- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Dur kız napıyosun, ihtiyacın olmayan şeyleri alma boşuna, internetten alışveriş yapıyormuş gibi yap parasını ödemeden kaç çok eğlenceli oluyo, almış kadar oluyorsunkızlar biri bana dur desin , bu haftadan beri aklım alışveriş yapmakta, sürekli internetten ruj, far, allık, kıyafet siparişi veriyorum.. depresyondayım deli gibi bişiler almak istiyorum ama artık durmam lazım yoksa ay sonuna kadar evden dışarı çıkamıcammnolurdu limitsiz bir kartım olaydı, zalimsin hayat
şipşak süpürge dediğin nasıl oluyor kiiiiKızlar sipsak supurgenin kırıldı dün yenisini aldım netten ama benim kullandığım markanın torbasiz çıkmış onu aldım inşallah iyidir torbasiz sipsak kullanan var mi aranızda
Canim roto da çok yoğun bu o kadar değil sanırım dışında etkisi var
Artık burdasin canım dış usutme birden vurdu ishal kusma devam ediyor işte 18inde listedesin deryacim sağolsun bakmış ona gore bi haftalık surectede diyete geri donersin
Çok sağol canim
ben de bende inanılmaz alışveriş yaptım firmalara makyaj başlarına ışıltılı alliklara dünyayı verdim en son bronz alligida babama kitlesine bi kardeşe bi bana biz bide ne alırsak iki tane aliyor7z
Dur kız napıyosun, ihtiyacın olmayan şeyleri alma boşuna, internetten alışveriş yapıyormuş gibi yap parasını ödemeden kaç çok eğlenceli oluyo, almış kadar oluyorsun
Günaydın 10numara takım kaptana ceza verilecek hastalık bitinceinşallah kilo almadim yemin ederim tartiya çıkmaya hiç bu kadar korkmamistim
İyi ki gitmişim canım çok eğlendim artık kaynanaya kızıp plan iptal etmeyecem alışveriş yapacam :)dudujan ohhhh iyi yapmışsın gez tabikide, bende zamanında kayınvalidemlerekızıp kendimi eve kapatıp planlarımızı çok iptal etmiştim. şimdi çok pişmanım keşke yapmasaydım gezip tozsaydım, zaman benden gidiyor diye kendime çok kızmışımdır. onun için sen aynı hataya düşme canımm. değil kayınvalide kendi annen için bile hayatını erteleme canımm, bu günler geri gelmiyor, her fırsatı değerlendirmek lazım
Ayyyyyyyy ben dün neler aldım neler ben her makyaj malzemesini kullanamıyorum o yüzden benim aldığım bir marka var bir ruja 46 tl verdim sonra bot aldım,bir sürüde kitap cenk daha hepsnini görmedi :)kızlar biri bana dur desin , bu haftadan beri aklım alışveriş yapmakta, sürekli internetten ruj, far, allık, kıyafet siparişi veriyorum.. depresyondayım deli gibi bişiler almak istiyorum ama artık durmam lazım yoksa ay sonuna kadar evden dışarı çıkamıcammnolurdu limitsiz bir kartım olaydı, zalimsin hayat
Kızlar sipsak supurgenin kırıldı dün yenisini aldım netten ama benim kullandığım markanın torbasiz çıkmış onu aldım inşallah iyidir torbasiz sipsak kullanan var mi aranızda
Canım ben sulu kullanıyorum çok memnunum ama dediğini hiç kullanmadım.
İyi ki gitmişim canım çok eğlendim artık kaynanaya kızıp plan iptal etmeyecem alışveriş yapacam :)
Ayyyyyyyy ben dün neler aldım neler ben her makyaj malzemesini kullanamıyorum o yüzden benim aldığım bir marka var bir ruja 46 tl verdim sonra bot aldım,bir sürüde kitap cenk daha hepsnini görmedi :)
Dik süpürge mi diyosun, bende arnica merlin vardı torbasız, çok güzel çekiyor ama torbasız olduğu için iç haznesine pislikler yapışıyo sürekli yıkamak gerekiyoKızlar sipsak supurgenin kırıldı dün yenisini aldım netten ama benim kullandığım markanın torbasiz çıkmış onu aldım inşallah iyidir torbasiz sipsak kullanan var mi aranızda
bende çok beğeniyorummmm, bende böyle yaptırıcam doğumdan sonra, o zamana kadar saçımın boyasıda iyice akmış olur hemEki Görüntüle 1713363 Sağdaki saç rengini düşünüyorum kızlar. Benim zaten ombre , bu bikaç ton açığı galiba.
