- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
deneme süresini uzatabiliyorduk değil mi? ben atlamışımKilo aldigin icin listeye alamiyirum canim uzgunum haftaya gireceksin artik yeni uyeler kilo almissa giremiyor
Evet canim sureyi uzatiyoruz fark etmez aramizda yarista nasil olsa haftaya kilo verir mis gibi girer yuzdesiyledeneme süresini uzatabiliyorduk değil mi? ben atlamışım
maydonozdan mi bilmem dun +400odem vardi bugun+100odem kalmis ama hala cok sisim bugunde yapiyim yatmadankızlar trt1'i izleyin.şems arslan var.maydanoz kürünü anlatacak, ilgililere duyurulur.
bence bikaç gün daha devam et canımm. inan çok faydalı. hem de c vitamini. ama süte etki ediyor mu bilmiyorum.maydonozdan mi bilmem dun +400odem vardi bugun+100odem kalmis ama hala cok sisim bugunde yapiyim yatmadan
aaaaa evet yaaaa, dün akşamda bildirim yapmıştı kuzucuk. cansu haftaya listede olacaktı değil mi?Anam judiee unuttuk ya izni bitti
Evet canim 442de ayrilmis kilo almadiysa 445de gireraaaaa evet yaaaa, dün akşamda bildirim yapmıştı kuzucuk. cansu haftaya listede olacaktı değil mi?
Vallahi ben isteyimkızlar trt1'i izleyin.şems arslan var.maydanoz kürünü anlatacak, ilgililere duyurulur.
anlatırım tabi kiiii,Vallahi ben isteyimsana zahmet sen izle de, bana da anlativer
İki tane yiyorumanlatırım tabi kiiii,
kızlar birde geçen akşam haberlerde ayça kayayı dinlemiştim. sabahları haşlanmış yumurta yenmeliymiş. yumurtanın tok tutma özelliğinden dolayı bi araştırmaya göre sabahları yumurta yiyenler gün içinde 400 kcal daha az yiyorlarmış.dolayısıyla zayıflamaya etkiliymiş.
canım kurallara göre yaptığın doğru bi karar.kimyager1508 cansutr Ahufizar i ne yapacagiz ozeldede cvp yok gunlerdirde etikwtliyorum uzulerek diskalifiye yaziyorum cunku her hafta listeyi etkiliyor ve takim kurallari geregi (bknzilk sayfa ) coktan diskalifiye
İki tane yiyorumbenim diyetisyen birde sinirlamisti ama gerek yok iki yedigimde gozum abur cubura gitmiyor ekmekte yemiyorum hem iki candir sarilarin cigunu kuzi yiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?