Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bunlarin hepsini blendir dan mi geciriyoruz? Bir de maydanoz 1 demet mi?
Sizindaha once anlattiginiz maydanoz kuru sabah ac karnina oldugundan ben ise giderken yapamadim..
yok canım nir demet değil bir tutam dedi. ayrıca öyle blendırdan geçirilmeyecek içindekiler yenip suyu içilecekmiş. ben çok ısınamadım nedense bu küre klasik maydanoz kürü daha iyi. canım o zaman sende akşam eve gelince yemekten yarım saat önce yada yatmadan önce yap iç. elbet faydasını görürsün. h.sonları sabah yaparsın.

oyy oyyy çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifa versin inş.

10. Takim sahalara geri dönmüs tebrik ederim kizlar Afferin erigimin cekirgeleri

canım bende aynen senin gibi düşündüm. ama bi yandan mantıklı düşünmek gerekirse bu bi yarışma ve ortalamamız düşüyor ve uyulması gereken belli kurallar var. en kötü ihtimal tekrardan gelirse ve devam etmek isterse diskalifiye yarışmacı için tekrar oylamaya sunulur ve tekrar takıma alınabilir.

dogru oylama olayi vardi onu komple unuttum pekhi ayferimin dedigi gibi olsun aksami bekliyelim bakalim..belki hatirlar bir ugrar...umarim kendine gelir kizcagiz gencecik ögrenci yavrum kiyamam o yasta antidepressan diyene bak asil bana lazim onlardan

inan benimde aklım hep onda, hep düşünüyorum ne yapıyor diye. kaç aydır beraberiz çünkü. umarıım herşeyin üstesinden gelebilir.

maaşaallahhh

ayyy hadi inşaallahhh

bence yaza kimse kalmasın, ayağınızı ona göre denk alın bakimmm

ayyy bende mi güne katılsam acaba
calismicaksan katil insan kafasini dagitiyo ben cok guliyorum gunlerde
ben hergun yiyorum ruzgar sarilarini ben beyazlarini :))
gecmis olsun canim

Eski gunlere dinelim artik yaza herkes hedefine ulasmis olsun

Evet hepimiz tatilde çıtır olalım

vvaaaayyyyy dökül bakalımmmm

üniversiteden bi arkadaşımla görüşüyor gibiyiz şu aralar ama bilemedimki ne olacak kendimi çok çapkın hissediyorum :) ama valla benim suçum yok

maaşaallahhh

ayyy hadi inşaallahhh

bence yaza kimse kalmasın, ayağınızı ona göre denk alın bakimmm

ayyy bende mi güne katılsam acaba

bencede yaza kalmayalım :) benim kaldı son 2 kızlarrr

haftasonları ben :) haşlanmış yumurta hastasıyımm :) (eskiden hiç yemezdim ne safmışım )

canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin minik kuzuna

sabah: tb ekmeği sandviç

öğlen: domates çorbası,sebzeli tavuk sarma, 2 kaşık kısır, yoğurt, 1 kaşık şakşuka

sifreyimi unuttu giremiyormu ne yapiyor
kiz sifreyi unutsa onun secenekleri var
Canim bende biliyorum cokta severim ahuyu ama malesef kurallar hadi kurallari gectim bi hafta daha bekleteyim ama baska yarismaciyi bekletmiyorum buda adil olmuyor

Kanguru_ canım bizim burada gün falan olmuyor, hem olsa da katılacağım konusunda şüphelerim var canım bence kesin ilk 3'e girersin şimdiden tebrikler
masalimsii hadi bakalım hayırlısı canımm yeni adaylara acaba ikinci mezunumuz sen mi yoksa judiee mi olacak çok merak ediyorum. hem yaza buralarda kimseyi görmicemmm
@erigim kaptan bence en objektif ve adil kararı verdin.

inş olurum canımm :) ben mezun olsam da burdan çıkamam heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…