sifreyimi unuttu giremiyormu ne yapiyor@Ahufizar biliyorum ki bosuna etiketliyorum yani tam 14gundur hicbir aktifligi yok sadece grupta degil sitedede
yok canım nir demet değil bir tutam dedi. ayrıca öyle blendırdan geçirilmeyecek içindekiler yenip suyu içilecekmiş. ben çok ısınamadım nedense bu küreBunlarin hepsini blendir dan mi geciriyoruz? Bir de maydanoz 1 demet mi?
Sizindaha once anlattiginiz maydanoz kuru sabah ac karnina oldugundan ben ise giderken yapamadim..
Arkadaşlar ve kaptanım @erigim benim küçük kızın solunumu zorlaştı hastaneye yattık , pnömoni başladı sanırım, tahliller yapılıyo daha belli değil. Birkaç gün aktif olamayabilirim. Merak etmeyin.
kimyager1508 listeniz son halini ekledim paylasima tasida elin alissin bende geliyorum pesinden hadi
***10.takım 444.etap ***
erigim(77.9/76.7/ 1.2/%1.54 )
masalimsii( 58.8 /58.2/ 0.6/%1.02)
elfkkk(69,7 /68.7/1 /%1.43 )
ruzgar_02(80 /77.8/ 2.2/ %2.75)ruzgarinannesii uye nick degisikligi
sosyoloji12( 67,4 /67/ 0.4/%0.59)
Ahufizar(57.3/ / /% 0)2. kez bildirimde bulunmadı-takim kurallarina uymadigi icin diskalifiye
dudujan(107.7/107.1/0.6 /%0.56)
kraliceElsa(61,3 /60.8/ 0.5 /%0.82)
judiee(49.1/48.3/0.8/%0.54)441.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 3'e bölündü
Puffer( 79,5 / 78.6/ 0.9/%1.13)yeni üye başlangıç kilosu:80,1 hedef kilosu: 70 giriş tarihi:4.12.201
10.takım ortalaması:% 1.038
canım bende aynen senin gibi düşündüm. ama bi yandan mantıklı düşünmek gerekirse bu bi yarışma ve ortalamamız düşüyor ve uyulması gereken belli kurallar var. en kötü ihtimal tekrardan gelirse ve devam etmek isterse diskalifiye yarışmacı için tekrar oylamaya sunulur ve tekrar takıma alınabilir.okulda oldugum icin anca girip yazabiliyorum...diskalifiye diye yazdinmi henüz bilmiyorum...su var tmm kurallara göre haklisin dibine kadar..ona lafim yok ...ama kizin dr gidip antideprassan aldigini biliyoruz ne durumda ne bunalimi cekiyor...bilemeyiz...acikcasi gönlüm pek razi olmaz diskalifiye olmasinabasindan beri bizimle olan üyelerden biri sayilir...ve müsait oldugu zaman oldukca aktiv ve samimi...üyeler arasinda taabiki ayrim yapmiyoruz...ama birlikte gecirdigimiz zaman var ortada iste benden net bir cvb istiyorsaniz bence haftaya cumaya kadar bekliyelim..o zamanda bir sekilde birsey yazmazsa aciklama yapmazsa...diskalifiye olur
sakın sakınnn o kilolar alınmayacakkkkkay kiskandim bana hic nasip olmadi su listeyi paylasmakbu ara kesin kilo almisimdir ya yarin sabah bir dartilirim.
dogru oylama olayi vardi onu komple unuttum pekhi ayferimin dedigi gibi olsun aksami bekliyelim bakalim..belki hatirlar bir ugrar...umarim kendine gelir kizcagiz gencecik ögrenci yavrum kiyamam o yasta antidepressancanım bende aynen senin gibi düşündüm. ama bi yandan mantıklı düşünmek gerekirse bu bi yarışma ve ortalamamız düşüyor ve uyulması gereken belli kurallar var. en kötü ihtimal tekrardan gelirse ve devam etmek isterse diskalifiye yarışmacı için tekrar oylamaya sunulur ve tekrar takıma alınabilir.
