- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Diyetisyene para vermek istemeyen koca profili gördüm ben deHayır benimki kesin o yüzden böyle konuşur ben anlarım asıl niyetini
eğer kendide isterse ilerleyen haftalarda hedef kiloyu revize ederiz.Aynı şeyi düşünmüştüm ben de
Canım bu durum beni acayip gaza getirdi. Şimdi ben de 75 le falan kalsam hamile doğumdan sonra onunda altına inerim tabi dikkat ederekcanım benim bir arkadaşım bebek için 120den 75 e düştü sonra hamile kaldı doğuma 83le gitti taş gibide bir oğlu oldu ama sürekli diyetisyendeydi. Sen eşini yanlış yerden vurmuşsun ben şimdi kilo alırsam bebem iyi gelişmez gelişimi için mutlaka gitmem lazım falan diye ikna yöntemi dene bencearkadaşım öyle yapmıştı şimdi de 57-60 arasında kilosu gidip geliyormuş.
darısı başımaaaCanım bu durum beni acayip gaza getirdi. Şimdi ben de 75 le falan kalsam hamile doğumdan sonra onunda altına inerim tabi dikkat ederekçok mutlu oldum gerçekten
48 yapacagim onu))kızzzz senin hedef kilon 50 'miş senin listeye girmenle çıkman bir olacak
Ben de ilk hamileliğimde nasıl Olsa alırım kilo diye düşünüp kendimi saldım 67 den 84 e falan çıktım. Dogumdan iki ay sonra 72 ydim ama nasıl olsa emziriyorum sütüm olsun diyerek yedim rahat rahat ve oğlum dört yaşında ben 79.5 kiloyum. Artık kesinlikle dikkat edeceğim hamile kalırsamdarısı başımaaaben nedense kendim için hiç böyle düşünemiyorum, kilo veremeyeceğimi aşırı kilo alacağımı düşündükçe stres oluyorum tabi stres oldukça karnım acıkıyor sanki nasıl bir psikolojiyse artık
yok ben salamıyorum işte ama nasip artık ben dikkat ederim edebildiğim kadar gerisine bakıcaz artıkBen de ilk hamileliğimde nasıl Olsa alırım kilo diye düşünüp kendimi saldım 67 den 84 e falan çıktım. Dogumdan iki ay sonra 72 ydim ama nasıl olsa emziriyorum sütüm olsun diyerek yedim rahat rahat ve oğlum dört yaşında ben 79.5 kiloyum. Artık kesinlikle dikkat edeceğim hamile kalırsam
canım oğlun zaten 4 yaşına gelmiş, zaten 1-2 ayda hamiş kalana kadar geçer, yani sen doğum yapana kadar neredeyse 1 yıl geçer bu arada oğlun 5 yaşına gelir. zaten ya ilkokula başlayana kadar yap yada 2. sınıfta yap kardeş. kesinlikle 1. sınıfta yeni doğmuş bi kardeşi olmasın. pedagoglar önermiyor.Ya kızlar bi de ben 2. Çocuk konusunda daha kesin karar veremedim acaba erken mi daha, yani oğlum çok istiyor hatta okulda arkadaşlarına benim kardeşim olacak demiş herkes beni hamile sanıyor tabi gobusum de bunu destekliyor
Ama ben korkuyorum biraz
benim metabolizma hızım yaklaşık 1400 kcal'di. geçen hafta ttartıda tekrar ölçtüm 2400 kcal çıktı. hamilelikte bu kadar artar mı???
zaten bana da 1000 kalorilik artış çok geldi canımmkimyager1508 deryacim yanlış o hesap günlük kalori değerini boy yılına gore hesapla üzerine 400cal ekle bunlarda yumurta süt ve süt urunleri için zaten
Canimm benim telefon. Yok garantiye verdim yazmıştım. buraya akşamları girebiliyorum diye kilom suan. 61.0
Teşekkürler canım, listeyi kopyaladım. Özellikle haftasonu kısmını çok beğendim. Geç kalkınca ne yiyeceğimi bilemiyordum, bu listeyi uygularım bundan sonra.kızlar size menü seçerken yardımcı olsun diye , internette bi diyetisyenin hazırladığı 1 haftalık menüyü paylaşacağım.
Pazartesi
Kahvaltı, tam buğday ekmekli peynirli tost
Öğle Yemeğ,i 1 tabak kuru fasülye, 1 kase yoğurt
Ara Öğün 1 adet yeşil elma
Akşam Yemeği , 6 kaşık bulgurlu pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
Salı
Kahvaltı, 1 kase süt, 4 kaşık kuru meyveli müsli
Öğle Yemeği, ızgara köfte, ayran, salata
Ara öğün, sütlü kahve
Akşam Yemeği 100 gram kepekli, peynirli makarna
Çarşamba
Kahvaltı, 1 bardak süt, 2 hurma, 3 ceviziçi
Öğle Yemeği Ton balıklı salata, esmer ekmek
Ara Öğün 1 avuç leblebi
Akşam Yemeği, 6 kaşık bulgurlu ıspanak, yemeği, 1 kase yoğurt
Perşembe
Kahvaltı, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, domates kurusu
Öğle Yemeği, Tam buğdaylı salata, 1 kutu ayran
Ara Öğün 4 adet kestane
Akşam Yemeği Etli, bulgurlu kuru biber, patlıcan dolması, 1 kase yoğurt
Cuma
Kahvaltı, 1 bardak kefir, 10 iç badem, 2 gün kurusu
Öğle Yemeği , 1 porsiyon etli nohut yemeği, 1 kase yoğurt
Ara Öğün 1 kupa sıcak çikolata
Akşam Yemeği, Izgara balık, esmer ekmek, salata
Cumartesi
Geç Kahvaltı 2 yumurtalı yulaf kepekli omlet, 2 dilim çavdarlı ekmek, 2 dilim peynir, 5 zeytin, roka, maydanoz, kaypa biber, 1 greyfurt, 1 tatlı kaşığı bal
Ara Öğün 1 bardak boza
Akşam Yemeği, 120 gr ızgara et, 4 kaşık bulgur pilavı, salata
Pazar
Geç Kahvaltı 2 yumurtalı menemen, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim peynir, 5 zeytin, roka, maydanoz, kapya biber, 1 portakal, 1 tatlı kaşığı bal
Ara Öğün 1 kupa sahlep
Akşam Yemeği, 1 tabak karnabahar-brokoli-brüksel lahanası haşlaması, esmer ekmek, 1 kase yoğurt
Senin hedefin kaçtı canım? Şu anda aynı sayılırız bundan sonrasını birlikte verelim:)Canimm benim telefon. Yok garantiye verdim yazmıştım. buraya akşamları girebiliyorum diye kilom suan. 61.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?