Günaydin canim iyi gidiyor..sen nasilsin kilonu koruyabiliyormusunGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar. Nasılsınız, ramazan nasıl gidiyor?
Bende iyiyim şükür, ramazandan önce aldım biraz kendimi biraz serbest bıraktım ramazan tekrar gider diye 60 kg olmuştum şu an tekrar verdim en son 58,7 gördüm ramaza sonuna kadar bakalım ne kadar vericem. Sahur yapmıyorum iftarda da abartmadan yiyorum, zaten bir ara kazaları tutmuştum, aralıklı oruç yapmıştım o yüzden alışığım zorlanmıyorum hiç.Günaydin canim iyi gidiyor..sen nasilsin kilonu koruyabiliyormusun
Pilavı ekmeklemi sıyırdın yani
öyle olmuş
Allah iyiliğini versin bunca yıl şişmanım böle. Şey duymadimnapim çok güzel yapmışım
Pilavı ekmekle siyirdiktan sonramıdün de bi ağlayan pasta yaptım bugün bir dilim yicem. yemeden önce leslie 2 mile yapcam ama izin var mıı
Pilavı ekmekle siyirdiktan sonramı
Ben hala spora başlayamadim motivasyonun sifir ..depresyona girmesem iyi...seviyeyede uyamiyorum kaç gündür...çocuklar bir yandan benim odun bir yandan .hiç birşeye konsantre olamiyorum..anladimki sağlikli beslenmenin sağlam temeli spormuş..spor insani sağlikli beslenmeye motive ediyor...sporsuz sağlikli beslenmeyede konsantre olamiyorum..
bazen düzgün giderken kopukluk oluyor perihancım. üzülme. sen azimlisin devam edersin. sporu hafiften yapsan bile motive olursun. ağır hareketler yapma. sabah 15 dk akşamüzeri 15 dk bile seni motive eder. metabolizma hızını arttırır.Dikkat etmiyorum derken äyle abarti birşey yok aslinda ama ben ya hep ya hiç mantiğinda olduğum için biraz yasak birşey yesem bile motivasyonum düşüyo..neyse toparlanayim ben en iyisi..evde birde tadilat var ..yarinda oturma odasini yapcaz...spora başlayana kadar burda bende menümü paylaşayim ..daha dikkatli olurum böylelikle
çok şükür canım. kontrolü ihmal etmeKistlerim olduğunu söylediler yine. Bir sıkıntı yok. Yılda 1 kere kontrol sadece canım. Cok şükür.
Su nasıl olmaz.? Naptın canım sen?
Hayırlı sabahlar gezegencim
hıoşgeldin canım. hayırlı ramazanlar sana da. çok şükür iyiyiz umarım sen de iyisindirGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar. Nasılsınız, ramazan nasıl gidiyor?
vallah döverim seniKahvaltımı kaçamaksız hallettim ama şuan çayın yanında bir şeyler arıyorummm
telafi ettim ama olmamış mı
Bugün hıdrellez hepimiz iyi güzel dileklerde bulunalım hayırlı dualarımız kabul olsun bu virüs musibeti ülkemizden ve tüm dünyadan silinsin gitsin
Kendin bilirsin canim ama sen çok kaçamak yapiyorsun...bağirsaktaki sağliksiz bakterileri beslersek hep yemek istersin bu gibi yiyecekleri..birak ben pasta yemeği...kac gündür can sıkıntisindan karişik çerez ve çekirdek yiyorum..dünde 2 kaşik pirinc pilav yedim bu yediklerim bile beni vijdanen rahatsiz etti..2 gün önce eşimin doğum günüydü..1 dilim pasta yiyeceğime 1.5 yedim kizim yarim birakti diye ama sonra kendime çok kizdim...zaten çocuklarin artiklarini yiye yiye başlamiyormu kilo almamiz...dün de bi ağlayan pasta yaptım bugün bir dilim yicem. yemeden önce leslie 2 mile yapcam ama izin var mıı
Sağol canim desteğin için..haklisin azda olsa biryerden başlamam lazim...3 aylik emeğim yoksa çöpe gidecek..kaslarim toparlandi şu an..3 ay sonra zaten ancak kas gelişimi oluyormuş.önce toparlanma oluyormuş..bende devamini getireceğim inşallahbazen düzgün giderken kopukluk oluyor perihancım. üzülme. sen azimlisin devam edersin. sporu hafiften yapsan bile motive olursun. ağır hareketler yapma. sabah 15 dk akşamüzeri 15 dk bile seni motive eder. metabolizma hızını arttırır.
tabi menü paylaşmak da insanı çok kontrollü yapıyor bu da bir gerçek. hem menülerle yeni tarifler de öğreniyoruz. hem de fikir oluyor hepimizehadi moralini bozma devam et
Hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür, sende baya kilo vermişsin çok sevindim
bazen düzgün giderken kopukluk oluyor perihancım. üzülme. sen azimlisin devam edersin. sporu hafiften yapsan bile motive olursun. ağır hareketler yapma. sabah 15 dk akşamüzeri 15 dk bile seni motive eder. metabolizma hızını arttırır.
tabi menü paylaşmak da insanı çok kontrollü yapıyor bu da bir gerçek. hem menülerle yeni tarifler de öğreniyoruz. hem de fikir oluyor hepimizehadi moralini bozma devam et
çok şükür canım. kontrolü ihmal etme
hıoşgeldin canım. hayırlı ramazanlar sana da. çok şükür iyiyiz umarım sen de iyisindir
vallah döverim seni
Hayirlisi olsun canim..burdada okullar açilacak dediler yine ertelendi...Bugün işe başladım kızlar
Şoförler bile abla zayıflamışın dedi. Şakaya vurdum şişmanmıyım ben dedim. Ama bana sor ayaklarım yere basmıyor
ne güzel bak sana motivasyon olmuşBugün işe başladım kızlar
Şoförler bile abla zayıflamışın dedi. Şakaya vurdum şişmanmıyım ben dedim. Ama bana sor ayaklarım yere basmıyor
evet sorma uzun süredir 80 lerin başlarındaydım inemiyordum. üstüne 90 lara yaklaştım. şimdi yeniden 80 lerin başına indim ama artık sıra 70 lerdeHoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür, sende baya kilo vermişsin çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?