Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O da var ama ben hareket edince daha çok acıkıyorum şu diyet kafasına giremedim hala

yorucu ama o yorgunluğu bile özlemişiz onu farkettim
ben de istemezdim tabii ama bu seferlik bu kadar

Sorma her şeyi çok özledik

anam anaaamm dökülüyoruz cogumuz artidayiz cumaya duzelmezsek mazallah sonuncuyuz

Ben de çok vicdan azabı çekiyorum bu konuda bugün bisikletimi tamire getirdim artık başlıcam

kızlar ya benim de +100 gram
71.6 idim 71.7 çıktım bugün ben hiç kaçamak falan yapmadım ki neyi yanlış yapıyorum acaba
Canim sana tavsiyem ara öğünlerde 2 kaşik cevizli tarçinli Tahin ye hem bağirsaklarini çaliştirir hem vitamin alirsin...kan grubun ne bilmiyorum ams eyer A grubunda isen süt yoğurt peynir fazla tüketme...hem fazla süt ürünleri sivilceye sebep oluyor..sporada başlarsan kilo daha hizli gidecek

kan grubum 0rh+ tahinli cevizi deneyeyeyim teşekkürler

Evet arkadaşlar bugün ölçü alışımın 3. Günü
Diğer yerler sabit ama dünkü bacak çalışmasından sonra
Üst bacak yağ 2 cm
Alt bacak yağı 1 cm incelme
Işte sporun sonucu...

Bende şimdi yapcam sporumu...programi sil baştsn yapcam düzeni bozulduğu için..

ben arti gelmedim henuz hic ama icler acisi sekilde gidim gidim kilo veriyorum bi ayda 3 kg verdim sadece spor yapmam lazim benim de

abla bi haftaya evime geciyorum spora da basliycam insallah. cocugu babasina birakip disarda yuruyus yapmaya niyetim var. yasak bana ama boyle kilo veremiyorum yarim saat tempolu yurusem yeter

Selam
O kadar spor henüz etkisini göstermedi
Kilom 78.1 ne yukarı ne aşağı
Bakalım 3 gündür 78.1

canim o bi anda dusecek

BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?

Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnek:
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.

Not: Üyenin benim tarafımdan düzenlenecek olan kayıt bilgilerinde, baskül değişimi ile meydana gelmiş olan artış/eksilme hem üyenin giriş kilosunda hem de hedef kilosunda aynı oranda artış/eksilme meydana getirecek ve ilgili revizasyon tarafımca yapılacak ve ilgili etap raporunda bilgi aktarımı yapılacaktır

moni Gulhan1

perihan abla benim buyeni baskül 200 gr fazla tartiyor. ben mesela suan yeni baskule gore - 300 ama aslinda - 500 üm. artik yeni tartimla devam edicem. bunu listeye yansitmaliyiz bu hafta sence?? sonucta 200 gr az degil takim icin

Bence sorun olmaz canim ama en son karari yine kaptanimiz moni verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…