Çok hoş küllü bi renk, güzel olur benceEki Görüntüle 1713363 Sağdaki saç rengini düşünüyorum kızlar. Benim zaten ombre , bu bikaç ton açığı galiba.
bende çok beğeniyorummmm, bende böyle yaptırıcam doğumdan sonra, o zamana kadar saçımın boyasıda iyice akmış olur hem
Çok hoş küllü bi renk, güzel olur bence
ayyy heveslendim bende yazayımben gittim yemeğimi yedim daha kimse bişi yazmamış :)
menümü yazayım o halde
sabah: çeyrek sandviç
ara: 3 tane eti form
öğlen: mercimek çorba, kuru fasulye, salata, yoğurt
Fantom hupcek aldım su günlük kullanım için canım büyük supurgeyi sürekli aciyorum malum mutfağı bugün bu saate kadar uç kere cektirdim kuzey çorba dışındakileri elinde yediği için bide mama sandalyesinde aşağı atma huyu varşipşak süpürge dediğin nasıl oluyor kiiii
Mümkün olduğunca abartmamaya çalışıyorum dün yemeklerin hepsini döktüm acaba benim sütünden mi oldu diye bugün bi yayla çorbası yaptım iki kase onu içtim vallasorma ya bende allık, krem,maskara,baz,2 tane ruj fln aldım bordomsu,morsu rujlar aldım heyecanla gelmelerini bekliyorum :))
aslında ihtiyacım var gibiydi bazılarına :) arada farklılık iyidir artık ocaktada saçlarımı boyatcam daha sarıya bi imaj değişikliği yapayım
kaptan sen yinede dikkat et , öyle çok kalorili şeyler yeme hafif geçirmeye bak öğünlerial ver al ver yazık olur verdiklerine
Eki Görüntüle 1713363 Sağdaki saç rengini düşünüyorum kızlar. Benim zaten ombre , bu bikaç ton açığı galiba.
renk güzel ama deryacim emzirme bitmeden boya yaptiramazsin kimyasal direk süte geçiyor ben niye bekliyorumbende çok beğeniyorummmm, bende böyle yaptırıcam doğumdan sonra, o zamana kadar saçımın boyasıda iyice akmış olur hem
heee tamam anladım canımm, benimki toz torbalı olandan. canım omre yaptırmayı düşünüyorum zaten diplerimi boyatmıcam sadece uçlarına yapılıyor ya onun sakıncasının olmadığını düşünmüştümFantom hupcek aldım su günlük kullanım için canım büyük supurgeyi sürekli aciyorum malum mutfağı bugün bu saate kadar uç kere cektirdim kuzey çorba dışındakileri elinde yediği için bide mama sandalyesinde aşağı atma huyu var
Mümkün olduğunca abartmamaya çalışıyorum dün yemeklerin hepsini döktüm acaba benim sütünden mi oldu diye bugün bi yayla çorbası yaptım iki kase onu içtim valla
renk güzel ama deryacim emzirme bitmeden boya yaptiramazsin kimyasal direk süte geçiyor ben niye bekliyorum
Var canım bi kere o ortamı dokuyirsun malesef varmış çok araştırdım bende yıllarca boya yaptırdım şimdi bu rengi tanımıyorumheee tamam anladım canımm, benimki toz torbalı olandan. canım omre yaptırmayı düşünüyorum zaten diplerimi boyatmıcam sadece uçlarına yapılıyor ya onun sakıncasının olmadığını düşünmüştüm
yapacak bişey yok o zamanVar canım bi kere o ortamı dokuyirsun malesef varmış çok araştırdım bende yıllarca boya yaptırdım şimdi bu rengi tanımıyorumama sabır
@erigim benim hedefim 70 ; 45 gunde falan inşallah . Sonrasına bakacağım***10.takım 443.etap ***
erigim(77.8/ / /% )
keskee ( 59/ / /%)
elfkkk(68.7 / / /% ) 442.etapta bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 79 / / / %)
sosyoloji12( 69/ / /% )
Ahufizar(57.3/ / /% )
dudujan(108.6 / / /% )
Kralice Elsa(62.4/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:64 hedef kilosu: 55 giriş tarihi:20,11,2015/
10.takım ortalaması: %
Deneme suresinde ki uyeler
Drlch(54.5/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:54.5 hedef kilosu:50 giriş tarihi:2.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
hira1994(62/ / /%) yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu: giriş tarihi:3.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
Puffer(80/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:80 hedef kilosu: giriş tarihi:4.12.2015-listeye 18.12.15 de girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?