Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bu durum beni acayip gaza getirdi. Şimdi ben de 75 le falan kalsam hamile doğumdan sonra onunda altına inerim tabi dikkat ederek çok mutlu oldum gerçekten

Canım bu durum beni acayip gaza getirdi. Şimdi ben de 75 le falan kalsam hamile doğumdan sonra onunda altına inerim tabi dikkat ederek çok mutlu oldum gerçekten
darısı başımaaa ben nedense kendim için hiç böyle düşünemiyorum, kilo veremeyeceğimi aşırı kilo alacağımı düşündükçe stres oluyorum tabi stres oldukça karnım acıkıyor sanki nasıl bir psikolojiyse artık

Ben de ilk hamileliğimde nasıl Olsa alırım kilo diye düşünüp kendimi saldım 67 den 84 e falan çıktım. Dogumdan iki ay sonra 72 ydim ama nasıl olsa emziriyorum sütüm olsun diyerek yedim rahat rahat ve oğlum dört yaşında ben 79.5 kiloyum. Artık kesinlikle dikkat edeceğim hamile kalırsam

Ya kızlar bi de ben 2. Çocuk konusunda daha kesin karar veremedim acaba erken mi daha, yani oğlum çok istiyor hatta okulda arkadaşlarına benim kardeşim olacak demiş herkes beni hamile sanıyor tabi gobusum de bunu destekliyor
Ama ben korkuyorum biraz

yok ben salamıyorum işte ama nasip artık ben dikkat ederim edebildiğim kadar gerisine bakıcaz artık

canım oğlun zaten 4 yaşına gelmiş, zaten 1-2 ayda hamiş kalana kadar geçer, yani sen doğum yapana kadar neredeyse 1 yıl geçer bu arada oğlun 5 yaşına gelir. zaten ya ilkokula başlayana kadar yap yada 2. sınıfta yap kardeş. kesinlikle 1. sınıfta yeni doğmuş bi kardeşi olmasın. pedagoglar önermiyor.

benim metabolizma hızım yaklaşık 1400 kcal'di. geçen hafta ttartıda tekrar ölçtüm 2400 kcal çıktı. hamilelikte bu kadar artar mı???

Bilemedim ki canım, doktoruna danış bence . benimde şuan yaklaşık 1400 lerde, kilo vermek için 1100 kalori civarlarda yemem gerekiyor zaten diyetin ilk aylarında kalorilerimi sayıyordum 1100 ü aşmıyordum

kimyager1508 deryacim yanlış o hesap günlük kalori değerini boy yılına gore hesapla üzerine 400cal ekle bunlarda yumurta süt ve süt urunleri için zaten

Kızlar bugün hamilelik öncesinde giydiğim bi pantolonumu denedim, üzerime oldu. 58 Kiloyla hamile kalmıştım, eski halime dönmeme çok az kaldı

Bugün ki menü

Sabah
1fincan sütlü kahve büyük
1dlm ekmek iki yumurta 1kk peynir 3zeytin

Ara
10 fıstık çiğ

Akşam
1kase çorba
1patates haşlanmış
Salata

Birazdan çay keyfi sonra eşim kuzeyle oynarken spor

Teşekkürler canım, listeyi kopyaladım. Özellikle haftasonu kısmını çok beğendim. Geç kalkınca ne yiyeceğimi bilemiyordum, bu listeyi uygularım bundan sonra.

bn bugun kndıme okdr kızdım kı ağlıcaktm sınırden ya. bildgin aç gezıyorm odem nedır arkadas :@@ maydonozla arkadas oldum bugun 2 bardk içtm maydonoz suyu bırazdan bı bardk dha odemin gramı kalmasın vucudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…