Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tmm ben gördüm sorun olmaz...ayyy telefondanda ne sinir bozucu bir tek sabahlari hemencik bakayim ne var ne yok diye girerim yada okuldaysam aralarda yoksa...laptopdan daha rahat oluyor yazmasi alintilamasi vesaire...
Aynen. Ya bende eşimin telinden. Giriyorum simdi cok kötü. Telefonsuzluk.: (

Gezdim valla şimdi girdim eve:)
Canım çok geçmiş olsun. Benim yiğenin rotafa aynen böyleydi bulamadılar 1 hafta en rota virüsü testi iste onun testi ayrı, uğraştırır hemen yapmazlar ben lab d çalışırken özel istenmedikçe yapmazdık haberin olsun.

güzel menü canımm tebrikler,

süper menü canımm tebrikler

ahhh canımm yaaa çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin tez vakitte inşaalllaahhh

güzel menü canım tebrikler

Aynen yaa sinir oldum ymurtanin beyazini kopurene kdr cirptm guzrl kabarsn dye ama kabarmadi
susledm kalp seklimde kestim visne recelinin suyundan. Dokdm krem santi fln guzel oldu heralde mayhos mayhos iiimmm

ohh mis gibi :) eline sağlık kuzumm. ne yaparsan yap aşk ile yappp :)

kek dışında iyi gitmişsin canım ama karbonhidratı azaltıyoruzz :)

afiyet olsun :)

canım çok geçmiş olsun

canım menülerinde bayağı iyileşme görüyorum, diyet moduna girdin hiç bozma :)

telefonsuzluğun nasıl bişi olduğunu tahmin edebiliyorum, çok fena alıştık bu illete valla

kızlar dünkü menüm. dün akşam arkadaşımla buluştuğum için yazamadım.

sabah: sandviç

öğlen: domates çorbası, 4 kaşık beşamel soslu tavuk, 2 kaşık pırasa, 1 kaşık acı ezme, yoğurt

ara: mandalina

akşam: menemen (az kaşar ve sucuklu) , 2 dilim tb ekmeği

canımcım judiee 27 Kasımda 49,1 kg ile izne ayrılmış. 3. hafta liste de olacaksa 18 Aralıkta bildirim yapacak.

kimyager1508 yine biz açtık tükkanı günaydın tatlımm
günaydın canım benimmm, hiç sorma yaaa sabah erkenden gelip akşam da erkenden uyuyan biz

menün güzel canımm. bu hafta akşamları menünde hep ekmek gördüm genelde sen yemezdin ya akşamları dikkatimi çekti. ama zaten yavaş yavaş kilo koruma progmana geçmende fayda var

dudujan ohhhh iyi yapmışsın gez tabikide, bende zamanında kayınvalidemlerekızıp kendimi eve kapatıp planlarımızı çok iptal etmiştim. şimdi çok pişmanım keşke yapmasaydım gezip tozsaydım, zaman benden gidiyor diye kendime çok kızmışımdır. onun için sen aynı hataya düşme canımm. değil kayınvalide kendi annen için bile hayatını erteleme canımm, bu günler geri gelmiyor, her fırsatı değerlendirmek lazım

150 boy hoşgeldiniz bu arada yeni bir takım arkadaşı sanırım :)
günaydın tatlımm, evet yeni üyelerimiz var sen nasılsın? okulun rahatladı mı biraz? canım senin iznin bu hafta bitiyor. haftaya listedesin. izne 49,1 kg ile ayrılmışsın ona göre kilo alıp gelme

evet canım yavaş yavaş geçiyorum,sebze yediğim için genelde daha sonrasında acıkmamak için tb ekmeği ekliyorum bazen. takip ettiğim diyetisyen örnek menülerinde öyle yapıyor. sebze, protein varsa 1 yada 2 dilim tb ekmeği ekliyor.bide dün dışarıda yemek zorunda kalınca mecbur kaldım :)

canım ben kocaelide okudum. Bide kısa süren evliliğimdede gölcükte yaşamıştım, pek güzel anım yok o yüzden. şuanda istanbulda yaşıyorum
Tamam canım anladım hayırlısı olsun. Burda yapacak pek bişey yok, sıkıcı biraz ama ben seviyorum, iş yerlarimiz eve çok yakın öğlen eve gelebiliyoruz. Çocuklar büyüyene kadar burası ideal bize.
İstanbulu çok seviyoruz da korkutuyor bizi, yaşaması çok zor geliyor. Sadece gezmek için gidiyoruz, ama çok güzel...

evet canım o açıdan güzel sakinliği.

kızlar biri bana dur desin , bu haftadan beri aklım alışveriş yapmakta, sürekli internetten ruj, far, allık, kıyafet siparişi veriyorum.. depresyondayım deli gibi bişiler almak istiyorum ama artık durmam lazım yoksa ay sonuna kadar evden dışarı çıkamıcamm nolurdu limitsiz bir kartım olaydı, zalimsin hayat

Kahvaltımı yaptım güzelce, papatya çayımı yudumluyorum. Bugün arkadaşım çağırdı " diyetteyim bişey hazırlama sakın" dedim ama kesin hazırlamıştır, kendisi zayıf ve yedirmeyi çok seviyo. Öğlen yemeden gideceğim. Salata varsa onu yemek niyetine sayarım, yarım dilim de börek ya da poğaça yerim ekmek niyetine. İnşallah sütlü tatlı vardır onu da ikindi ara öğünümde yerim. Akşama da pırasa yapmayı düşünüyorum ekmeksiz yersem bugünü badiresiz atlatmış olurum

Canim roto da çok yoğun bu o kadar değil sanırım dışında etkisi var
@erigim kaptanım geçmiş olsun kötü birşey değildir inşallah pek uğrayamayınca buraya haberler geç geliyor
Artık burdasin canım dış usutme birden vurdu ishal kusma devam ediyor işte 18inde listedesin deryacim sağolsun bakmış ona gore bi haftalık surectede diyete geri donersin
canımcım judiee 27 Kasımda 49,1 kg ile izne ayrılmış. 3. hafta liste de olacaksa 18 Aralıkta bildirim yapacak.
Çok sağol canim
ben de bende inanılmaz alışveriş yaptım firmalara makyaj başlarına ışıltılı alliklara dünyayı verdim en son bronz alligida babama kitlesine bi kardeşe bi bana biz bide ne alırsak iki tane aliyor7z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…