Aynen. Ya bende eşimin telinden. Giriyorum simdi cok kötü. Telefonsuzluk.: (tmm ben gördüm sorun olmaz...ayyy telefondanda ne sinir bozucu bir tek sabahlari hemencik bakayim ne var ne yok diye girerim yada okuldaysam aralarda yoksa...laptopdan daha rahat oluyor yazmasi alintilamasi vesaire...
Gezdim valla şimdi girdim eve:)@elfkkk yarım nar iyidir candır
@ruzgar_02 geceniz güzel geçsin o beyazlık şişlik bi gecede pirtlayi veriyor inci gibi ama benimkinin işi bu defa zor köpek dişleri çıkacak çünkü
dudujan gez kız sefan olsun
Canım çok geçmiş olsun. Benim yiğenin rotafa aynen böyleydi bulamadılar 1 hafta en rota virüsü testi iste onun testi ayrı, uğraştırır hemen yapmazlar ben lab d çalışırken özel istenmedikçe yapmazdık haberin olsun.Kuzeyi şimdi uyuttum Dr gittik herşey normaldi yolda ishal kusma başladı hemen döndük gaita testi verdik temiz çıktı ama devam ediyor ilaç yazdı mecbur mamayida hiç sevmez yemekte yemiyor mecburen mam aldık içine katiyorux öyle böyle içiyor
Usutme ve dış üst uste geldi galiba yarım saatte uç dört kakalı bez
150 boy hoşgeldiniz bu arada yeni bir takım arkadaşı sanırım :)49,4 harika bir rakam )))) boyun ne kadar canim?
Gölcük. Sen nerdeydin? Yoksa komşu muyuz ?
Selam kızlar. Az önce geldim okuldan, gün boyu takip ediyorum sizi ama yazamıyorum. Bugünkü menüm :
Sabah : 2 kuru incir , 2 kuru kayısı, 1 fincan çay, 1 fincan adaçayı
Öğlen : yarımşar kase yayla çorbası ve kuru fasulye, bir dilim kek
Aksam : 1 kase çorba, 3 kasik pilav
Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm tb ekmek, dereotu, domates
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 2 kepçe karışık mercimek çorba, buharda pişmiş brokoli salatası, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 Trabzon hurması, 1 kase yoğurt
Akşam: 20 tane fırında pişmiş hamsi, 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı, bol yeşillikle salata
Ara: 1 elma, 1 sb tarçınlı süt ( arayı daha yemedim birazdan)
Kuzeyi şimdi uyuttum Dr gittik herşey normaldi yolda ishal kusma başladı hemen döndük gaita testi verdik temiz çıktı ama devam ediyor ilaç yazdı mecbur mamayida hiç sevmez yemekte yemiyor mecburen mam aldık içine katiyorux öyle böyle içiyor
Iyi aksamlar kızlar menumu. Paylasacagim.
Kahvaltı
2 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates. Salatalık.
Ara ogun
1durum çiğköfte
Kahve
Aksam
1 tabak taze fasukye
3 kasik pilav
Biraz yeşillik
Ekmek yok !
Sayılırsa. Eger 2 saat yuyurus ama normal tempoda
Kizlarrr. Telefonsuzluk. Cok kotu ya bugun verdim. Garantiye: (
Aynen yaa sinir oldum ymurtanin beyazini kopurene kdr cirptm guzrl kabarsn dye ama kabarmadi
susledm kalp seklimde kestim visne recelinin suyundan. Dokdm krem santi fln guzel oldu heralde mayhos mayhos iiimmm
Selam kızlar. Az önce geldim okuldan, gün boyu takip ediyorum sizi ama yazamıyorum. Bugünkü menüm :
Sabah : 2 kuru incir , 2 kuru kayısı, 1 fincan çay, 1 fincan adaçayı
Öğlen : yarımşar kase yayla çorbası ve kuru fasulye, bir dilim kek
Aksam : 1 kase çorba, 3 kasik pilav
Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm tb ekmek, dereotu, domates
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 2 kepçe karışık mercimek çorba, buharda pişmiş brokoli salatası, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 Trabzon hurması, 1 kase yoğurt
Akşam: 20 tane fırında pişmiş hamsi, 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı, bol yeşillikle salata
Ara: 1 elma, 1 sb tarçınlı süt ( arayı daha yemedim birazdan)
Kuzeyi şimdi uyuttum Dr gittik herşey normaldi yolda ishal kusma başladı hemen döndük gaita testi verdik temiz çıktı ama devam ediyor ilaç yazdı mecbur mamayida hiç sevmez yemekte yemiyor mecburen mam aldık içine katiyorux öyle böyle içiyor
Iyi aksamlar kızlar menumu. Paylasacagim.
