- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Canim yok cunku irtalarda bak etiket bipe yapamiyoruz bu uyeyi o neden onuda bilmiyirum@erigim , @Drlch niye başarısız oldu?
iyiyim canım çok şükür. daha kendimi ev hayatına adapte edemedim sanki izinliymişim gibi geliyor halaşimdilik hiç bişey yapmıyorum,sabah kalkıp kahvaltı yapıyorum, sonra buradayım tv izliyorum falan. akşam üstü de yemek hazırlıyorum hoooppp gün geçiyor anlamıyorum bile. iyi ki geçen camları silmemişim 2 gündür yağmur yağıyor bugünde biraz çamaşır, süpürge, silme falan yaparım h.sonuna bişey kalmasın. senin basketbolcu ne yapıyor?
O sorun.bendedeoluyor cok erken yatwrsam gece uyaniyorum cin gibi sabaha kadarda uyamiyorumkızlarr dünden beri giremiyorum yoğunum biraz, uyku sistemimde çok değiştierken yatıp gece uyanıyorum fln absürt bişi oldu
kilo bildirimine gelirsekte 58,2 :) bu hafta kaçamak yapmamam hemen fayda etti tabi bide haftabaşında regli olmamda çok iyi oldu :)
Gecen hafta kilo : 80
Bu hafta : 77.8
Fark : 2.2
@sosyoloji12 buyyur canim
@erigim kacma kacma yetisicem sana
bu haftaki hedefim 77.5 di ama 3 gun spor yapamadm diye boyle oldu haftaya hedefim 76.5 simdiden soylm
süpersin canımmmm tebriklerrr,süper kilo vermişsinKizlar size bise soylicem
ben yine gune girdimama bu ayda 1 defa bide c.tesi gunu hafta ici olursa girmzdim zaten
aaaaaa sen şubat atamalarını beklemiyor muydun ki tatlımmKızlar ben işe başladım haftada gün o yüzden çok yazamıyorum ama detayları anlatacam en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?