Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen
Aynen csnim verelim birlikte kurtulalım kilolardan uff bende spor yapamıyorum yaaa

ay ben de durum bildireyim de yarın avmye gidiyorum hamburger patates filan kötü bakıyorum artık onlara biri dürtmezse yemem artık alternatif değil onlar yarın ızgara veya döner yerim bunlara ne kadar izin var bilmem gerek sağlıklı değil sonuçta hepsi dışarda

genel olarak da bütün izin boyunca boğazımı tutamadım tabii ama telafi ettim spor baya yaptım vakit buldukça bugün cips yedim ama bıraktım bir yerde aklım gitmedi sonra da

Geçti gitti zaten canim. Artik önümüzdeki cumalqra bakicaz :))

@erigim maydonoz kurunu Kanguru_ biraz abqrtip 2 bardak içmiş daha da icicem demiste ondan bi tane yeter dedim :)))
Icmedm cnm dha yarin sabah ac karnina icicem dedigin gibi. Bi haftadenicem bakalm nolcak.

E Etabiti ooooo twbrik ederim eski gunlerine dondun yine. Sen napiyon ya sporda yok nasil veriyon bu kilolari sirrini acikla bakm :)))

Icmedm cnm dha yarin sabah ac karnina icicem dedigin gibi. Bi haftadenicem bakalm nolcak.

E Etabiti ooooo twbrik ederim eski gunlerine dondun yine. Sen napiyon ya sporda yok nasil veriyon bu kilolari sirrini acikla bakm :)))

Sagil canim, darisi basina..
Sirrim tabii ki yedigim hamsiler
Vallahi canim 1,5 aydir agzima ekmek, makarna,pilav surmedim. Simdiye kadar en fazla 4-5 sefer kacamak olarak kek borek yemisimdir, onlarda coook cok kucuk miktarlarda. Bol bol sebze, kahvaltida da bolca zeytin tuketiyorum..Biliyorsun zaten su icemyorum, spor da yok. Keske onlari da yapabilsem de daha cok verebilsem..

Masallah cnm
Bnm kacamaklarim oluyo ya ama bu hafta insallah diyeye yeni baslamis gibi hevesli gitmek istiyorum. Motivasyonim cok dusk kac gundur. Insallah duzelirimde veririm guzelce su margarinleri

Masallah cnm

Bnm kacamaklarim oluyo ya ama bu hafta insallah diyeye yeni baslamis gibi hevesli gitmek istiyorum. Motivasyonim cok dusk kac gundur. Insallah duzelirimde veririm guzelce su margarinleri
Biliyorsun ilk 2 hafta ben de boyleydim. Birkac kilo verince gaza geldim, motivasyonum artti. Bir de burda yazinca, takimda cekusme faan olunca, daha da iyi oluyor.
Gerci takim bir turlu toparlanamadi bu aralar, @erigim in bir darbe yapmasi lazim rekabet, takim ici yaris falan kalmadi. Kuzey iyilessin de, kaptan bir silkelesin bizi

Daha iyi canım keyfi yerine geldi biraz
kimyager1508 kixmakta haklı çünkü ben seni izne ayirmadim diyetin sekteye uğramasına izin hakkını boşa kullanma diye ama sen diyeti bi kenara bırakıp yemissin ki kilo almissin önceki haftaya gore vermissin ama listeye gire listeyi eksiye çekiyorsun onu demek istemiştir
@erigim suan ki.kilom 61.0 ama surekli değişiyor bi cikiyo bi iniyo ya fazla cikmiyo ama en fazla 62 oluyor: ))
Tatlım cuma sabah tartiliyoruz bi inip çıkma hafta içinde olur bana lazım olan cuma sabah yoksa listeye nasıl gireceksin
Ayyy ALLAH korusun @erigim kizim daha cok küçük bende hep korkarım olcam diye ama ınş olmam daha
Hi o zaman sen dur isteyenlere yol ver :)

telafi olarak da 8km koşu yürüyüş
K neler yaptın ızgara köfte bol salata ye ayrıca cips de neymiş dimi cezalarıni cekmissin Aferin hadi don artık diyettesin cuma listedesin bak
@erigim maydonoz kurunu Kanguru_ biraz abqrtip 2 bardak içmiş daha da icicem demiste ondan bi tane yeter dedim :)))
Oww kız abartma bir bardak kafi fazlası bobrek yorar
sanirim artık daha fazla vakit ayiracagim buraya ve aldığım bir karar su ki oyalanmayacagiz artık ben dahil takımda oyalanan çok aylar oldu bi kısım süper veriyor bi kısım al ver yapıyor

Günaydın geçmiş bitti iyi hafta sonları

*sarı kart uygulaması aktif bu cumadan itibaren iki hafta üst üste kilo veremeyen sarı kart alır ve sarı kart ilk üçe girilirse silinir

*günlük 5msj bahanesiz herkeste goreceğim aksi halde msj sayısını kafasına takmayan takım varsa transfer isteyebilirsiniz (sağlık hastalık gibi özel durumları belirtiniz)

*@Ahufizar katılımın yok ses haber yok mantıklı bir açıklanan olduğunu düşünüyorum cumaya kadar vaktin var yine bir ses seda olmazsa üzülerek diskalifiye etmek durumunda kalacağım

*yeni gelen arkadaşlar pek vakit ayiramadim dış hastalık derken ben Ayfer 10aylik bir oglum var hala emziriyorum 63ile hamile kaldım 76ile doğuma gittim hamileliğin de gayet normal bir kilo aldım (riskli olduğu için ilk 4-5ay zaten yatakta geçti) hareketsizliğe rağmen ya sonra işte sonra spinalin etkisiyle gelince 83u gordum çocuk çıkmış yerine iki uç çocuk koymuşlardı bir haftada 73e hiçbirşey yapmadan indim. oğlumun emme grevleri emmek istememesi derken süt olsun emsin diye uğraşırken ben oldum 83 şuan 77-78 im
Bu takım on numara gerçekten in numara her bireyi ayrı değerli bu nedenle son zamanlarda bu değerli bireylerde bi salma var ama artık zopa elimde

@erigim cok guzel kararlr almissin valla.
bide ben senden bse istyem bni biriyle eselstr ama oyle biri olsun ki surekli kamcilasin beni motivasyonumu arttirsin gaza getirsin. Bu hafta super kilo vermek istyrm. Gün fln umrumda degil gitmicm güne gidersemdr sadece cay icicm artik boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…