Kahvaltı
2 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates. Salatalık.
Ara ogun
1durum çiğköfte
Kahve
Aksam
1 tabak taze fasukye
3 kasik pilav
Biraz yeşillik
Ekmek yok !
Sayılırsa. Eger 2 saat yuyurus ama normal tempoda
Kizlarrr. Telefonsuzluk. Cok kotu ya bugun verdim. Garantiye: (
canımcımkimyager1508 ve @cansute size zahmet bi bakın bakalım @judieee ne zaman izne ayirmisiz üçüncü haftaya listeye girebilir tabi +değilse karar defteri der ki üye kilo alarak dönemez dönmesi için filosunun %5inden fazlasını 6 aylık surede verememiş olmalı yada sağlık sorunu olmalı
günaydın canım benimmm, hiç sorma yaaa sabah erkenden gelip akşam da erkenden uyuyan biz
kızlar dünkü menüm. dün akşam arkadaşımla buluştuğum için yazamadım.
sabah: sandviç
öğlen: domates çorbası, 4 kaşık beşamel soslu tavuk, 2 kaşık pırasa, 1 kaşık acı ezme, yoğurt
ara: mandalina
akşam: menemen (az kaşar ve sucuklu) , 2 dilim tb ekmeği
günaydın tatlımm, evet yeni üyelerimiz var150 boy hoşgeldiniz bu arada yeni bir takım arkadaşı sanırım :)
günaydın canım benimmm, hiç sorma yaaa sabah erkenden gelip akşam da erkenden uyuyan biz
menün güzel canımm. bu hafta akşamları menünde hep ekmek gördümgenelde sen yemezdin ya akşamları dikkatimi çekti. ama zaten yavaş yavaş kilo koruma progmana geçmende fayda var
Tamam canım anladım hayırlısı olsun. Burda yapacak pek bişey yok, sıkıcı biraz ama ben seviyorum, iş yerlarimiz eve çok yakın öğlen eve gelebiliyoruz. Çocuklar büyüyene kadar burası ideal bize.canım ben kocaelide okudum. Bide kısa süren evliliğimdede gölcükte yaşamıştım, pek güzel anım yok o yüzden. şuanda istanbulda yaşıyorum
Tamam canım anladım hayırlısı olsun. Burda yapacak pek bişey yok, sıkıcı biraz ama ben seviyorum, iş yerlarimiz eve çok yakın öğlen eve gelebiliyoruz. Çocuklar büyüyene kadar burası ideal bize.
İstanbulu çok seviyoruz da korkutuyor bizi, yaşaması çok zor geliyor. Sadece gezmek için gidiyoruz, ama çok güzel...
Canim roto da çok yoğun bu o kadar değil sanırım dışında etkisi varGezdim valla şimdi girdim eve:)
Canım çok geçmiş olsun. Benim yiğenin rotafa aynen böyleydi bulamadılar 1 hafta en rota virüsü testi iste onun testi ayrı, uğraştırır hemen yapmazlar ben lab d çalışırken özel istenmedikçe yapmazdık haberin olsun.
Artık burdasin canım dış usutme birden vurdu ishal kusma devam ediyor işte 18inde listedesin deryacim sağolsun bakmış ona gore bi haftalık surectede diyete geri donersin@erigim kaptanım geçmiş olsun kötü birşey değildir inşallah pek uğrayamayınca buraya haberler geç geliyor
Çok sağol canimcanımcımjudiee 27 Kasımda 49,1 kg ile izne ayrılmış. 3. hafta liste de olacaksa 18 Aralıkta bildirim yapacak.
ben de bende inanılmaz alışveriş yaptım firmalara makyaj başlarına ışıltılı alliklara dünyayı verdim en son bronz alligida babama kitlesine bi kardeşe bi bana biz bide ne alırsak iki tane aliyor7zkızlar biri bana dur desin , bu haftadan beri aklım alışveriş yapmakta, sürekli internetten ruj, far, allık, kıyafet siparişi veriyorum.. depresyondayım deli gibi bişiler almak istiyorum ama artık durmam lazım yoksa ay sonuna kadar evden dışarı çıkamıcammnolurdu limitsiz bir kartım olaydı, zalimsin hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?