Midem iyi canım hafif yanma var ama o olacak buna şükür. Böbrek taşım çok su içince ağrı yok haftaya kontrolum var bende haftada 3 gün yarım saat yürüyüşle başlayım sonra artırırım diyorum bakalım.
Ovulasyon gününde ise seninki erkek cnm.ben bi tek buna inanıyorum.
Çok tşk ederim.kizima arkadaş geliyor
Öyle yapacam canım yarından itibaren başlıyorum :)evet canım olabilir. kendini çok yormadan hafif hafif başla.
Hayırlısı olsun inş cnmcanım bizimki tam ovu günü biliyorsun ki ovu testi kullanıyordum
En başta dua ile cnm.sonra da adet günlerin sasmiyorsa adetin 11.günü falan.sonra 1 hafta korunCanım benim bir oğlum var bi de kızım olsun istiyorum bana onerebilecegin bir yöntem var mı
bende 2 yıl sonra hamile kaldım. ama öncesinde operasyon geçirdim. operasyondan sonra ki2. ay hamile kaldım. doktor 6 ay süre vermişti. olmasaydı tüp bebek yaptıracaktıkBen yumurtlama akıntısı farkettim,o gün olmadı. Bir kaç gün önce olmuştu zaten.o yüzden olursa içerde kalan spermlerle olur dedim.ben 1.5 yıl dan sonra hamile kaldım.bende yumurtlama problemi vardı.ama hamile kaldığım ay yumurtlama akıntısıni farkettim
Cnm pasta yapt8m keki fazla kabarmasada guzel oldu visneli :))) snra canak kofte yaptim patates puresi pilav patlcn salatasi esim begendi heryere mum koydm isiklari sondurdm hosuna gitti cok:)Kanguru_ günaydın canımm, akşam nasıl menü hazırladın, nasıl geçti eşin beğenedi mi? üstü kapalı anlat bakalım
erigim kiz demisyi melisinkine erigimin tahmini dgru cikti ben erkek demstm :))kızlar bu arada diğer topikte gördümbaldamlasxixmelis 'in kızı olacakmış kimin tahminleri tuttu? beimki tutmadı ben erkek olur diyordum. gamzeli52 tatlım sen neler yapıyorsun? sanada kızın olacak demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?