inan benimde aklım hep onda, hep düşünüyorum ne yapıyor diye. kaç aydır beraberiz çünkü. umarıım herşeyin üstesinden gelebilir.dogru oylama olayi vardi onu komple unuttum pekhi ayferimin dedigi gibi olsun aksami bekliyelim bakalim..belki hatirlar bir ugrar...umarim kendine gelir kizcagiz gencecik ögrenci yavrum kiyamam o yasta antidepressandiyene bak asil bana lazim onlardan
ayyyyy yazmam mı hiiiççççç, asıl ben çatlıyorum meraktaannn, hem kuzucuğu görücem Allah nasip ederse, hem de belki cinsiyetini öğrenirimkimyager1508 yarin büyük gün insallah hayirli haberini bekliyorum bak mutlaka yaz buraya merakten ben catlarim
calismicaksan katil insan kafasini dagitiyo ben cok guliyorum gunlerdemaaşaallahhh
ayyy hadi inşaallahhh
bence yaza kimse kalmasın, ayağınızı ona göre denk alın bakimmm
ayyy bende mi güne katılsam acaba
ben hergun yiyorum ruzgar sarilarini ben beyazlarini :))anlatırım tabi kiiii,
kızlar birde geçen akşam haberlerde ayça kayayı dinlemiştim. sabahları haşlanmış yumurta yenmeliymiş. yumurtanın tok tutma özelliğinden dolayı bi araştırmaya göre sabahları yumurta yiyenler gün içinde 400 kcal daha az yiyorlarmış.dolayısıyla zayıflamaya etkiliymiş.
gecmis olsun canimArkadaşlar ve kaptanım @erigim benim küçük kızın solunumu zorlaştı hastaneye yattık , pnömoni başladı sanırım, tahliller yapılıyo daha belli değil. Birkaç gün aktif olamayabilirim. Merak etmeyin.
Eski gunlere dinelim artik yaza herkes hedefine ulasmis olsun
vvaaaayyyyy dökül bakalımmmm
maaşaallahhh
ayyy hadi inşaallahhh
bence yaza kimse kalmasın, ayağınızı ona göre denk alın bakimmm
ayyy bende mi güne katılsam acaba
anlatırım tabi kiiii,
kızlar birde geçen akşam haberlerde ayça kayayı dinlemiştim. sabahları haşlanmış yumurta yenmeliymiş. yumurtanın tok tutma özelliğinden dolayı bi araştırmaya göre sabahları yumurta yiyenler gün içinde 400 kcal daha az yiyorlarmış.dolayısıyla zayıflamaya etkiliymiş.
Arkadaşlar ve kaptanım @erigim benim küçük kızın solunumu zorlaştı hastaneye yattık , pnömoni başladı sanırım, tahliller yapılıyo daha belli değil. Birkaç gün aktif olamayabilirim. Merak etmeyin.
okulda oldugum icin anca girip yazabiliyorum...diskalifiye diye yazdinmi henüz bilmiyorum...su var tmm kurallara göre haklisin dibine kadar..ona lafim yok ...ama kizin dr gidip antideprassan aldigini biliyoruz ne durumda ne bunalimi cekiyor...bilemeyiz...acikcasi gönlüm pek razi olmaz diskalifiye olmasinabasindan beri bizimle olan üyelerden biri sayilir...ve müsait oldugu zaman oldukca aktiv ve samimi...üyeler arasinda taabiki ayrim yapmiyoruz...ama birlikte gecirdigimiz zaman var ortada iste benden net bir cvb istiyorsaniz bence haftaya cumaya kadar bekliyelim..o zamanda bir sekilde birsey yazmazsa aciklama yapmazsa...diskalifiye olur
kiz sifreyi unutsa onun secenekleri varsifreyimi unuttu giremiyormu ne yapiyor
Haftaya unut benim birinci seninki odemdi o gittiBireysellerde birinciligi kacirdim
suan ikinciyim insallah ikinci olurm..
Evet ama tam durmadi 62 i bi gun 61 oldu tekrar cikmisti 62 yeGecen hafta 62miydin ben mi yanlis anladim bi kilo verdim demistin rakam soylememistin
Kanguru_ canım bizim burada gün falan olmuyor, hem olsa da katılacağım konusunda şüphelerim var canım bence kesin ilk 3'e girersin şimdiden tebrikler
masalimsii hadi bakalım hayırlısı canımm yeni adaylara acaba ikinci mezunumuz sen mi yoksa judiee mi olacak çok merak ediyorum. hem yaza buralarda kimseyi görmicemmm
@erigim kaptan bence en objektif ve adil kararı verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?