Haklısın canım, zaten şimdi yapmazsam en az iki yıl beklemeyi düşünüyorumcanım oğlun zaten 4 yaşına gelmiş, zaten 1-2 ayda hamiş kalana kadar geçer, yani sen doğum yapana kadar neredeyse 1 yıl geçer bu arada oğlun 5 yaşına gelir. zaten ya ilkokula başlayana kadar yap yada 2. sınıfta yap kardeş. kesinlikle 1. sınıfta yeni doğmuş bi kardeşi olmasın. pedagoglar önermiyor.
bn bugun kndıme okdr kızdım kı ağlıcaktm sınırden ya. bildgin aç gezıyorm odem nedır arkadas :@@ maydonozla arkadas oldum bugun 2 bardk içtm maydonoz suyu bırazdan bı bardk dha odemin gramı kalmasın vucudumda
Canim valla 53 e dussem. Cok oyi olcak sen kac kilo istiyorsunSenin hedefin kaçtı canım? Şu anda aynı sayılırız bundan sonrasını birlikte verelim:)
Ben de 55 te sabitlemek istiyorum daha fazlası çok zayıf kaçar bana. Hadi bakalım birlikte verelim:)Canim valla 53 e dussem. Cok oyi olcak sen kac kilo istiyorsun
Bekledikcede ertelenir zaten yap senHaklısın canım, zaten şimdi yapmazsam en az iki yıl beklemeyi düşünüyorum
Kaç bardak içmiş ki bir kafiCanim günde 1 bardak sabah AC kqrnina yeter. Fazlasi bobreklerini yorar, tansiyon düşüklüğü yapar. Hem sen emziriyirsun ya sütüne etkisi olabilir. Gerçi @erigim daha iyi bilir sut konusunu.
Hadi bakalım sende hamileyim dede tamam olsunYanlis alarm olmamisim kızlar: )
Unuttum onu tartildin mi bugün@erigim bugun esimin telini. Alcam telefonsuz olmuyo ya
sporsuz gitmezGecen hafta coook sinir olmustum kilo veremedim diye..umarim bundan sonra da boyle duzenli gider kilolarben kendime kalem etek aldim yaa, biraz daha zayiflayip icine girmem sart
@erigim bence de bana hamsi yemek yariyorkarnimin tam olarak doydugu gunler, balik gunleri
Ahh bir de su gobegim erise.. Hala hamile gibiyim.. Bu sezeryan da lanet bisey yaa
Aslında bu kilo ile kalmak beni biraz korkutuyor @erigim diger doğumdan 12 kilo yapıştı üstüme şimdi de aynısı olursa diyeBekledikcede ertelenir zaten yap sen
akışına bırak bebekler asla hesaba uymazAslında bu kilo ile kalmak beni biraz korkutuyor @erigim diger doğumdan 12 kilo yapıştı üstüme şimdi de aynısı olursa diyeama Olursa da ocakta olmalı ki izin olayını ayarlayip 1 yılı kapatayim evde ... kafamda deli sorular
tebrikler E Etabiti [/QUOTE]
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 443.ETAP SONUC LİSTELERİ
4- 11 Aralik 2015
TAKIM DERECELERİ
...................4.TAKIM % 1,065
.................6. TAKIM % 1,020
....................7. TAKIM % 0.864
BİREYSEL DERECELER
6.takımdan...........................elmasalyangozum............................ %2.51
10.Takımdan.....................sosyoloji12..........%2,32
4.takımdan.....................shrrr.................%2,18
Ouuuuv daha da mutlu oldum simdiii, sagolun kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?