Aynen csnim verelim birlikte kurtulalım kilolardan uff bende spor yapamıyorum yaaaBugünkü menüm
Sabah: 1 dilim peynirli börek
Ara: 2 küçük hurma, 6 fındık
Öğlen: 1 kase tavuksuyu çorba, 1 tabak bamya yemeği, 1 dlm tb ekmek
Ara: 4 kaşık lor peyniri, 1 elma
Akşam: 3 ızgara köfte, 4 tane elma dlm patates, 1 bardak kefir ayranı
Ara: 1 Trabzon hurması
@erigim hosgeldin canim kaptanim.nasil olduuu mavis oglun?kimyager1508 sen bana kizmssn ama ben bildrm yapmadgm gecen cuma 71.7 idim ve yazmstm haatta buraya bu hafta o kiloyu odemi attim aslnda ama yinede bi onceki haftya gore kilo alms gozukuyrm iste bunuda yazmstim
Icmedm cnm dha yarin sabah ac karnina icicem dedigin gibi. Bi haftadenicem bakalm nolcak.
Bnm kacamaklarim oluyo ya ama bu hafta insallah diyeye yeni baslamis gibi hevesli gitmek istiyorum. Motivasyonim cok dusk kac gundur. Insallah duzelirimde veririm guzelce su margarinleriSagil canim, darisi basina..
Sirrim tabii ki yedigim hamsiler
Vallahi canim 1,5 aydir agzima ekmek, makarna,pilav surmedim. Simdiye kadar en fazla 4-5 sefer kacamak olarak kek borek yemisimdir, onlarda coook cok kucuk miktarlarda. Bol bol sebze, kahvaltida da bolca zeytin tuketiyorum..Biliyorsun zaten su icemyorum, spor da yok. Keske onlari da yapabilsem de daha cok verebilsem..
Biliyorsun ilk 2 hafta ben de boyleydim. Birkac kilo verince gaza geldim, motivasyonum artti. Bir de burda yazinca, takimda cekusme faan olunca, daha da iyi oluyor.Masallah cnm
Bnm kacamaklarim oluyo ya ama bu hafta insallah diyeye yeni baslamis gibi hevesli gitmek istiyorum. Motivasyonim cok dusk kac gundur. Insallah duzelirimde veririm guzelce su margarinleri
Daha iyi canım keyfi yerine geldi biraz@erigim hosgeldin canim kaptanim.nasil olduuu mavis oglun?kimyager1508 sen bana kizmssn ama ben bildrm yapmadgm gecen cuma 71.7 idim ve yazmstm haatta buraya bu hafta o kiloyu odemi attim aslnda ama yinede bi onceki haftya gore kilo alms gozukuyrm iste bunuda yazmstim
Tatlım cuma sabah tartiliyoruz bi inip çıkma hafta içinde olur bana lazım olan cuma sabah yoksa listeye nasıl gireceksin@erigim suan ki.kilom 61.0 ama surekli değişiyor bi cikiyo bi iniyo yafazla cikmiyo ama en fazla 62 oluyor: ))
Hi o zaman sen dur isteyenlere yol ver :)Ayyy ALLAH korusun @erigim kizim daha cok küçük bende hep korkarım olcam diye ama ınş olmam daha
ay ben de durum bildireyim de yarın avmye gidiyorum hamburger patates filan kötü bakıyorum artık onlara biri dürtmezse yemem artık alternatif değil onlar yarın ızgara veya döner yerim bunlara ne kadar izin var bilmem gerek sağlıklı değil sonuçta hepsi dışarda
genel olarak da bütün izin boyunca boğazımı tutamadım tabii ama telafi ettim spor baya yaptım vakit buldukça bugün cips yedimama bıraktım bir yerde aklım gitmedi sonra da
K neler yaptın ızgara köfte bol salata ye ayrıca cips de neymiş dimi cezalarıni cekmissin Aferin hadi don artık diyettesin cuma listedesin baktelafi olarak da 8km koşu yürüyüş
Oww kız abartma bir bardak kafi fazlası bobrek yorar
sanirim artık daha fazla vakit ayiracagim buraya ve aldığım bir karar su ki oyalanmayacagiz artık ben dahil takımda oyalanan çok aylar oldu bi kısım süper veriyor bi kısım al ver yapıyorBiliyorsun ilk 2 hafta ben de boyleydim. Birkac kilo verince gaza geldim, motivasyonum artti. Bir de burda yazinca, takimda cekusme faan olunca, daha da iyi oluyor.
Gerci takim bir turlu toparlanamadi bu aralar, @erigim in bir darbe yapmasi lazimrekabet, takim ici yaris falan kalmadi. Kuzey iyilessin de, kaptan bir silkelesin bizi
Gecmis olsun cnm salgin var herladr bizmkide nezlr olmus burnu akiyo hepGünaydın herkese, bizim kız yine hasta. Kreşten alıp alıp geliyo mikropları. Sabaha kadar ateş düşürdüm. Şimdi de 38 C ateşi
Havalar soğudu ya başlar artık hastalıklar. Çok geçmiş olsun. Bu hafta senden güzel bi performans bekliyorum baya azimlisin, hadi iyi kilo vermelerGecmis olsun cnm salgin var herladr bizmkide nezlr olmus burnu akiyo hep
Insallah cnm ama genelde azimli oldgm hafta kilo veremyrmHavalar soğudu ya başlar artık hastalıklar. Çok geçmiş olsun. Bu hafta senden güzel bi performans bekliyorum baya azimlisin, hadi iyi kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?