Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dur kız napıyosun, ihtiyacın olmayan şeyleri alma boşuna, internetten alışveriş yapıyormuş gibi yap parasını ödemeden kaç çok eğlenceli oluyo, almış kadar oluyorsun

Kızlar sipsak supurgenin kırıldı dün yenisini aldım netten ama benim kullandığım markanın torbasiz çıkmış onu aldım inşallah iyidir torbasiz sipsak kullanan var mi aranızda

Kızlar sipsak supurgenin kırıldı dün yenisini aldım netten ama benim kullandığım markanın torbasiz çıkmış onu aldım inşallah iyidir torbasiz sipsak kullanan var mi aranızda
şipşak süpürge dediğin nasıl oluyor kiiii

sorma ya bende allık, krem,maskara,baz,2 tane ruj fln aldım bordomsu,morsu rujlar aldım heyecanla gelmelerini bekliyorum :))

Dur kız napıyosun, ihtiyacın olmayan şeyleri alma boşuna, internetten alışveriş yapıyormuş gibi yap parasını ödemeden kaç çok eğlenceli oluyo, almış kadar oluyorsun

aslında ihtiyacım var gibiydi bazılarına :) arada farklılık iyidir artık ocaktada saçlarımı boyatcam daha sarıya bi imaj değişikliği yapayım

Günaydın 10numara takım kaptana ceza verilecek hastalık bitince inşallah kilo almadim yemin ederim tartiya çıkmaya hiç bu kadar korkmamistim

kaptan sen yinede dikkat et , öyle çok kalorili şeyler yeme hafif geçirmeye bak öğünleri al ver al ver yazık olur verdiklerine

İyi ki gitmişim canım çok eğlendim artık kaynanaya kızıp plan iptal etmeyecem alışveriş yapacam :)
Ayyyyyyyy ben dün neler aldım neler ben her makyaj malzemesini kullanamıyorum o yüzden benim aldığım bir marka var bir ruja 46 tl verdim sonra bot aldım,bir sürüde kitap cenk daha hepsnini görmedi :)
Canım ben sulu kullanıyorum çok memnunum ama dediğini hiç kullanmadım.

oww maşallah iyiymişş canım :) ben veremem galiba o kadar , 2 tane alırım o parayla diyip

Dik süpürge mi diyosun, bende arnica merlin vardı torbasız, çok güzel çekiyor ama torbasız olduğu için iç haznesine pislikler yapışıyo sürekli yıkamak gerekiyo

ben gittim yemeğimi yedim daha kimse bişi yazmamış :)

menümü yazayım o halde

sabah: çeyrek sandviç

ara: 3 tane eti form

öğlen: mercimek çorba, kuru fasulye, salata, yoğurt

ben gittim yemeğimi yedim daha kimse bişi yazmamış :)

menümü yazayım o halde

sabah: çeyrek sandviç

ara: 3 tane eti form

öğlen: mercimek çorba, kuru fasulye, salata, yoğurt
ayyy heveslendim bende yazayım
sabah: kaşarlı tost, şekersiz çay
ara :3 ufak mandalina
öğlen: ıspanak çorbası 1 kepçe, çok ufak karnıyarık, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, 2 bardak ayran ve bol salata

şipşak süpürge dediğin nasıl oluyor kiiii
Fantom hupcek aldım su günlük kullanım için canım büyük supurgeyi sürekli aciyorum malum mutfağı bugün bu saate kadar uç kere cektirdim kuzey çorba dışındakileri elinde yediği için bide mama sandalyesinde aşağı atma huyu var
Mümkün olduğunca abartmamaya çalışıyorum dün yemeklerin hepsini döktüm acaba benim sütünden mi oldu diye bugün bi yayla çorbası yaptım iki kase onu içtim valla
Eki Görüntüle 1713363 Sağdaki saç rengini düşünüyorum kızlar. Benim zaten ombre , bu bikaç ton açığı galiba.

bende çok beğeniyorummmm, bende böyle yaptırıcam doğumdan sonra, o zamana kadar saçımın boyasıda iyice akmış olur hem
renk güzel ama deryacim emzirme bitmeden boya yaptiramazsin kimyasal direk süte geçiyor ben niye bekliyorum

heee tamam anladım canımm, benimki toz torbalı olandan. canım omre yaptırmayı düşünüyorum zaten diplerimi boyatmıcam sadece uçlarına yapılıyor ya onun sakıncasının olmadığını düşünmüştüm

***10.takım 443.etap ***
erigim(77.8/ / /% )
keskee ( 59/ / /%)
elfkkk(68.7 / / /% ) 442.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 79 / / / %)

sosyoloji12( 69/ / /% )
Ahufizar(57.3/ / /% )
dudujan(108.6 / / /% )
Kralice Elsa(62.4/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:64 hedef kilosu: 55 giriş tarihi:20,11,2015/

10.takım ortalaması: %

Deneme suresinde ki uyeler

Drlch(54.5/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:54.5 hedef kilosu:50 giriş tarihi:2.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
hira1994(62/ / /%) yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu: giriş tarihi:3.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek

Puffer(80/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi:4.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek

Var canım bi kere o ortamı dokuyirsun malesef varmış çok araştırdım bende yıllarca boya yaptırdım şimdi bu rengi tanımıyorum ama sabır

@erigim benim hedefim 70 ; 45 gunde falan inşallah . Sonrasına bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…